parmagimi kestirmişim..

okb değilim ama böyle bir durumda ilk aklıma gelen çamaşırları yeniden yıkamak ve banyo yapmak olurdu, sizin aklınıza gelmemesi ilginç...

Ne demek istedigini anlamadim neden tiksindirici olsun

Derin nefes al. Sakinleş.parmagini bantla.çamaşırları yeniden yıka.ustunu değiş.duş al.
Biraz rahatla.

Tsk ederim cevabin icin

Cok.merak ettim ya duş al diye yazmisiniz da acaba hanginiz bir yerinizi kestirip desonradan fark edip, sonra duş aliyorsunuz,bu arada doktorum soyledi hafif derece okb var diye kendi kensime teshis koymadim,

1. Dusunu al.. Niye ? Çünkü bayagi takıntı yapmissin. Biz almıyoruz duş muş parmagimiz kesilince. Sana özel yazıyorum
2. Parmağına pansuman yap
3. Çamaşır makinasına tekrar al kuru çamaşırları
4. Serdikletini de topla onları da yıka
5. Etrafı sil Süpür
6. Bir kahve yap kendine
7. Parmağına tekrar pansuman yap

Cok.merak ettim ya duş al diye yazmisiniz da acaba hanginiz bir yerinizi kestirip desonradan fark edip, sonra duş aliyorsunuz,bu arada doktorum soyledi hafif derece okb var diye kendi kensime teshis koymadim,
Hangi birimiz parmağını kesince bir parmağa bu kadar methiye düzer?

doktora gidiyor musun.
ilaç kullanıyor musun .

ee bu iyi bişey aslında.
senin de kalkıp hemen duş almaman yani:))
okb nin gerçekten hafif düzeyde olduğunu gösteriyor.
sadece zihninde dönüp durup seni rahatsız ediyor sanırım.
bunu da ileriye taşımadan çözmeye gayret et.
çamaşırları tekrar yıkayabilirdni parmağın çok kanadıysa.
bu normal bir davranış.okb ile alakalı diyemeyiz.

bulaşınca ne oluyor diye sorunca beyninden bir cevap gelmiyor mu? en kolay çıkan kan lekesi neticede.

Ben elimi kesince çıkan az kanı refleksle emiyorum
Sonuçta senin kanın sakin ol, çamaşırlar içine sinmediyse tekrar yıka. Eline de yarabandı tak tamamdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…