- 3 Mart 2015
- 1.788
- 17.262
- 208
- Konu Sahibi sinderella1985
-
Yaygın kompülsiyon belirtilerin de tekrar tekrar yıkanma duş alma ve ellerini yıkama var ondan olabilir mi acaba ??Cok.merak ettim ya duş al diye yazmisiniz da acaba hanginiz bir yerinizi kestirip desonradan fark edip, sonra duş aliyorsunuz,bu arada doktorum soyledi hafif derece okb var diye kendi kensime teshis koymadim,
anladım canım. Allah kuvvet versin. ben de yaşadımDoktora gidiyorum ilac kullanmiOrum
yazdım artık çok geç.[/QUOTE
Yorumlarınıza hastayım gerçekten :)
Peki.nasil.attlatdinanladım canım. Allah kuvvet versin. ben de yaşadım
Ben yılların OKB hastasıyım, kapı pencere takıntım var. Defalarca inip cıktım kilitlediğimden emin olduğum kapıyı kontrol etmek icin. Servisten inip eve taksiyle gidip kontrol etmişliğim bile var.Cok.merak ettim ya duş al diye yazmisiniz da acaba hanginiz bir yerinizi kestirip desonradan fark edip, sonra duş aliyorsunuz,bu arada doktorum soyledi hafif derece okb var diye kendi kensime teshis koymadim,
ay bayıldım bi de hepsini belirtmişsiniz :))))okb varsa biz ne desek boş gelecek.
yalnız keşke biraz da türkçe konusunda takıntılı olsanız.
Cok.merak ettim ya duş al diye yazmisiniz da acaba hanginiz bir yerinizi kestirip desonradan fark edip, sonra duş aliyorsunuz,bu arada doktorum soyledi hafif derece okb var diye kendi kensime teshis koymadim,
okb varsa biz ne desek boş gelecek.
yalnız keşke biraz da türkçe konusunda takıntılı olsanız.
3 senedir tr deyim duzgun yazamamis.olabilirim olucak o.kadarda burda yetismis insanlar bile turkceyi duzgun kullanamiyorlarken benim bir iki kelimeye yanlis yazmam gayet normalBen bir de kestirmisim lafını anlayamadım bir türlü. Yani gidip birine farkında olmadan parmagini kestirdi ama nasıl olabilir bu diye 1-2 saniye anlamlandirmaya çalıştım.
Ben bir de kestirmisim lafını anlayamadım bir türlü. Yani gidip birine farkında olmadan parmagini kestirdi ama nasıl olabilir bu diye 1-2 saniye anlamlandirmaya çalıştım.
Uye belliki yurtdisinda yasamis, Tr ye de 3 sene olmus geleli. Turkce'sinin iyi olmamasi gayet normal. Neden iki de bir yazisina laf atiliyor. Hadi bir kere yazildi anlamistir, defalarca yazmada ki amac nedir? Konu bu sanki. Kusura bakilmasin da bazilari yazim kurallariyla kafayi
tsk ler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?