bende beşiklere baktım canım ama en fazla 6 ay kulanabiliyor o yüzden vazgectim park yatagın artı özeligide bebegi icine koyup rahatlıkla işimizi gücümüzü yapabiliriz yatak kısmını cıkarınca oyun parkı olma avantajı acısından bilmiyorum ben park yatak düşünüyorum beşik fazla kulanamayız cünkü..
bende başta park yatak almayı düşündüm ama hala aklımda bazı sorular var mesela bu şilteli bölüm yani ilk aylar bebeğin yatırılacağı üst kısım çuval gibi sanki bebeği içine koyunca ne kadar sağlıklı olur ince bi yatak bile serilse altına düzgün durmaz gibime geliyo tabi kullananlara sormak lazım galiba...
Bende Baktim Kizlar Park Yatak Gayet Hoş Duruyo.daha Doğrusu Kullanişi Gayet Hoş.istediğinde Katlayip Kaldiriyosun Yer Kaplamiyo.istediğinde Beşik Istediğinde Park Oluyo.gayet Hoş Bence.ablam Mobilya Beşik Aldi.şimdi çocuklari Büyüdü Ben Bu Beşiği Napicam Diye üşünüyo.park Yatak Olsaydi Katlar Kaldirirdi.boşuna Yer Tutmazdi.ama Herkezin Kendi Tercihi
Ben de bugün aynısına baktım. Bi kraftın vardı bir de pierre cardin'in. Ama pierre cardin daha kullanışlı gibi geldi. Parçaları çıkartılıp yıkanabiliyor. Büyük ihtimalle ben de aynısından alacağım.
kızlarrrr bana bir akıl verin ya çok kararsızım ben evimde büyük odamda var
ama ben karar veremedim hala
oda yapıp +beşik mi alsam
sadece karyola mı alsam
yada ne yapsam
offfffffff ya ne zorrmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?