- 11 Kasım 2019
- 1.484
- 1.503
- 63
- Konu Sahibi Yalnizbiranne
Dünden beri aklıma gelip gelip sinirim aşırı bozuluyor. Dün çocuklarımı parka götürdüm hava pek soğuk değildi.Park ta her zamankinden biraz kalabalıktı.Bankta tek başına oturmuş çocukları izleyen pis bakışlı, özellikle 12 13 yaşında kızlara kilitlenmiş bi adam vardı. Dikkat ettim yanına gelen giden çocuk var mı hani kendi çocuğunu filan mı bekliyor diye. Uzun süre olmadı yani çocuğu yoktu orda emin oldum. Ondan sonra ellerimi belime koyup ikidebir adama doğru rahatsız edici şekilde sert bakmaya başladım ki kalksın gitsin. Polisi aramak çok geçti içimden ama abartıyor muyum dedim. Adam öylece özellikle büyük çocuklara baktı gitti büyük ihtimalle benim bakmamdan rahatsız oldu. Bir daha oraya gidince adamı görürsem konuşmayı düşünüyorum hayırdır sizin burda çocuğunuz yok niye bakıyorsunuz çocuklara diye sertçe konuşmak kovmak istiyorum, ben de yalnız yaşıyorum şu an haftada bir geliyor eşim bi yandan peşime takılır korkusu geliyor aklıma bi yandan da adama bişeyler demedim diye kendi kendimi yiyorum. Siz olsanız bi daha aynı durumu yaşasanız ne yaparsınız?