ParlayanYildizin Ceyiz Topigi...

Hepsine bayıldım ya birde benim nişanlım denizci olunca ahh ahhh:85: ya bende mavi mi yapsam bilemedim ki:82: yineliyorum arkadaşım insana çok huzur veriyor gerçekten.allah nazarlardan saklasın

bi an kendi ceyizime bakar gibi oldum, ceyizlerimiz benziyor birbirine...
bende turkuaz/beyaz/gri yapiyorum. ama denk gelirse mavi seylerde aliyorum cok.

bu arada tchiboda bu hafta maritim desenli seyler ucuzlamis, seviyorsun madem bi bak derim
havlular, nevresimler... cift kisilik 200 x 200 nevresim 19 euro
benim ceyizime uymadigi icin alamaidm, ama belki sana uyar tatlim...

hımmmm güzellll, mavi huzur....:97:
güle güle kullan tatlım...

ins deryacim, daha güzelleri senin olsun canim benim

Hepsine bayıldım ya birde benim nişanlım denizci olunca ahh ahhh:85: ya bende mavi mi yapsam bilemedim ki:82: yineliyorum arkadaşım insana çok huzur veriyor gerçekten.allah nazarlardan saklasın

sagol tatlim, gercekten öyle huzur veriyor banada, sende banyonu denizci esyalariyla renkleriyle dekore edebilirsin canim banyoya cok uyuyor bence

ayyyy hepsi çok güzel..... güle güle kullan inşallah.. Nazar

tesekkür ederim canim, daha güzelleri senin olsun

güzel günlerde kullanın inşallah. tchiboda bişey bırakmmaışsınız. kahvaltı tabakları, runner ve masa örtüsünden bende de var. şık duruyorlar.

tesekkür ederim tatlim, ins
evet orda malesef bisi kalmadi

aynisini senin ceyizine bakinca bende düsündüm thirtycim bende cok benzettim
bende turkuaz mavi beyaz ve siyah karistiriyorum
senin ceyizini de cok begeniyorum, cok güzel seyler aliyorsun güle güle kullan tatlimm

tchibodaki ucuzlugu gördüm canim baktim bisiler
bakalim belki siparis verebilirim

Son düzenleme:

tsk ederim canim, rengarenk ceyizleri sevmiyorum, birbirine uyumlu ceyizler daha cok hosuma gidiyor.
ve benim "renklerim" disinda aldigim tek sey siyah yesil ütüm oldu :) onun disinda hersey ya turkuaz ya beyaz ya gri.
biraz takintiliyim galiba bu konuda.

ama kendim gibi bu konuya dikkat eden kisilerin oldugunu bilmek güzel yalniz degilim yani

ah bende senin gibi alabilsem rahat rahat :82:

bende öyle cok rahat degilim aslinda, bi yandan annem daha ceyiz icin cok erken hele bi kesinlessin de öyle aliriz diyor
bir yandan da maasim az ama okudugum icin burs da aliyorum ama yinede ceyizciklerimi aliyorum, bana göre coook fazla zamanim yok
yani seneye dügün ins ins ins ve hepsini de biranda alamicama göre simdiden aliyorum yavas yavas

thirtycim bu kadar benzerlik olmaz yani, ayni senin gibi düsünüyorum bende,
su ana kadar aldigim ceyizlerimin icin de benim de birtek ütüm pembe rengiyle siritiyor bu kadar olur yani
bende birtek ben takintiliyim saniyordum
annem de diyor ki güya ceyiz aliyosun biraz civil civil renklere gitsene mavilerde takildin kaldin

.

bugün aldigim mutfak tartim

beyaz cam, siyahi da varmis ama kalmamis fiyati uygundu ins kaliteli biseydir
3 sene de garantisi varmis, galiba kaliteli yoksa 3 sene garanti vermezlerdi herhalde :44::44::44:

takinti iste yapicak bisey yok, elim baska renge gitmiyor...
saatlerce dolasirim kafama uygun esyayi bulana kadar...
senin dügün yakinda mi?

takinti iste yapicak bisey yok, elim baska renge gitmiyor...
saatlerce dolasirim kafama uygun esyayi bulana kadar...
senin dügün yakinda mi?

ayy ne kadar benziyoruz bende saatlerce dolasirim istedigimi bulana kadar o nedenle yanliz alisverise giderim
kimse benle saatlerce dolasmaz

2012 yaz aylarinda olabilir bir ihtimal ama kesin bisi yok henüz
daha nisanli bile degilim, sevdicegim asker :98: safak sayiyroum ben suan

allah kavuştursun canım bayıldım çeyizine
benimde nişanlım asker 93 günümüz kaldı.
çok zor asker yolu beklemek Allah tez zamanda bütün hasret kalanları kavuşturusun inşallah da bizde bu binbir emek çeyizimizi güle güle kullanalım inşallaahhhhhhhhhh:98:

Bayıldımmmmmmmmmmm harikalar :) Banyom için eşyaları en son alamaya karar verdim ama denizci teması harika çok güzel olmuş :)) Diğer çeyizlerin de çok hoşlar.Tchibolardan ben de almıştım. Mavi kahvaltılık tabaklardan kupalar ve çay kutusundan. İi günlerde kullanman dileğiyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…