Parkta oturup çocukları izleyen adam

Yalnizbiranne

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2019
1.484
1.503
63
Dünden beri aklıma gelip gelip sinirim aşırı bozuluyor. Dün çocuklarımı parka götürdüm hava pek soğuk değildi.Park ta her zamankinden biraz kalabalıktı.Bankta tek başına oturmuş çocukları izleyen pis bakışlı, özellikle 12 13 yaşında kızlara kilitlenmiş bi adam vardı. Dikkat ettim yanına gelen giden çocuk var mı hani kendi çocuğunu filan mı bekliyor diye. Uzun süre olmadı yani çocuğu yoktu orda emin oldum. Ondan sonra ellerimi belime koyup ikidebir adama doğru rahatsız edici şekilde sert bakmaya başladım ki kalksın gitsin. Polisi aramak çok geçti içimden ama abartıyor muyum dedim. Adam öylece özellikle büyük çocuklara baktı gitti büyük ihtimalle benim bakmamdan rahatsız oldu. Bir daha oraya gidince adamı görürsem konuşmayı düşünüyorum hayırdır sizin burda çocuğunuz yok niye bakıyorsunuz çocuklara diye sertçe konuşmak kovmak istiyorum, ben de yalnız yaşıyorum şu an haftada bir geliyor eşim bi yandan peşime takılır korkusu geliyor aklıma bi yandan da adama bişeyler demedim diye kendi kendimi yiyorum. Siz olsanız bi daha aynı durumu yaşasanız ne yaparsınız?

Dünden beri aklıma gelip gelip sinirim aşırı bozuluyor. Dün çocuklarımı parka götürdüm hava pek soğuk değildi.Park ta her zamankinden biraz kalabalıktı.Bankta tek başına oturmuş çocukları izleyen pis bakışlı, özellikle 12 13 yaşında kızlara kilitlenmiş bi adam vardı. Dikkat ettim yanına gelen giden çocuk var mı hani kendi çocuğunu filan mı bekliyor diye. Uzun süre olmadı yani çocuğu yoktu orda emin oldum. Ondan sonra ellerimi belime koyup ikidebir adama doğru rahatsız edici şekilde sert bakmaya başladım ki kalksın gitsin. Polisi aramak çok geçti içimden ama abartıyor muyum dedim. Adam öylece özellikle büyük çocuklara baktı gitti büyük ihtimalle benim bakmamdan rahatsız oldu. Bir daha oraya gidince adamı görürsem konuşmayı düşünüyorum hayırdır sizin burda çocuğunuz yok niye bakıyorsunuz çocuklara diye sertçe konuşmak kovmak istiyorum, ben de yalnız yaşıyorum şu an haftada bir geliyor eşim bi yandan peşime takılır korkusu geliyor aklıma bi yandan da adama bişeyler demedim diye kendi kendimi yiyorum. Siz olsanız bi daha aynı durumu yaşasanız ne yaparsınız?
Ben polisi arar, ihbar ederdim

Annem olsa sirank diye tokadı geçirirdi. Ki yapmisligi var. (Yanına çocukları oturtup rahatsız eden birisine. )Diğerini de hirpalamisti.

Ben ne yapardım bilemedim. Ama yanında çocuk olmayan parka giremesin kardeşim ne var oyun oynayan çocuklarda

Polisi ara. Sapik cok vallahi herkes kafayı yemek üzere kimseye bu devirde güven olmaz cocugu yoksa parkta ne isi var bende sevmem birdaha gelirse ihbar edin en azindan parki dolassin polis adama direk gitmesin diye parkta polis dolaştırırmisiniz deyin geldiginde gider muhakkak polis gelip sizle konuşmasın adam deli meli olur sonra sizi takip eder .herkes manyak yani kisaca gecen gun bende yasadim delinjn biriyle takistik bebem vardi bicak çıkaracak diye cok korktum

En iyisi tekrar görürsem hem adama söyleyip hem polisi aramak. İçimde kaldı ona bakmaktan başka bir şey yapamadığım için kendi kendimi yiyorum.
Adama soylemw polisi ara parkta rahatsiz eden bir adam var dolasirmisiniz de ikidir geliyor cocuklari izliyor gelip dolassaniz bile yeter 3 olursa artık direk adama giderler sikayet var diye

Lütfen emin olmadan kimsenin günahına girmeyin.
Çok rahatsız edici bir durum varsa polisi arayıp durumu haber verin ve gelip kontrol etmelerini rica edin.
Rahatsızlığınızı, tedirginliğinizi 'günümüzün şartlarında' anlayabiliyorum ama gerçekten yanlış bir şey yok ise ortalıkta adamın düşeceği durum çok üzücü olur..

