ParlayanYildizin Ceyiz Topigi...

amin canim ins, evet asker yolu beklemek gercekten cooook zor hele de ayri ülkedeysen cok daha zor canim
sizin az kalmis Allah seni kavusturusn sevdigine canim

tesekkür ederim canim, daha güzelleri senin olsun
kahvaltiliklarima bende bayiliyorum, sende ins güzel günlerde sevdigin ile beraber kullanirsin canim

.

.

bazi geceliklerim, biraz daha vardi ama bulamadim, nere koydum bilmiyorum :44:

altpijama + atlet + sabahlik:

gecelik, pembe ve beyaz ikisinin modeli de ayni (genis görünmüs anlamadim neden )

siyah gecelikler

ay inanmiyorum tatlim sana bebis esyasi bile almisin
:)) yeni aldiklarinda cok cici canim özellikle saat kutusunu cok begendim. fikir oldu banada
benim kocisimde saati cok seviyor, cokta düzenlidir onunda isine yarar
görürsem alirim bende muhakkak. sen nerden aldin?

bebis esyalarina dayanamdim aldim yaaa, annem cok kizdi ugursuzluk olur önceden alinmaz filan dedi ama ne yapayim cok sekerler

evet saat kutusu iyi olur canim, iki tane daha saat alabilirim sevdigime dogum günü yildönümü hediyeleri de belli simdiden
burda pagro diye kirtasiye var canim ordan aldim 12 € gibi biseydi fiyati

.

canım allah hepsini güle güle kullanmayı nasip etsin
çok ciciler ve aklında belli bir konseptle bu işe girişmen de akıllıca
ben daha çeyize başlamadım ama hiç aklıma gelmemişti renk uyumu falan
beğendiğimi alırım diyordum :106: senin çeyizini görünce bakış açım değişti
uyum aramaya başladım ve sanırım ben de konsepti olan bir çeyiz hazırlayacağım :119:

Bebiş ürünlerin de çok hoş tatlım. benim aceleci babannem de benim çeyizime bebek için bir sürü hırka patik yelek filan örmüştü ya.

rica ederim cnm hepimizin gönlü olsun yeter bence =) çeyiz ugruna elimde avucumda bişeyim kalmıcak yakında

benimde elimde avucumda bise kalmiyor canim, ay sonuna bitiriyorum bütün parami,
olsun sonucta gelecegimiz icin yatirim yapiyoruz bu da az degil yani

Bebiş ürünlerin de çok hoş tatlım. benim aceleci babannem de benim çeyizime bebek için bir sürü hırka patik yelek filan örmüştü ya.

daima hazirlikli olmak lazim bu bebe isleri hic belli olmaz

tesekkür ederim florescim, daha güzelleri senin olsun
aslinda uyumlu alirim diye hic aklimda yoktu, ilk kahvalti setimi aldiktan sonra basladi bu uyum meraki
bisey alacak olunca aaa bu mavi aaa bu turkuaz iste mutfagima uyar ayyy bu buna yakisir falan filan derken
uyumlu bise oldu cikti ceyizcikler
basta bende senin gibi hosuma gideni alirim diyordum ama sonra böle takintili bise oldum

belli bi zaman sonra bagimlilik yapar aman dikkat

ay bu nası saat bayıldımmmmmmmm

hepsi birbirinden güzel. Ağız tadıyla mutlu günlerde kullanın inşallah....

tesekkür ederim canim, ins güzel günlerde kullanmak nasib olur

ay bu nası saat bayıldımmmmmmmm

zevkli hos güze muhtesem bir mutfak saati iste umarim en kissa zamanda senin de olur bitane

Oyyy cok sirin ya.. Bi duygusallastim hayirdir insallah..
Ceyizin tarz olarak uyumlu, zevklisin masallah.. Iyi günlerde kullan..

cok tesekkür ederi tatlim, hayirdir canim niye duygusallastin böyle

.

daha önce bu Pastatabagindan almistim ama arkadasimin evine ev ziyaretine giderken
icine pasta yapip hediye olarak götürdügüm icin tekrar aldim

arkadasima hazirladigim hediyeler:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…