ParlayanYildizin Ceyiz Topigi...

Çeyizciklerin çok güzel mutfakta konsept rengi çok beğeniyorum.Mavi de çok cici olmuş.
İmzandaki iletine de bayıldım ayrıca
Bende bir havacı sevgilisiyim

cok tesekkür ederim canim, daha güzelleri senin olsun

o iletiyi askim bana söylemisti telefonda, ustabirligindeki ilk telefon görüsmemizde merhaba bile demeden pat diye bu lafi söyledi neye ugradigimi sasirdim

yani öyle bir animiz oldu, her genc kizin sevgilisi havaci olmazmis biz sansliyiz

.

Güzel dileklerin için teşekkür ederim..
Evet benim de havacı olduğunu öğrendiğinde söylemişti gülmüştük:90: Burada da görünce anımsadım..

cnmm hepsı cok gzl guzel gunlerınde kullan ınsllh hepsnı...

bende 341.ksa dnm askımı askere gnderdm bende denızcı sevgılısym:)her genc kznda denızcı sevglıs olamz :))askımda gderkn bana sölemıstı o sozu:)

tesekkür ederim canim, ins... daha güzelleri senin olsun

benimki de denizci istedi ama havaci oldu ama benimki maleses uzun dönem

.

tesekkür ederim canim, ins... daha güzelleri senin olsun

benimki de denizci istedi ama havaci oldu ama benimki maleses uzun dönem

.

olsun tatlım hyrlı gdıp gelsınlerde ytrkı raht etsınlerde bız beklemeye rzıyız askerlrmzı
sonunda paşamla kavusmak vrsa her gecen gun bana onu gtrdgnı bılıosam bende senn gbı ceyız duzuom heycan ve mtlulukla bnu dusun hazrlklrnı yap sende:)
hepsı gelır gecer nezmn gtmstı safak kac bızım dha 147

öyle canim, hayirlisiyla gidip gelsinler sag salim baska bise istemiyoruz

iste ceyiz almak bi nevi teselli oluyor, gelecegimizi kuruyoruz sonucta, Allah yardimcimiz olsun ve agiz tadiyla hepsini kullanmayi nasib etsin

bizim safak 235 Ankaraya selam

günler su gibi akip gecsin insallah

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…