Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
25 kg civarı fark var bu iki foto arasında.kaç kilo verdin![]()
Acaba nasil basardin bunuu paylasabilirmsnnn pleaseee :):)
merhaba, kalori sayımı yapıyorum ve mümkün mertebe düşük karbonhidratlı, bol proteinli bir beslenme programı uyguluyorum.
bunların yanı sıra 3 ayı aşkındır da intermittent fasting (aralıklı oruç) yapıyorum. (yani dar bir yeme aralığı içerisinde yiyorum bütün yediklerimi, örnek olarak saat 11 ile 5 arasında yiyorum yemeklerimi, 5den ertesi gün 11e kadar bir şey yemek yok. özeti böyle.)![]()
hiç mi bir şey yemiyosun:26:
merhaba, kalori sayımı yapıyorum ve mümkün mertebe düşük karbonhidratlı, bol proteinli bir beslenme programı uyguluyorum.
bunların yanı sıra 3 ayı aşkındır da intermittent fasting (aralıklı oruç) yapıyorum. (yani dar bir yeme aralığı içerisinde yiyorum bütün yediklerimi, örnek olarak saat 11 ile 5 arasında yiyorum yemeklerimi, 5den ertesi gün 11e kadar bir şey yemek yok. özeti böyle.)![]()
Ufff biraz zormuş buuu. Ama azmin zaferini de ellerinde dahi görebiliyoruz.Spor yaptın mı acaba ayrıca?
çok teşekkür ederim.
spor ilk başlarda yapıyordum, yürüyüş ve squat ama 1 ayı geçkindir bir miskinlik var üzerimde yapamıyorum. (bahar yorgunluğu mu acaba?) ama yine geri başlayacağım spora.
Ah o bahar yorgunluğu yok mu herkesi mahfedio sebep o olabilir :):) ben spor yapıyorum yediklerime dikkat ediyorum bakalım inşallah kilo verebilirim![]()
spor varsa ve yediklerine de dikkat ediyorsan mutlaka verirsin. ama tavsiyem karbonhidrat kaynaklarını azaltıp protein türevlerini çoğalt mümkün olduğunca... hem daha tok ve güçlü olursun hem de kas kaybı olmaz!![]()
Zayıflamaya çalışan arkadaşlar için hem motivasyon olsun hem de yüzleri gülümsetebilecek bir espri olsun istedim.
Bu 2 el de bana ait. İlk foto 2013 eylülden, ikinci foto ise 2014 mart.
Eki Görüntüle 1052537 Eki Görüntüle 1052536
Sevgiler ve hepinize kolaylıklar!![]()
Beni can evimden vurdun benim de parmaklarım iki kişilik resmenama gel görki şuan pc basında hala bişiler tıkınıyorum
Tebrikler arkadaşım