- 14 Ağustos 2009
- 53.296
- 42.826
- 898
- Konu Sahibi CennetKokulum
-
protein canım tesekkur ederım okul konusundakı destegın ıcın duacınızım hepınızın ama bencıl oldugu ıcın yasamadı bunları hayatım tam tersı hassas oldugu ıcın burdan vurmana uzuldum
sızde yasadınız ,bızımkı uzun surdu baska cok celallenmıssın ama bu konuda haklıyım arkadasım yazdıkların benı cok uzmustu ve ben hala elestrı olarak goremıyorum o kelımelerı
zor gunlerımde esırgermedınız yazdınız bana ama bu konu baska o konu baska onu getırıp burda bu sekılde soylemen yanlıs aynı sekılde davranıyosun yıne 3 ay okullarda beklemezdınız dıyosun okadar paylasımcıkı okadar uysal okadar arkadas canlısıkı anlatamam burda ogretmenının en sevdıgı begendıgı ozellellıgı cok sukurkı oyle ben sana kotu bırsey yazmıycam
oyle boyle hakkın var bende asla nankorlugu sevmem ama cevabende olsa bır yandan yardım edıp bır yandan belden asagı vurmasaydın sevınırdım direk bu konuda verseydın cevabını arkadasım keske yardım ederkende boyle soyleseydın kızın bencıldı ya ondan 3 ay okulda surundun deseydın talıhsız bır olay yasadık cok sukur atlattık ve bunun adı anksıyete bozukluguydu bencıllık degıl
dedıgın gıbı hakkın var bende burda herseyı paylasıyoruz yarın bır gun bır sıkıntı yasarsan evlatlarından yana aılenden cevrenden yana ben de elımden gelenı ve cok daha fazlasını yaparım bu konu burdadır benım ıcın
sevgıler arkadasım benım hıc bır dargınlıgım yok sana
bi kitapta okumuştum;
siz arabanızı, evinizi, paranızı güle oynaya herkesle paylaşır mısınız? sizin otomobiliniz ne ise, çocuk için oyuncak arabası, bebeğide odur diyordu. Siz otomobilinizi kimseye vermez, gözünüzü gibi bakarken, neden çocuklarınızdan sürekli paylaşımcı olmalarını bekliyorsunuz diyordu
çok mantıksızda gelmedi, çocuk için serveti nedir ki, tabii ki oyuncakları
keşke o kitabı çocuğum olmadan okusaydım diyorum çünkü bende komşu akraba çocukları için kendi çocuğumu çok kırdım malesef
sevgili arkadaşım dargınlık degil ama yapmadığım bir şeyi üzerime yapıştırmaya çalışman eleştirmekle hakareti bir birine karıştırman beni üzdü ve inan ben kimseye kin beslemem ama 1 senelik bir olayda sadece sana katılmadığımı yazdım ve bir sene sonra bir başka arkadaşa kızına hakaret ettimi söylüyorsun açık söyleyim çok sinirlendim benimde iki tane kızım var ve büyük kızımda anasınıfına giderken promlem yaşadım alışamadı gitmek istemedi vs... neden biliyormusun işte ben senin gibi davranıp çok fazla koruyu kollayıcı olduğum için 6 yaşındaki bir çoçuk parkta dahi kendi hakkını savunmalı aksi olursa hayatın her alanında zorluk çekiyorlar 3 yaşındaki bir çoçuğu tabiki koruyup hakkını arayacaksın ama 6 yaş için degil tabiki bunları yaşayınca artık büyük kızımı artık hakkını savunacagı yerlerde ben devreden çıktım ve bu süreçte zorlanarak kendi aştı aynende demek istediğim sana bunlardı belden aşagı vurmaksa al kendimide belden aşagı vurdum çoçuğun varsa hayatta daha neler yaşayacaksın neler göreceksin bakalım bunlar olagan şeyler ben bunu belden aşagı görmediğim için yazdım sana tavsiyem üstün dökmenin kitaplarını oku çoçuk yetiştirme konusunda ufkunu açar ben sanada kırgın degilim başka bir konudada yazdığım gibi hayatın kızınla umarım huzurlu ve çok mutlu geçer
bizim kız sureklı park ıstıyor gıderkende kumda oynamak ıcın kova kuregını goturmek ıstıyor bugun goturduk kızlar yemın ederım yere ekmek atarsında kuslar toplanır ya 10 tane cocuk toplandı basına bırı tırmıgı aldı bırı kuregı benım kız bır ondan alıyor bır dıyerındekını ıstıyor bır annede demıyrkı cocugum bırak kız kendı oyuncagıyla oynuyamıyor benım kız gerım gerım gerıldı :) normalde cok paylasımcıdır ama dedıgım gıbı kımse cocuguna mudale etmıyor ben mudale etmek zorunda kaldım kı hıc ıstemıyorum annelerı ordayken bana dussun bu ıs verın canım ıstemıyor kendı oynuycak dıye bu seferde malı kıymetlı olduk mıllet dık dık bakıyor dıyecegım okı sımdı yenı moda mıllet cocuklarına hıc karısmıyor
kadının bırı geldı yanında 5 yaslarında bır oglan cocugu cocuk konusma problemlı gosterıp duruyor kovayı oyna oglum dedı bıze hıc sormadan oynasınlar tabı dedım cocuk basdladımı bızımkının eındekılerı tek tek toplamaya benımkı ılk basta seslenmedı sonra sınırlendı ama annesı hıc bısey demedı ben aldım artık offfffff bu tıp kadınlar yuzunden cocugumu parka goturmek ıstemıyorum ben paylasımcı yetıstırıyorum ama hep karsıma bencıller cıkıyor bızım olanıda benım dıye sahıplenıyor sıyrıkmı olmak lazım ıllakı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?