Lütfen emin olmadan kimsenin günahına girmeyin.
Çok rahatsız edici bir durum varsa polisi arayıp durumu haber verin ve gelip kontrol etmelerini rica edin.
Rahatsızlığınızı, tedirginliğinizi 'günümüzün şartlarında' anlayabiliyorum ama gerçekten yanlış bir şey yok ise ortalıkta adamın düşeceği durum çok üzücü olur..
Doğru diyorsunuz da, bi insan neden bi kız çocuğuna uzun uzun kilitlenip bakar ki? Bir de dediğim kızlardan biriyle özellikle konuştum güzelce uyardım, takla atıyordu oradaki demirlerde, adam sürekli onu izliyordu çocuk o kadar habersiz ki her şeyden, adamın o bakışlarında hiç iyi düşünce sezmedim ben de kolay kolay kimseye kötü düşünmek istemem ama görseniz o pis bakışları çok sinir bozucuydu ben kimseye ama kimseye bi kaç saniyeden fazla bakmam ama ona uzun uzun sertçe baktım o da anlamış olacak baya oturdu sonra kalkıp gitti

Pek iyi niyetle bakamiyoruz tabi haklısınız ama yine de sırf parkta oturuyor diye birini itham etmek fazla değil mi?Ortada suç yok zaten sizi şikayet etse siz suç olursunuz.
Bi önceki mesajımı okuyun orda olup adamı görseniz beni anlar ve siz de sinir olurdunuz

Tamam. Gerek gorup duyduklarimiz, gerek de annlik hassasiyeti sizi endişeye düşürüyor olabilir. Ama mantığı da elden bırakmamak lazim. Adm dogrudan bir cocukla iletişime gecip rahatsiz etmemis. Her gun gelip asiri supheli bir sey yapmamis. Geçerken parka gelip oturmus dinleniyor olabilir. Sizin cocuklariniz var diye , cocugu olmayan insanlarin parka girmesini yasak görme hakki vermiyor size bu. Herkesin boyle bir ortamda yapması gereken cocuklarina goz kulak olmak. Kotu niyetli birinin niyetini gerceklestirmesine engel olmaya calismak. Zanla vs bu is yürümez. Kendinizi de paranoyakliga suruklersiniz boyle

Bence polise bildirin. Sivil bir şekilde veya uzaktan gözlemlerler diye düşünüyorum öncesinde. Direkt gelip tutuklayacak halleri yok. Siz muhatap olmayın ama mutlaka bilgi verin bence

Polisi arayacak ne var ki? Ya da polis gelse ne diyebilir? Adamın zaman geçirmesi gerekiyordur,kafeye kahveye gitmek istememiştir,bankta oturmuş öyle oyalaniyordur.
Hepimiz parkta bir banka oturup bir şeyi beklemisizdir.
Tek sorun erkek ve at hirsizi kılıklı olması mı?

Polisi arayacak ne var ki? Ya da polis gelse ne diyebilir? Adamın zaman geçirmesi gerekiyordur,kafeye kahveye gitmek istememiştir,bankta oturmuş öyle oyalaniyordur.
Hepimiz parkta bir banka oturup bir şeyi beklemisizdir.
Tek sorun erkek ve at hirsizi kılıklı olması mı?
Ben de eşimle kavga edip evden tek başıma çıkıp gidip parkta oturdum önceden hem de uzun uzun saatlerce. Ama kimsenin çocuğuna kilitlenip bakmadım. Adamın bakışları gerçekten çok kötüydü hiç unutmucam heralde o bakışları eğer bi daha görürsem yanlış bir şey söylemekten korkuyorum o yüzden konu açtım ama görürsem azarlayarak kovmak istiyorum ne işi var öyle pis pis bakıyor özellikle belli yaştaki çocuklara

Doğru diyorsunuz da, bi insan neden bi kız çocuğuna uzun uzun kilitlenip bakar ki? Bir de dediğim kızlardan biriyle özellikle konuştum güzelce uyardım, takla atıyordu oradaki demirlerde, adam sürekli onu izliyordu çocuk o kadar habersiz ki her şeyden, adamın o bakışlarında hiç iyi düşünce sezmedim ben de kolay kolay kimseye kötü düşünmek istemem ama görseniz o pis bakışları çok sinir bozucuydu ben kimseye ama kimseye bi kaç saniyeden fazla bakmam ama ona uzun uzun sertçe baktım o da anlamış olacak baya oturdu sonra kalkıp gitti

Cocugu nasil uyardiniz merak ettim?
El kadar cocuk "adam seni izliyor hareketlerine dikkat et" tarzinda "guzelce" uyardiysaniz keske yapmasaydiniz. Cocuga gidene kadar adama iki laf etseydiniz cocuk bu parkta takla da atar oyun da oynar ona mi dikkat etmek zorunda.

Ben de eşimle kavga edip evden tek başıma çıkıp gidip parkta oturdum önceden hem de uzun uzun saatlerce. Ama kimsenin çocuğuna kilitlenip bakmadım. Adamın bakışları gerçekten çok kötüydü hiç unutmucam heralde o bakışları eğer bi daha görürsem yanlış bir şey söylemekten korkuyorum o yüzden konu açtım ama görürsem azarlayarak kovmak istiyorum ne işi var öyle pis pis bakıyor özellikle belli yaştaki çocuklara
Ben dikdik bakmis olabilirim çünkü miyobum. Baktığım yeri göremiyorum çok. Zamanında ,ergenken falan bazı erkeklerin onları kestiğimi düşünüp cesaret alıp acilmisligi olmuştu ama aslında ben tanımıyordum bile. Çünkü oooyle bakıyorum çoğu zaman. Aynı sekilde bin defa 'ayseyi yolda görmüşsün,bakıp gormezlikten gelmissin' ithamini duydum, oysa ne Ayşe görmüşümdür ne gördüğümü tanımisimdir.
Yani belki de adam da gözünde bozukluk olan, ya da kafası dalgın, öööyle bakan bir adamdır.
Sadece oturuyor diye gidip catmaniz, ya da polisi aramanız hiç normal degil.
En çok polisi arayıp,cimere yazip 'parkta tekinsiz erkekler dolanıyor, bekçiler devriye gezsin' diyebilirsiniz.

Back
X