Parka kova ve krekle gidince en ocuklar ve anneleri sinir oluyorum

,

Pc nın karsısındasınız dıye bu kadar raht konusma hakkını bulmanız hayret verıcı aslında ben sızın kadar agresıf ve nefretle anlatmadım sanırım gergın ve sınırlısınız bana denk geldınız yada anlattıgım model tıplerdensınız benım anlatmahya calıstıgım ozelt gecmek gerekırse cocuklarını parka getırmek degılde gutmeye getırıp yayan tıp bayanlar ıcın sen cocugunu getır parka baska bır cocugun annesı getırsın bıraksın yanına yarım saat ben ugrasmama ragmen oralı olmasın sen sınırlenmezmısın 10 cocuk cocugun etrafında elınde bırsey kalmamıs cocuk saskın ben nıye ugrasacakmısım tanımadıgım ınsanların cocuklarıyla vallaha cogunuz boyle sınır oluyorsunuzdur bu tur durumlarla karsılastıgınızda bıraz daha net dusunun ortak bır oyun oynanacaksa herkes cocuguyla ılgılenmelı ortaya atıp baska ınsanların usutne yuk etmemelı ben bu kova kuregı bır arac olarak kullandım ve cocuklarını bu denlı rahat yetıstıren annelerı elestırdım bencıl olan onlar aslında benım cocugum oynasın da kım sıkıntı yasarsa yasasın dıyenler bence sızde onlardansınız cunku bu saldırgan tutumunun baska acıklaması olamaz ben paylasımcı arrkadas canlısı bır couck yetıstırdım ve gurur duyuyorum onunla kova kuregımde bızım degıl ben zaten tek oynasın dıye goturmuyorum parka yoksa alırım 2 kova kum dokerım bahceyer oynasın bende arkadaslarıyla ıletısım kursun oynasın ıstıyorum ama 10 tanesıyle degıl

Tuhaftırkı verdıgınız tepkı szın sahsınıza yapılmıs kadar fazla

sanırım gunluk hayatlarınıda sınır ve streslerın atmayan tıpler pc nın karsına oturuyor ve kıme ne soylerde rahatlarım dıye efor sarfedıyor ve tanımadıkları ınsanlara ve cocuklarına hakaret etme hakkını kendılerınde buluyor ben daha cok sastım arkadasım bu tepkıne ve hala saskınım sız cocuklarına paylasmayı ogretırken ızın almayı ogretıyormusunuz cocugunuz pekı kımınle oynayıp oynamaması konusundakı kendı secımıne saygı gosterıyormusun? benım kızım parktakı butun cocuklarla oynamak zorunda degıl bu cok sacma cunku her cocuk farklı huya sahıp benim cocugum gıdıp bır cocukla oynasa ama ustune bırde onun oyuncagını sahıplenıp agresıf bır sekılde bagırıp cagırsa tepkı verırım ortaya salıpta sızın gıbı ben hıc mudale etmıyorum dıyemem cocuk annesının varlıgını yanında hıssetmelı bence cozulebılınecek konularda mudale etmem ama cocuguma saldırgan davranılıyorsa tum anneler gıbı mudale ederım umarım cocuklarınızda sızın gıbı bu kadar saldırgan ve acık sozlu tavrı ardında kırıcı bıreyler olmazlar hı cocukların hakkında yorum yapma hakkını sızın yazınızı okuduktansonra buldum kendımde sayın hymmry

cok ozur dılıyorum arkadasım hymarry sınırden senın nıkın yazmısım destek sozlerın ıcın tesekkurler bende soka gırdım okuyunca yazan Proteın nıklı sahısmıs sankı ben baskasını cocugunu dovmus bagırmıs cagırmısım gıbı benım anllattıgım tıpleme anneler sankı benmısım gıbı tepkı vermıs yazıkkk ve ayıp

Ben sana katılıyorum arkadaşım.geçen sene bende bir kız çocuğuna bakıyordum .parka giderken topumuzu,bebeğimizi ve kum oyuncaklarınıda alıyorduk.çocuklar almak isteyince bazen izin veriyordum bazende kızıyordum.çünki hergün gelen kişiler hemen hemen aynı kişiler ve o oyuncaklardan onlarında varçben enayimiyim hergün parka 1 poşet oyuncakla geliyorum sende getir.ve zengin insanlar değiliz, çocuklar kovanın tepesine çıkıyor anneside oradan çocuğuna in demiyor hergün çocuğa kovamı alıcaz.mesele zaten çocukta değil bence annelerde.

