- 15 Aralık 2009
- 9.575
- 24.099
- 873
- Konu Sahibi mevsimbahar18
O kadar inanmadım ki....Açık değil mi? Bitmedi mi bu mağduriyet hikayesi yahu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O kadar inanmadım ki....Açık değil mi? Bitmedi mi bu mağduriyet hikayesi yahu
Bunu yazan mini etekli biri olsaydı da aynı yorumu yapacak mıydınız merak etmeyin hikaye yazmaya hiç vaktim yokAçık değil mi? Bitmedi mi bu mağduriyet hikayesi yahu
Cevap vermeyip uzaklaşmak en iyisi diye düşündüm.67 yaşında kadın zaten.Takılmamak daha iyi özellikle de yaşlılar çocuk gibi huysuz oluyor23 günlük bebeğim var bugün parka çıktık yürüyüş yapıyorduk eşimle bankta otururken bir kadın geldi 67 yaşındaymış kaç yaşındasın çocuk senin mi vs diye sorular sordu konuştuk ne tuhaf insanlarsanız bu yaşta ne acelen vardı da evlendin birde başında kapalı dedi bende yaşımda ne var ayrıca başörtüme kimse karışamaz dedim sizin gibiler hep böyle koca meraklısı benimki gideli 12 sene oldu 20 sene evli kaldık dedi eşimde iyi bile dayanmış size dedi kalktık hemen gayet normal bir şekilde sohbet ederken konu birden yaşıma ve başörtüme geldi böyle insanlara nasıl davranmam gerekiyor hiç hazır cevap değilim![]()
Yorum yapmayın o zaman niye vaktinizi harcıyorsunuzO kadar inanmadım ki....
Yazmazdım çünkü bunu demenden bile belliBunu yazan mini etekli biri olsaydı da aynı yorumu yapacak mıydınız merak etmeyin hikaye yazmaya hiç vaktim yok
Tıpkı sizin gibi22 yasinda misin? Oyleyse cok kucuk evlenmissin dogru. Bir de muhafazakar giyimli kesim cok erken evleniyor cidden bu da bi gercek. Tabii sana karismaya hakki yok da soyledikleri sana ozel degil yani. Bazi insanlar nerede ne konusacagini bilemiyor. Cevap vermeyeceksin. Evet, oyle, haklisiniz de. Ben oyle yapiyorum hadsiz tiplere. Kalakaliyorlar.
Hmm okYazmazdım çünkü bunu demenden bile belli
Sizinde anlattığım kişiden pek farkınız yok gibi22 yasinda misin? Oyleyse cok kucuk evlenmissin dogru. Bir de muhafazakar giyimli kesim cok erken evleniyor cidden bu da bi gercek. Tabii sana karismaya hakki yok da soyledikleri sana ozel degil yani. Bazi insanlar nerede ne konusacagini bilemiyor. Cevap vermeyeceksin. Evet, oyle, haklisiniz de. Ben oyle yapiyorum hadsiz tiplere. Kalakaliyorlar.
Canım istediYorum yapmayın o zaman niye vaktinizi harcıyorsunuz
Belki yaş olayı olabilir de...O kadar inanmadım ki....
KOcaniz iyi cevap vermiş23 günlük bebeğim var bugün parka çıktık yürüyüş yapıyorduk eşimle bankta otururken bir kadın geldi 67 yaşındaymış kaç yaşındasın çocuk senin mi vs diye sorular sordu konuştuk ne tuhaf insanlarsanız bu yaşta ne acelen vardı da evlendin birde başında kapalı dedi bende yaşımda ne var ayrıca başörtüme kimse karışamaz dedim sizin gibiler hep böyle koca meraklısı benimki gideli 12 sene oldu 20 sene evli kaldık dedi eşimde iyi bile dayanmış size dedi kalktık hemen gayet normal bir şekilde sohbet ederken konu birden yaşıma ve başörtüme geldi böyle insanlara nasıl davranmam gerekiyor hiç hazır cevap değilim![]()
Sadece Kağıthane diye düşünmeseniz hani semtleri de var ya her semtin insanı değişiyorBelki yaş olayı olabilir de...
Kağıthane gibi bir semtte başörtü olayı bana da geçmedi!
Benim başıma hiç gelmedi. Sadece beni önceden tanıyanlar bu konuları açtılar.iyi de burada da 10 konudan 9unda (20-21 yaşında evlenmişse konu sahibi)
"acelen neydi" denir, deniyor
yalan mı?
hani sanki böyle birşeyi ilk kez duymuş hiç böyle laflar duymamış gibi şaşırmanız da bana ilginç geldi. açıkçası. etrafınızda mı demedi hiç erken daha diye?
genel olarak da toplumda 20-21 yaş erken diye değerlendiriliyor artık Patnosta ya da Viranşehirde filan değilseniz. ya da çok aşırı tarikat filan bir aileniz yoksa (ki benim akraba çevremde tarikatçıların bile bazısı evlenmiyor o yaşta, o kadar yani)..dolayısıyla şu anda değilse de asıl evlenirken bol bol bunları duymuş olmanızı beklerdim... hani tabiri caizse şerbetli olmanız lazımdı sanki?
ha ama 30'a da kalmayacaksın, kadın 27-28 filanken de evlenecek, böyle de güzide bir toplumuz, çok biliyoruz herşeyi, neyse.
ben 42 yaşında bekarım geçen biri bana şey dedi "bu yaşta evlenip boşanmış olsan tamam da hiç evlenmemiş birini hayatımda ilk kez gördüm, çok garip"
adam bana türümün tek örneği olduğumu söyledi yani.
ha diyebilirsiniz ki parkta ben konu açmadım, burası forum herkes fikrini yazabilir. evet, elbette ki böyle, ama bu yaşlı teyzelerin de olayı bu, otobüste yanına düşse sülaleni sorgular, sürekli laf atar, dilinin de freni yoktur özel hayata saygısı yoktur, özel alan zaten bilmez....bunu da mı hayatınızda ilk kez yaşadınız?