Park Yatak

him canim .. babam bebek odasini aldi yani ben ek olarak alicam ilk bir kac ay icin sonra odasinda yatirmak istiyorum..(durursa) öyle alistirmak istiyorum

kızlar ben oda takımı olan biri olarak portbebeli pierre cardin beşik alıcam ..1 yaşına kadar yanımda dursun sonrada odasına alırım.. xxxxxxxxxxxxxxxxx

bu model ama rengi daha koyu pembe

Son düzenleyen: Moderatör:
bende başta park yatak almayı düşündüm ama hala aklımda bazı sorular var mesela bu şilteli bölüm yani ilk aylar bebeğin yatırılacağı üst kısım çuval gibi sanki bebeği içine koyunca ne kadar sağlıklı olur ince bi yatak bile serilse altına düzgün durmaz gibime geliyo tabi kullananlara sormak lazım galiba...

Ben de bugün aynısına baktım. Bi kraftın vardı bir de pierre cardin'in. Ama pierre cardin daha kullanışlı gibi geldi. Parçaları çıkartılıp yıkanabiliyor. Büyük ihtimalle ben de aynısından alacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
ya arkadaslar park yatakların 3 kat olanları var ust orta alt
ilk dogdugunda en üst iyi oluyor yatırmak zorlamıyor
biraz büyüyünce orta
sonra bence uyku icin en alt pek ideal degil
yatırıp kaldırmak zor olur
biz evimizde kalıcı degiliz eger oyle olsaydı kesinlikle oda yapardım
buyuyen besikli bi takim alırdım
yatak odamada 5 6 ay idare edecek besik tarzı alırdım sonrasında odasında uyuması icin alıstırırdım :)))
ama kesinlikle yatakta bizimle uyumaya alıştırmazdım sonra ayırmak zor oluyormus

arkadaşlar benim gözüm park yatakları tutmadı nedense..içim ısınmadı..beşikler daha oturaklı gözüküyo.

bende oğluşuma park yatak aldım ama yatması için içine ayrıca o ebatlarda yatak satılıyor sanırım onu ve uyku setini henüz almadım,uyku seti alan varmı aranızda hepsi uymaz çünkü o yatağın içine kararsız kaldım

canım bende senin gibi düşünmüştüm ama chicconun bu yatagına baktım altında şiltesi yani ortopedik bir yatak vardı ben bakarken yanımda yeni dogmuş bebekli bir aile vardı onlarda onu alıcaklarmış bebegi yatırdılar hicde düşündügüm gibi durmuyordu gayet saglammış düzgün duruyor yani merak etme yerimseniben

Bende Baktim Kizlar Park Yatak Gayet Hoş Duruyo.daha Doğrusu Kullanişi Gayet Hoş.istediğinde Katlayip Kaldiriyosun Yer Kaplamiyo.istediğinde Beşik Istediğinde Park Oluyo.gayet Hoş Bence.ablam Mobilya Beşik Aldi.şimdi çocuklari Büyüdü Ben Bu Beşiği Napicam Diye üşünüyo.park Yatak Olsaydi Katlar Kaldirirdi.boşuna Yer Tutmazdi.ama Herkezin Kendi Tercihi

işte canım benide bu düşündürüyo hadi aldım diyelim karyolasını bebek odasını büyüyebilen karyolalar var ama büyüdükcede bebek odası bu diye begenmiycek bende o yüzden zaten park yatak alıcam hemde oyun parkı olarak kulanmak mümkün ama beşik alsam cok kulanışlı olmıycak istedigimde kaldıramıycam ve 6 ay kulanabilicek en fazla o yüzden park yatak alıp sonra kaldırırım 4,5 yaşındada genc odası alırım kızıma diye düşünüyorum sencede mantıklı degilmi canım yaaCADIARZU

