- Konu Sahibi CennetKokulum
-
Ben anne değilim..
Belki yanlış düşünüyorum ama ne var canım oynasın tüm çocuklar..
O yaştakilerde art niyet aranmaz ki..
Annelerin de hoşuna gidiyordur bence..
Çocukların kalabalıkla eğlenmesi,oynaması hoş değil mi acaba?
tamam da başkasının malına saygı göstermeyi de öğrenmeli çocuklar. öle başkasında gördüğünü al oyna ne kadar doğru. ben hatırlıyorum herşey için izin istetirlerdi eskiden çocuktan. izin istemeyi bilmeli çocuk.
Haklisin...Anneleri oglum kizim önce izin istemelisin diye uyarmali cocugnu..
Böyle olmaz!!
Onlarin yapamadiklarini sen yap arkadasim...gec o annelerin yanina otur..sohbet edereken güzellikle tabiki oynasinlar cocuk bunlar paylasmayi ögrenmeliler...fakat izin isteseler daha iyi olur, yarin öbür gün birer yetiskin olduklari zamanda böyle davranmalarini istermisiniz cocuklarinizin de
Veya görüyorsunuz cocuklariniz kum oyuncaklarini cok sevdi birdahakine sizde getirin hep beraber oynasinlar de...
ah canım arkadasım keske ınsanlar boyle guzel dusunse onlar bunu kar sayıyor cocuk mucadeleyı ogrenıyo onlarca evımede gelıp bunu yapan cok fazla hangıbırıne akıl verecek cevap yetıstıreceksınkı ılgınc olan ben bır yere gıttıgımde gıttıgım yerın cocukları cın kesılır elleme bozulur oynama kırılır der cocuklar annede gık yok bende oynayın kızım kardes kadardes derım kendı evımde aynı seyı karsıdanda beklıyorum goremıyınce en sevdıgım arkadasımda olsa gıdesım gelmıyor ama ben bır sekılde bakıyorumkı mısafırı memnun gondermısım kızımda oyle olmuor bende onlar gıbı yapım dıyorum yapamıyorum
Yok arkadasim, kar saymakla ilgisi oldugnu sanmiyorum....ugrasmak istemiyorlar cocuklari ile....aman simdi bu velede on saat bunu izah etmeklemi ugrasacam...bosver gitsin oynasin iste gibi düsünceler yani....basimdan atayimda ne olursa olsun...icabinda gitsin baska insanlari rahatsiz etsin yeterki ben ugrasmayim zihniyeti...
Var böyle kadinlar...bende kac defa sahit oldum....biriside benim eltimdir...lakin yapi olarak biraz asabiyim ve haksizlikga gelemiyorum....birgün aldim karsima konustum...ister kirilir ister darilir hic umrumda degil dedim...o konusmadan sonra isler degisti...nadir görüsüyoruz ama kaliteli zaman geciriyoruz artik...
Herkesi memnun etmek gibi bir ugrasin olmamali arkadasim...tepkini koy...kizan kizar darilan darilir...Bir daha o parka gittiginde dirket söyle....lüften sizde cocuklarinizin oyuncaklarini getirin....ben kizima göre getiriyorum..tüm parkin cocuklarina degil...
bizim kız sureklı park ıstıyor gıderkende kumda oynamak ıcın kova kuregını goturmek ıstıyor bugun goturduk kızlar yemın ederım yere ekmek atarsında kuslar toplanır ya 10 tane cocuk toplandı basına bırı tırmıgı aldı bırı kuregı benım kız bır ondan alıyor bır dıyerındekını ıstıyor bır annede demıyrkı cocugum bırak kız kendı oyuncagıyla oynuyamıyor benım kız gerım gerım gerıldı :) normalde cok paylasımcıdır ama dedıgım gıbı kımse cocuguna mudale etmıyor ben mudale etmek zorunda kaldım kı hıc ıstemıyorum annelerı ordayken bana dussun bu ıs verın canım ıstemıyor kendı oynuycak dıye bu seferde malı kıymetlı olduk mıllet dık dık bakıyor dıyecegım okı sımdı yenı moda mıllet cocuklarına hıc karısmıyor
kadının bırı geldı yanında 5 yaslarında bır oglan cocugu cocuk konusma problemlı gosterıp duruyor kovayı oyna oglum dedı bıze hıc sormadan oynasınlar tabı dedım cocuk basdladımı bızımkının eındekılerı tek tek toplamaya benımkı ılk basta seslenmedı sonra sınırlendı ama annesı hıc bısey demedı ben aldım artık offfffff bu tıp kadınlar yuzunden cocugumu parka goturmek ıstemıyorum ben paylasımcı yetıstırıyorum ama hep karsıma bencıller cıkıyor bızım olanıda benım dıye sahıplenıyor sıyrıkmı olmak lazım ıllakı[/kusura bakmada ben bunda sinir olacak bir şey göremedim ne kadar bencilce düşünüyorsun adı üstünde çoçuk bu oyuncak olmazda başka bir şey olur ve yine aynısı olurdu kızım paylaşımcı demişsin hiç zannetmiyorum çünkü gerim gerim gerilmezdi kızın ben egolu bencil senin gibi bırakta kendi haklarını savunmasını ögrensin paylaşmayı kaybetmeyi öğrensin benime iki tane çoçuğum var parkada gidiyoruz ip top oyuncak bir sürü şey götürüyoruz elbette çoçuklar yanlarına gelip oynamak istiyorlar ben hiç karışmıyorum çünkü onlarla oda kaynaşıyor bir birlerinin oyuncaklarıyla oynuyorlar o kıymetli kova küreğinizle kimsenin olmadı boş bir arazide oynayın kusura bakma bende senin gibi anneler kızıyorum
kusura bakmada ben bunda sinir olacak bir şey göremedim ne kadar bencilce düşünüyorsun adı üstünde çoçuk bu oyuncak olmazda başka bir şey olur ve yine aynısı olurdu kızım paylaşımcı demişsin hiç zannetmiyorum çünkü gerim gerim gerilmezdi kızın ben egolu bencil senin gibi bırakta kendi haklarını savunmasını ögrensin paylaşmayı kaybetmeyi öğrensin benime iki tane çoçuğum var parkada gidiyoruz ip top oyuncak bir sürü şey götürüyoruz elbette çoçuklar yanlarına gelip oynamak istiyorlar ben hiç karışmıyorum çünkü onlarla oda kaynaşıyor bir birlerinin oyuncaklarıyla oynuyorlar o kıymetli kova küreğinizle kimsenin olmadı boş bir arazide oynayın kusura bakma bende senin gibi anneler kızıyorum
Ben anne değilim..
Belki yanlış düşünüyorum ama ne var canım oynasın tüm çocuklar..
O yaştakilerde art niyet aranmaz ki..
Annelerin de hoşuna gidiyordur bence..
Çocukların kalabalıkla eğlenmesi,oynaması hoş değil mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?