ay ben de ne oluyoruz yaa dedim yazdıklarını alıntımın altında görünce yaaw:1shok:

valla ole elınden almasına musade ettırmem cocugumun baksın anaları ben derım hıc cekınmem onlar oynasın dıyemı getırıyom ben zaten kalıtelı cocuklar bellı oluyo onlarla oynasın paylassın ama bıde kene gıbıler var onlara bende sınır oluyom ...

tkamisli arkadaşa sonuna kadar katılıyorum,
elbette ki çocuklarımıza paylaşmayı öğreteceğiz ama bunun yanında bir şey isterken izin almasını da öğreteceğiz çocuk gelip te bu şekilde başkalarının eşyalarını izinsiz alır da annesi buna ses çıkarmazsa o çocuk paylaşımcı değil görgüsüz va kaba olur. tkamisli arkadaşın çocuğu da ya pısırık olur ya da eşyaları için aşırı korumacı ve benci olur. bunun başka açıklanabilir tarafı yoktur.
ayrıca arkadaşın dediği çocuğu parka gütmeye değil kaliteli vakit geçirmesi için götürüyoruz. başkasının elindeki oyuncaklar çocuklara daha ilginç gelir anneler yanına bir kaç oyuncak getirir çocuklar da oyuncaklarını değiştirerek oynarlar böylelikle paylaşmayı, sosyalleşmeyi öğrenirler

hymarry kelebek helınım ve dıger benı anlıyan arkadaslar tesekkur edıyorum ınsanların anlayıslarının nekadar kıt ve nekadar net oldugunu burada ogrenmıs bulunuyorum benım bu tıp kadınları kınamak ıcın yazdıgım bır yazıydı ve kova kurek oyuncak mesele degıl sorun sorumsuz bencıl anneler vermek ıstedıgım mesaj buydu kı benım kızımın karsısına hep bencıl cocuklar cıkıyor bu kadar cok oldukları ıcın bu yazıyı yazma geregı duydum baskasının esyasınada bencılce sahıo cıkan kendı esyasınada bencılce sahıp cıkan cocuklar yetıstıren annelere kızıyorum bırazda bızım elımızde sevecen paylasımcı cocuklar yetıstırmek bencıl bır kadın mısım ve bencıl bır cocuga sahıpmısım gıbı elestırıler alınca soka gırdım ben bundan sıkayetcıyken sıkayetcı oldugum olayla suclandım pes yanı

kusura bakamyında bende sizin bu tutumunuzu anlamış degilim bunları yazarken ne öfkeliydim nede sinirli sadece fikrimi beyan ettim demek sizin söylediklerinize katılırsam her şey yolunda fikrmi söyleyip eleştirisek kötüyüz harika sen de o annelerdensin demişsin doğrsu çokta güldüm ben mevlam çayıra saldım bayıra gibi çoçuk yetiştirmem e tabi sen bunlarıda nerden bileceksinde her neyse dogrusu bu saldırınızı anlamadım alkışlayan arkadaş bi zahmet arkadaşıda alkışla bunda yanlış bir şey yok forma bir konu açmışsın eleşirende olacak katılanda her neyse şahsınıza ait hakaret içeren bir şey varsa üzgünüm bunu söylemek istemediğimi bilmenizi isterim belkide uslübüm böyledir ne diyeyim kendinze iyi bakın

Arkadasim cok dogru buluyorum düsünceni.
Cogu anneler: saldim cayira, mevlam kayira prensibiyle cocuklariyla yasiyorlar.
Madem annesin, o zaman önceden cocugunun hangi oyuncakdan hoslaniri bilir ve yaninda götürürsün parka. Ve ondan sonra herkes oyuncagini herkesle paylasabilir ama tek cocuk, inanilmaz dogrusu.
Düsüncesizler diyorum baskada birsey demiyorum.
Dün bir davetteydik ve tahminen 13 tane cocuk vardi, cit yok, ya nasil oluyor bu is anlamiyorum.
Düzen, tertip, egitim herhalde.

kesinlikle katılıyorum.elbette çocuk paylaşımcı olacak bencil olmayacak ama başkasının oyuncağını isterken izin almayı bilecek.ama bunu öğretecek olan anne nerdeyse yok denecek kadar az.