Evet Canim Bende öyle Düşünüyorum şimdilik Bana Mantikli Gelen Bu Büyüyünce Zaten Ona Güzel Bi Genç Odasi Alirim Diye Düşünüyorum.hemde O Büyüyene Kadar Güzel Geniş Bi Eve Geçerim Böylelikle Yer Problemi çekmemiş Olurum.aman Onlar Sağlikla Bi Gelsinler Keşke Tek Problem Yatacaklari Yer Olsun

arkadaşlar bende park yatak diyorum chicco da arkadaşım var o bana içine yatakda alman lazım içindeki yatağın çok işlevi yok dedi bu yatakların taşıma kapasitesi 18kg bebek büyüyünce yani 2 yaşını geçince birde yatağın ağırlığı olacak yani en fazla kullancağımız yaş sınırı 2 gibi duruyor.. bir arkadaşımda büyüyebilen beşik aldığını söyledi iyice karıştı gerçi kayınvalidem alacak yatağı ama ne yapcam bilmiyorum.. kullananlar var mı memnun kaldılar mı bunu öğrenmek lazım bakalım ne yapacaz...

valla benim yerimde dar oldugu icin oda alamıycam zaten park yatagı almaya karar verdim ve çilek mobilyadanda dolap alıcam cok şık cok begendik daha sonrada o dolabın bazalı yatagını alıcam karar verdim en mantıklısıda bu geldi bana

KIZLAR BENDE İLK BAŞLARDA PARK YATAK DİYODUM ÇÜNKÜ GAYET KULLANIŞLI VE ÇOK CİCİ GÖRÜNÜYODU....
AMA SONRADAN DÜŞÜNDÜM VE KULLANAN Bİ KAÇ KİŞDE ÇOK BASIK OLDUĞUNU YÜKSELTMEK İÇİN İÇİNE Bİ SÜRÜ ŞEY KOYMUŞ....
HEM PEK TE SAĞLIKLI GELMEDİ BEZİNİN ÇIKP YIKANMASI GEREKİYO ÇOCUK AYAKLANINCA BATIRIR DİYE DÜŞÜNÜYORUM BOYAR FİLAN....
HEM KARYOLA TARZI OLAN LAR ÇOK ŞIK VE DAHA GÜZEL DURUYO DİYE DÜŞÜNDÜM.....
ASLINDA ODAM VAR AMA ŞİMDİKİ ÇOCUĞUMUZ ERKEK OLACAK EĞERKİ MAVİ YAPARSAM ODAYI 2 NUMARA KIZ OLURSA OLMAZ BAŞKA ODA DA YOK...
O YÜZDEN 2 NUMARAYA KADAR BEKLİYCEM YANİ 3-4 YIL SONRA ODA YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM ZATEN ODADAN ANLAYACAĞI YAŞ 3.....
ONA GÖRE ALIRIZ YAPARIM DEDİM....
BEŞİKTE İKİ NUMARAYA KALIR ODA Bİ BÜYÜYENE KADAR KULLANIR
GERİSİ ALLAH KERİM.....

kızlarrrr bana bir akıl verin ya çok kararsızım ben evimde büyük odamda var
ama ben karar veremedim hala
oda yapıp +beşik mi alsam
sadece karyola mı alsam
yada ne yapsam
offfffffff ya ne zorrmuş

hayırlı olsun şimdiden meralcim..

kızlar bebekleri yanında yatırmaktan çekinen güzel anneler ben 3. çocuk annesi olarak bişi olmayacağını savunuyorum çünkü bebek karnı tok altı temiz ve herhangi bi rahatsızlığı yoksa uyur ..sık sık emzirin bebeğinizi ve yatağına bırakın ben 2 kızımıda öyle büyüttüm ..bu arada bu işin eğitiminide aldım hm lise hem üni de ..

kızlarrrr bana bir akıl verin ya çok kararsızım ben evimde büyük odamda var
ama ben karar veremedim hala
oda yapıp +beşik mi alsam
sadece karyola mı alsam
yada ne yapsam
offfffffff ya ne zorrmuş

canım odam var diyosan yerinde genişse zaten beşik alma bence fazla kulanamaz karyolasını alırsın

ben yatak takımı alıcam çocuk 4 5 yaşına kadar belki daha bile fazla yatabilio sonra alıcağım yatak büyük yatak ve çalışma masası oluo sadece yatağını alıosun büyüyünce. onu almayı düşünüyorum takımını yatak odama koyucam ilk zamanlar belli bi aya gelinceye kadar orda durur sonra odasına geçiriz şimdilik böle düşünüyorum ama bakalım hayırlısı artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…