Parmağım acıdı

bakar kör bence

Bu konuya inanasım gelmiyor.
Tanımadığı adama sağolsun beni tuttu demez hiç bir aklı başında kadın.
Ki hiç bir erkek karısını kucağına oturtup götürmez onca erkeğin içinde..
Gönüllü aracın içi tıklım tıklım dolu ama siz savruldunuz
Ebem bile daha yaratıcı şeyler bulur..

Forumda 20 yaşında biri dese belki derimde yaşınız eğer doğruysa 52 bu yaşta esinizin kucağına ne cesaret oturuyorsunuz şaşırdım doğrusu ben çocuklarımın yanında bile yapmiorum evdeyken

Koptum şu an üniversitedeyken bizim arkadaş da düşmüştü ama garip olan araba çalışmıyordu dengesini kaybetti ama ne dalga geçmiştik bee yani konuşmayı denediniz mi ya da tehdit etmeyi bende sana böyle yapıcam diye

Öpüyüm de geçsin deseymiş keşke

hadi bi yeriniz acıyınca ilgilenmemesine üzülmenizi anlarım da yanlışlıkla başka adamın kucağına düştünüz diye cinayet mi işlemesi lazımdı? bunun erkeklik ile ne alakası var?

ayrıca koskoca kadın toplu taşımada yer yok diye eşinizin kucağına nasıl oturdunuz?

Ben olsam coktan haykirmistim eminim esiniz cok gamsizdir her konuda. boyle tanidigim bikac insan var:)

Bak siz bile artık bana hak vermeye başladınız kuşum, sopamı çıkartmazsam konular uçuşa geçiyor.

Sen o gozleri kapali adaleti saglayan kadin heykelisin abla bizim gözümüzde. Her zaman hak veriyoruz

Yok ben o kadar olamam, insan beşer şaşar, bir garibancık müdüreyim, işim cımbız sallamak :)))

Dağ tepesinde bir çam olamazsan, Vadide bir çalı ol. Fakat oradaki en iyi küçük çalı sen olmalısın.

Çalı olamazsan bir ot parçası ol, bir yola neşe ver. Bir misk çiçeği olmazsan bir saz ol. Fakat gölün içindeki en canlı saz sen olmalısın.
Hepimiz kaptan olamayız, tayfa olmaya mecburuz. Dünyada hepimiz için bir şey var. Yapılacak büyük işler, küçük işler var.
Yapacağınız iş, size en yakın olan iştir. Cadde olamazsan patika ol. Güneş olamazsan yıldız ol. Kazanmak yahut kaybetmek ölçü ile değildir.

Sen her neysen, onun en iyisi olmalısın.

Douglas MALLOCH

Ablacim siir senin icin yalniz herkes kacmis

Yaa ne kadar incesiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…