Park Yatak

xxxxxxxxxxxxxxxxx

bende pierre cardin den aldım park yatağı kırmızılı grili olanı. çok güzel, sağlam ve kullanışlı görünüyo sallanabilir olması da ayrıca bi avantaj....

Son düzenleyen: Moderatör:
güle güle kullancnm.. ben park yataklari sevmiorum almicam..

sağol cnm bizde başta düşünmüyorduk ama sonradan bebeğin bi süre yanımızda kalması gerektiğinden ve yazlığa falan giderken katlayıp götürebiliriz diye düşündüğümüzden aldık kurduk evde gerçekten kurulumu çok kolaydı şemsiye açar gibi:)))

ama bi kaç yıl sonra bizde belki de bebeğimizin kendi istekleri doğrultusunda bi çocuk odası hazırlamayı düşünüyoruz...Allah nasip ederse inşallah

pardon arkadaşlar buraya yazmamısım...
yatagı kurduk cuma gunu...çok guzel..rengide çok guzel...sallanabilme özelliğide gayet iyi...annemler felan da çok begendi...bence fiyatıda çok uygun...kurulmasıda basit...

Hadi hayırlı olsun canım.sen denerken ben daha hamiş olacağım.senin tewcrübelerinden faydalanırız artık.Kullanınca daha iyi ortaya çıkar nasıl olduğu.Bi arkadaşımda park yatak alacaktı,kendisiyle karşılaşmıyorum,karşılaşınca tecrübeli bi ağızdan dinleyip yazarım sizlere.

Bende yazın annemlere,kaynanamlara giderken iyi olur diye düşünüyorum.Yazın 2 ay tatilde farklı farklı yerlerde yatmaması daha iyi olur gibi geliyort.

Gerçi benim karar vermeme çok var daha :)

Kızıma beşik aldım 6 ay sonra oturmaya başlayınca aşağıya uçmaya başladı hemde mobilya beşikti .Sonra park yatak aldım içine göre döşek yaptırdım ve halen o yatakta yatıyor 4,5 yaşında.Tek kişilik yatağı olduğu halde park yatağını seviyor.Gece yatarken rüzgar alıcağını düşünerek açık taraflarına(delikli bölümleri) battaniye atıyorum.

kızlar bizde park yataklardan düşünüyorduk.çok araştırdık.çok gezdik.sonunda bi taneye karar verebildik.yeşilini aldık.

pardon arkadaşlar buraya yazmamısım...
yatagı kurduk cuma gunu...çok guzel..rengide çok guzel...sallanabilme özelliğide gayet iyi...annemler felan da çok begendi...bence fiyatıda çok uygun...kurulmasıda basit...

pembe olanın renk uyumu filan çok güzelmiş güle güle kullan canım. peki bu yatak chicco ya göre dahamı küçük? kaç yaşına kadar kullanılıyo, kaç kademeli? fazla sordum ama çok beğendim eğer 2 yaşına kadar kullanılabiliyosa bundan alabilirim.

TESEKKÜR EDERİM CANIM...
CHİCCO YA GÖRE DAHA KUCUK ENİ VE KAPILARDAN RAHATLIKLA GEÇİYOR...2 KADEMELİ...2.KADEME DE ÜST DUZEYE YAKIN DEĞİL YANİ TAM BEŞİĞİN YARISINDA...İLERDE DÜŞME PROBLEMİ FELAN OLMAZ...0-36 AY KULLANIM DİYE YAZIYOR...BEBEKLERİMİZ BİRAZ BUYUDUGUNDE 2.KADEMEDEN DİREK ASAĞIYA İNDİRİP YATAGINI FELAN KOYUPTA GÖNUL RAHATLIGI İLE KULLANABİLİRİZ...KUMASI FELAN DA GUZEL...HERŞEYDEN ÖNEMLİSİ FİYATI ÇOK UYGUN VE DİĞER PAHALI BUTUN URUNLERİN ÖZELİKLERİ VAR...

fiyat düşük olunca insanın kafası karışıyo nedense acaba herhangi bi eksiğimi var diye. ama dış görünümü ve kullanım olarak diğerlerinden daha iyi görünüyor. ee fiyatın düşük olması da çok iyi.. yarın dışarı çıkıcam inşallah bulabilirim aynısından... teşekkürler.....

bende kraftan begendim inş. 3 kademeli onu alıcam hayırlısıyla kumaşı ve görünüş kulanış bakımındanda cok güzel

ben de craftın park yatağını aldım sallanyo .çok kullanışlı gözüküyo

kızlar artık park yatagı herkez almaya başlamış ne güzel bende bu ay alıcam allahın izniyle aayy meleklerimiz iclerinde uyuycak yaa inanamıyorum :asigim:

Çok hoş canım,güle güle kullansın bebişin.

sağol canım.hepimizin bebekleri sağlıcakla yatar inşallah.ben kraftınkinide beğeniyordum ama o bana biraz küçük geldi.bu aldığımız daha büyük.biraz daha rahat kullanabilir en azından diye düşünüyorum.yalnızca oda kapılarından geçmiyor.söküp tekrar birleştirmek gerekiyor odalar arası geçiş yapmak için:roflol:

Arkadaşlar Park Yataklarin Içini Yataklarini Ve Uyku Setini Falan Alipta Tam Herşeyini Tamamlayan Var Mi? Varsa Resmini Koyabilirmi.ben Nasil Yapacağimi Bilmiyorum Lütfen

Arkadaşlar Park Yataklarin Içini Yataklarini Ve Uyku Setini Falan Alipta Tam Herşeyini Tamamlayan Var Mi? Varsa Resmini Koyabilirmi.ben Nasil Yapacağimi Bilmiyorum Lütfen

canım ben park yatagın icine yatak almadım daha sonra ince bir şilte alıcam benim aldıgım patagın pedi cok sert degil cünkü uyku setini babam almış tabiki park yatagın icine olmuyor biraz dışarda kalıyor ve büyük geliyor gecen gün denedim sanırım onu kışın etrafına koyarım sıcak tutsun diye şimdik koymayı düşünmüyorum ama uyku setinin altını ve carşefını sericem bide yan yatırma yastıgı almıştım onu koyucam öyle düşünüyorum a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…