kızlar temmuz annişleri park yatak alıcak olan erkek bebek bekleyen annişlere bir park yatak önerim var vallahi benim kızım olmasaydı kesinlikle alırdım cok begendim ben ama lacivert kızıma lacivert alsam olurmu ki yaa :uhm:
adasucum o urunun pembeside var...biz baktık...fiyatıda 219 ytl..kraftın
canım bende park yatak aldım. ama çok araştırdım. benimki 3 kademeli alt orta ve üste çıkıyo bazıları 2 kademeli. bazıları sallanmıyo. ve boylarıda değişiyo. alırsan eğer araştır markaları ona göre al derim.
canım pembesini görmedim ama bunun kadar şık durmaz gibime geliyor aslında haklısın semrascım renk konusundan ama ne biliyim şimdi öyle bir oturmuşki kıza pembe erkege mavi olayı tuhafıma gidiyor acıkcasıCADIARZU eşimede sormam lazım begenicekmi bide o var oncacım pembesi nasıldı sen begendinmi:uhm:
CANIM PEMBESİ ÇOK GUZELDİ...RENGİN DISINDA GÖREVLİ KIZIN ANLATTIGINA GÖRE SALLANMA ÖZELİĞİ FELAN DİĞERLERİNE GÖRE DAHA İYYİMİŞ...2008 MODELİ YA...BEN ÇOK SEVDİM AMA BİZ ZATEN BEŞİK ALDIGIMIZ İÇİN EN FAZLA 1 YIL KULLANIM İÇİN DAHA UCUZ BİR MODEL ALDIK...BU KAYSERİDE 219YTL İDİ...
BENDE DE AŞIRI DERECEDE MAVİ RENK HASTALIGI VAR...İLK BASTA TAKINTIMI GÖREN AİLEM MAVİ AL NE OLACAK SANKİ ERKEGİ KIZI VARMI DEDİLER AMA BEN BİR GARİP OLDUM...KIZLARA PEMBE ERKEGEDE MAVİ RENK BEYNİMİZE OTURMUS BİR KAVRAM O YUZDEN ODASINI PESPEMBE ALDIM...:teytey::teytey:
bende park yatak almayı düşünüyorum ewde yer kaplamıyor ve taşınabiliyor çok güzel
adasu ben yeğenlerimden biliyorum canım bebeğin sallanabilen bir beşiğinin olması şart yani .. gece sabaha kadar nasıl olcak başka türlü ? tıngır mıngır uyutmak lazım öyle değil mi .. bu park yataklar çok geniş , çok derin ve sallanmıyor .. iyi düşün bence arkadaşım .. kullanan memnun olanlar var mı bir sor araştır iyice ne dersin canım yaa ?
canım sordum salananları varya kulanan bide eşimin iş arkadaşları var cok memnunlarmış salanmayan olanlarıda var ben salananlarından alıcam işte
o zaman iyiymiş .. güle güle kullanırsın inş. cnm a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?