selam kızlar artık bebişler büyürken bizde alışveriş yapmaya başladık bazılarımız almıştır bazılarımızda düşünüp alma aşamasındadır diye düşünerek actım a.s
bende chicconun park yatagını almayı düşünüyorum siz neler düşünüyosunuz diger markalara bakınca icime sinmiyor muşambadanmış gibi :uhm: aslında bebek odası alıcaktım sonra vazgectim 3, 4 yaşına kadar park yatakta yatabiliyomuş bebekler bende kızıma 4 yaşından sonra genc odası alırım diye düşünüyorum bu ay icinde bu yatagı almayı düşünüyorum sizce nasıl sizede soruyım dedim alıcak ve almışlarla fikir alışverişinde bulunalım arkadaşlar yerimseniben
xxxxxxxxxxxxxx
Adasucum ben bu yatağı yakından gördüm..Hiçte resimdeki gibi sevimli durmuyor..Bende yaklaşık 4 ay hep bu yatağı almak istedim ama yakından görünce çok hantal geldi bana..Üstelik alttaki filelerinin rengi de çok koyu geldi içini görmekte zorlandım..
Ben onun yerine xxxxxxxxx adresindeki Kraft Marka yatağı aldım..Gerçekten çok sevimli bir park yatak içinde şilteside hediye ( gerçi şilteyi sonradan değiştirebilirsin) ..Eşim başta kurulumundan korkmuştu ama yapboz tekniğiyle kolayca kurduk..Ben oğluşum olacağı için mavilisini tercih ettim..Ama pembelisi de var bildiğim kadarıyla..(Hepsiburada.com'da da satılıyordu ) Tavsiye ederim..
bende geçen cumartesi söyle bir bakayım dedim ne var ne yok alışveriş öncesi park yataklarada baktık eşimle çok kocaman birde oyun parkı seklinde düşünürseniz bebeği hapsediyormuş gibi ama benim baktıklarında içinde yatağı falanda vardı çok kararsız kaldım oda yapmayı düşünüyoruz biz birde beşik alacağım sanırım ama onlarda karasızım sonuçta şimdi odayı kullanmayacağım yanımda yatar o zamanda gereksiz olur bakalım daha karar veremedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?