parmagimi kestirmişim..

sinderella1985

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2016
70
14
3
Parmagim.kanamiş,bende hafif derecede olsa okb var simdi bu soruma cogunuz buda dertmi dicek ama.bir okb li icin gercekden cok.zor bir durum Allah baska dert vermesinde...

Simdi kafamda bussuru soru olusdu yikanmis camasiri astim acaba camasira kan bulasmismidir...
sacima kiyafetime elim degdi oralara bulasmismidir...
camasira bulastiysa eger o camasirlara her dokundugumda baskalarinada bulasirmi ,cunku kurumus camasiri topladim yikanmisi.serdim parmagimin derisi yuzulerek kanadigi icin fark etmedim kanadigini yoksa fark ederdim. Neden kan a karsi takintili oldugumuda bilmiyorum..

Son düzenleme:
Parmağınızı bantlayın, camasırı yeniden yıkayın. Bilgisayarınızın basına oturun, mhrsyi acın ve bir doktor randevusu alın.

okb varsa biz ne desek boş gelecek.

yalnız keşke biraz da türkçe konusunda takıntılı olsanız.

Okb nedir?

YAptiginiz isleri tekrardan yaparsaniz belki endiseleriniz gider.
Camasirlari tekrar yikayip. gectiginiz yerden tekrar silerek uzerinden gecmek gibi...

Okb varsa ne desek bos. Tedavi goruyor musunuz? Teshisinizi kendi kendinize koymadiniz insallah
Camasirlari yeniden yikayin,dusa girin. Cikinca da parmaginizi guzelce yara bandiyla sarin.

İşte bir değişik konu daha.
Çözüm belli: çamaşırları yeniden yıkamak!

Bence destek almanızda fayda var.
Dediğiniz gibi Allah başka dert vermesin.
Ama saldırgan da davranmayın, eleştiriye açık bir konu açtınız sonuçta.
İnsanlar da sizi eleştirecekler!

Camasirlar yeniden yikanir bunun okb alakasi yok.eger bulastigini dusunuyosan yikarsin.
Sacina da ayni sekilde bulastiysa dus alabilirsin.

Okbliyseniz arkadaşların saydıklarından farklı birşey söyleyemeyeceğim ..
geçmiş olsun.

İşte son yılların hit rahatsızlığı.doktora bile gitmeden okb olduğunu düşünen başka bir konu sahibi.yada okb olmak.
Çözümü basit olan durumlarda bir çözüm bulamamak daha büyük sorun bence.
Duş alın,çamaşırları kontrol edin,kan lekesi olanları bir daha yıkayın.

Bence destek almalısınız böyle hayat sürmez ki düşünün parmağınızın azcık kanamasını nerelere getirmişsiniz çok vahim bir durum ilacı falan mutlaka vardır. Şimdi biz burada size ne diyelim ki anlamadım onu. En mantıklısı madem o kadar takıntılısınız parmağınızı bantlayıp çamaşırları tekrar yıkayıp asmanız yani başka seçenek yok. Bu kadar okb olup rahatça telefonda yazabilen insanları da anlamıyorum sizin için telde yazmak bile tiksindirici olmalı değil mi aslında.

Canım arkadasım olumsuz sacma yorumlara takılma kan cok cabuk kurur ve su gıbı degıldr sert bır doku olusturur degdıgı yerde degmıs olsa gorursn ve uhu nasl damlarda o yer sertlesr ya oyle oluyr cnku kan verırkn erkn cektı ıgneyı pamuk bastrmadn ustume damladı hemen kurudu ve o yer byle sert tabakangbınduruodu ama senınkı az bsy muhtemel ama ınan degse gorurdn bde oyle cok akan bır kan degl bence kesıldı sıyrıldı parmagn oyle ce kaldı akmamstr bıle farketmemssn bıle aksaydı parmagnda kıpırdama hıssederdn sadece derın sıyrıldı muhtemel bıde ztn cogu kıyaft utulenıor oyle dusunn ama olsa gorurdn bazenoyle oluyr kesık oluyr ama akmıyr sıyrıldıgı ıcn degmıs olsada kesınlıkle hıcbsye temas etmez cnku kuruo bıde nerde okdr kan parmagndn gelsn kı ama ıcın ferahlamıycksa tekrar yıka ama yıkaman ıcn sebeb deıl pıre ıcın yorgan yakma yorulma bosuna sen bu kdr dıkkt edıosn da gıyınıldıgınde kımse okdr dıkkat etmıyor esıne de soyle boyle bsy oldu sakıncası varmı dye o sana yok dıyecektr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…