Park Yatak

ben küçük odamı bebek odası yapıcam içinde bir kanepe kalıcak sadece.. büyük ve sallanabilen bir beşik alıcam , karyola filan olmasın sadece beşik olsun , büyüyünce olursa kardeşiyle ranzalı genç odası yaparım devamlı aynı mobilya kullanılmıyor çünkü , çok ileriyi düşünmeye gerek yok, çok kullanışlı olmuyor o tip büyüyebilen karyolalar ( etrafımda kullanan herkes öyle diyor ) .. 3-4 yaşına kadar yatabileceği sallanan büyük beşiğini ve şifonyerini alırım , inş. kardeşi de olur , ilerde de ona göre bişey düşünürüz diyorum.. ama avize, duvar kağıdı,halı ve perdelerini pembiş pembiş yapmayı düşünüyorum :) park yatak kullanışlı gözükmüyor tıngır mıngır sallanan bir beşik alın daha kullanışlı derim .. ama tabii ki herkes kendi daha iyi bilir :içelim: her ne olursa olsun içinde bebişlerimiz olduktan sonra gül çiçek demi :teytey: a.s.

kızlar temmuz annişleri park yatak alıcak olan erkek bebek bekleyen annişlere bir park yatak önerim var vallahi benim kızım olmasaydı kesinlikle alırdım cok begendim ben ama lacivert kızıma lacivert alsam olurmu ki yaa :uhm:

olur adasucum neden olmasın boşver rengi sen beğendiysen al gitsin
ben zaten karşıyım renkleri bebeklerin cinsiyetine fixlemeye (biz bu gidişle her renkten alıcaz)
çok güzel görünüyor çünkü

adasucum o urunun pembeside var...biz baktık...fiyatıda 219 ytl..kraftın

adasucum o urunun pembeside var...biz baktık...fiyatıda 219 ytl..kraftın

canım pembesini görmedim ama bunun kadar şık durmaz gibime geliyor aslında haklısın semrascım renk konusundan ama ne biliyim şimdi öyle bir oturmuşki kıza pembe erkege mavi olayı tuhafıma gidiyor acıkcasıCADIARZU eşimede sormam lazım begenicekmi bide o var oncacım pembesi nasıldı sen begendinmi:uhm:

canım bende park yatak aldım. ama çok araştırdım. benimki 3 kademeli alt orta ve üste çıkıyo bazıları 2 kademeli. bazıları sallanmıyo. ve boylarıda değişiyo. alırsan eğer araştır markaları ona göre al derim.

araştırıyorum canım yaa araştırmaz olurmuyum ama deli oldum benim beyendiklerimin sallanma özelligi olmuyor ona deli oluyorum bazılarıda bana muşambadan yapılmış gibi duruyo ve hoşuma gitmiyor:çok üzgünüm:

CANIM PEMBESİ ÇOK GUZELDİ...RENGİN DISINDA GÖREVLİ KIZIN ANLATTIGINA GÖRE SALLANMA ÖZELİĞİ FELAN DİĞERLERİNE GÖRE DAHA İYYİMİŞ...2008 MODELİ YA...BEN ÇOK SEVDİM AMA BİZ ZATEN BEŞİK ALDIGIMIZ İÇİN EN FAZLA 1 YIL KULLANIM İÇİN DAHA UCUZ BİR MODEL ALDIK...BU KAYSERİDE 219YTL İDİ...

BENDE DE AŞIRI DERECEDE MAVİ RENK HASTALIGI VAR...İLK BASTA TAKINTIMI GÖREN AİLEM MAVİ AL NE OLACAK SANKİ ERKEGİ KIZI VARMI DEDİLER AMA BEN BİR GARİP OLDUM...KIZLARA PEMBE ERKEGEDE MAVİ RENK BEYNİMİZE OTURMUS BİR KAVRAM O YUZDEN ODASINI PESPEMBE ALDIM...:teytey::teytey:

bende park yatak almayı düşünüyorum ewde yer kaplamıyor ve taşınabiliyor çok güzel

işte canım kafamıza yerlerşmiş bir kere kıza pembe erkege mavi tuhafıma gidiyor şimdi yaa ben bunuda sadece bir sitede bulabildim pembesini bulamadım sen bulursan eklermisin buraya bide nasıldı güzel kulanışlı duruyormuydu :uhm:

bende park yatak almayı düşünüyorum ewde yer kaplamıyor ve taşınabiliyor çok güzel

evet o bakımdan cok güzel bişi bizde zaten topu topu 2 veya 3 yıl kulanıcaz sonra genc odası alıcam kızıma beşik alsam atsam atamam satsam satamam ama bunun en güzel olayı yer kaplamadan kaldırılabilir olması bazama sokarım eger tekrar allah nasip kısmet ederde hamile kalırsam o cocugumdada kulanırım diye düşünüyorumyerimseniben

adasu ben yeğenlerimden biliyorum canım bebeğin sallanabilen bir beşiğinin olması şart yani .. gece sabaha kadar nasıl olcak başka türlü ? tıngır mıngır uyutmak lazım öyle değil mi .. bu park yataklar çok geniş , çok derin ve sallanmıyor .. iyi düşün bence arkadaşım .. kullanan memnun olanlar var mı bir sor araştır iyice ne dersin canım yaa ?

canım sordum salananları varya kulanan bide eşimin iş arkadaşları var cok memnunlarmış salanmayan olanlarıda var ben salananlarından alıcam işte

kızlar benim aldıgım model aşağıda link te olan...bu sitede de özelliklerini daha guzel anlatmıs...bugun gelecek...kurdugumuzda sizede tam fikrimi söylerim...fiyatıda çok uygun

xxxxxxxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
[

canım rengarenk olanınımı aldın pembe olanınımı geldikten sonra fikrini söylede bende bakıyım olurmuyerimseniben

Son düzenleyen: Moderatör:
ben pembe olanını aldım...ürün özellikleride guzel gozukuyor...tamam canım bugun gelirse akşam kurarız...yarın yazarım ben sana

pardon arkadaşlar buraya yazmamısım...
yatagı kurduk cuma gunu...çok guzel..rengide çok guzel...sallanabilme özelliğide gayet iyi...annemler felan da çok begendi...bence fiyatıda çok uygun...kurulmasıda basit...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…