Parmağım acıdı

Sanırım aşk evliliği yapmadınız, annesinin emaneti dediğinizden çıkardım bunu. Yinede sizin onu bu kadar düşünmenize karşı kim olsa aşık olurdu. O tam tersi almış başını gidiyor. Kendini duygu boşluğunda hissedersin böyle. Yol yakınken çaresine bakın. İletişim yada Terapist gibi.

52 deyince gözünüzün önüne yaşlıca, tombul bir teyze geliyor ama ben yaşımı hiç göstermiyorum. Kimse yaşımı tahmin edemiyor ben söylemesem. Birde hantal değilim ki düşünce bir yerim kırılsın. Spor yapıyorum üstelik. Mesela 2000 kez ip atlayabiliyorum. 10 km yolu yürüyüp banamısın demiyorum.

Kendimi hiç kocaman görmedim.

Bazılarınız olayın komik yada absürt tarafıyla ilgilenince konu dağıldı tabi. Şu kucak olayına gelince, niye bu kadar garipsediniz anlamadım . Eşimin dizine oturdum. Cam kenarıydı. Otomobil olduğu için ayakta durmak mümkün değildi. Eşimin kucağına bir kişi daha sığabilsin diye oturmuştum. Çünkü bir sürü insan evine gidemiyordu. Karlı havada sokakta mahsur kalmışlardı. Trafik iptal olmuştu. Öyle giderken araba dönerek kaymaya başladı. Benim buradaki şikayetim eşimin beni kucağında oturduğum halde tutmaya çalışmaması. benim tutunacağım hiç bir şey yoktu. Bu yüzden savruldum birinin üzerine düştüm. Araba dönerek, savrularak karlı yolda ilerlerken sağa sola çarpmayayım diye adam beni tuttu. Yani demekki tutulabiliyormuşum. Eşim neden beni tutmadı? Elini bile uzatmadı. Öyle bön bön baktı. Bende gücendim haliyle.

Barnagi agriyurmus o....... Dli video aklima geldi soz meclisten disari!

Kuzum ne bekliyorsunuz bu adama sen ne bicim erkeksin diye bagirmak icin!?

Genelde yabancı adamların kucağına düşmüyorum. Alllah iyiliğini versin.

Benim hıyar da aynından canım...

Cok güldüm çok tatlısınız ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…