Asagı kopyalıyorum yazını arkadasım ne kadarda toz kondurmaksızın yazmıssın yazına hakaret goremıyorum demısın bır kere bıle nette dahıl konusmadıgın bir insana asagıda koyu renkı olan kısımdakıler ıltıfatmı sadece fıkır begen etmekmı sence bence on yargı ve elestırının otesınde buraya fıkırlerını yaz tabı paylasım ıcın yazdım zaten yoksa ıcımde tutardım okursan elestıren ve fıkırlerı benle aynı olmayan arkadaslarda yazmıs ama senın gıbı degıl dıger arkadasların ve senın vıcdanına bırakıyorum bu sozlerı baskası yazmıs gıbı bır oku sınırlımısın agresıfmı yazmıssın yoksa senın dedıgın gıbı sadece fıkrınımı yazmıssın SİZDE kendinize iyi bakın

kusura bakmada ben bunda sinir olacak bir şey göremedim ne kadar bencilce düşünüyorsun adı üstünde çoçuk bu oyuncak olmazda başka bir şey olur ve yine aynısı olurdu kızım paylaşımcı demişsin hiç zannetmiyorum çünkü gerim gerim gerilmezdi kızın ben egolu bencil senin gibi bırakta kendi haklarını savunmasını ögrensin paylaşmayı kaybetmeyi öğrensin benime iki tane çoçuğum var parkada gidiyoruz ip top oyuncak bir sürü şey götürüyoruz elbette çoçuklar yanlarına gelip oynamak istiyorlar ben hiç karışmıyorum çünkü onlarla oda kaynaşıyor bir birlerinin oyuncaklarıyla oynuyorlar o kıymetli kova küreğinizle kimsenin olmadı boş bir arazide oynayın kusura bakma bende senin gibi anneler kızıyorum

benı gectım yaz ne yazarsan ama kızıma kadar masallah vurmussun damgayı yazdıklarının tam tersı olmasak bu kadar uzulmeyecektım bu yazdıklarına

arkadaşım esasında bu konuy uzatmak istemiyorum ama ben hakaret içeren bir şey yazmadım gibi bir cümle kullanmamışım (hakaret ettiğimi düşündüyseniz üzgünüm yazmışım)yinede tekrar tekrar söylüyorum şahsınıza ait hakaret içeren bir cümle bulup seçmişseniz üzgünüm ve ego veya bencillik hakaretmidir inanın bu yazdıklarımın tek ismi var eleştiri vicdan demişsiniz ya benim vicdanım kovasıyla park gitmiş oyuncaklarıyla oynayamayan bir çoçuk için vicdanım hiç sızlamaz söylediklerimi istediğiniz gibi anladığınızında farkındayım emin olun vicdanımda çok rahat bu hayata vicdan sızlatacak neler oluyor rica ederim bu yazdıklarımın içinden bir cümle seçip yeni polimikler yaratmayalım hoşçakalın

bne alakası var parka kovasıyla gıtmıs oynayamayan bır cocuk ıcın vıcdanınız sızlamaz tabı vıcdanınız sızlasın dıyede yazmadım vıcadanınıza bırakıyorumdedım tanımadıgınız bır cocuga egolu bencıl demek hakaret sizin icin hakaret nedır pekı onu merak ettim hakaret ettıgımı dusunduysenız demek ben hakaret olarak gorumuyorum demektır hakaret ıceren bırsey yazmadım demektır dolaylı olarak elestırı anlayısınıza hayran oldum elestırının dozu ortada

böyle seyler illaki yasaniyo cocuk isde yeri geliyo laf anlatamiyosun benim kiz paylasmayi seviyo ama bunaldimida basiyo yaygarayi vermem yada o benim diye

bizim parklarda kum yok dolayısıyle kova kürekle gitmiyoruz. aslında sen başka birşey anlatmaya çalışmışsın anneler parka gidince çocuklarınızla ilgilenin başka çocuğun oyuncaklarını yağmalamasınlar diye konu açmışsın ama parkta sana dik dik bakan anne gibi bir üye sana bencil yakıştırması yapmış.
çocuklar tabiki hep beraber oyun oynarlar oyuncaklarını paylaşırlar ama çocuk elindeki bütün oyuncakları alınıp oyunun dışında bırakılırsa bu çocugun gerilmesi bencil olduğunu göstermez bence takılma yani burdakilere boşver.
benimki daha küçük biz daha çok yemek yemek için gidiyoruz kızım 1 kurabiye yiyecekse yanımda fazladan götürüp ordaki çocuklara veriyorum paylaşım budur ama gelip kızıma yedireceğim kurabiyeyi de yemek isterlerse orda derimki sen yedin o da yesin.

ayyyyyy bu satte tek ben deli gibi pc basındayım sanıom arzu sendemi kaydirigubbakcemile3 alkisalkisalkis sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…