Parmaklıklar Ardında - Atv

Aaaaaaaaaaaaahhh ahh şu ekremi bir elime hilali bir elime verseler...:mymeka: klava:

Beni ben olduğun için sevmeni isterdim...Baban gibi değil diyor Ahmet Hilale ....
Peeeeeeehhhhh hala o kızın yanında ....:dilcikar:
Ahmetin gözleri kör olmuşş....
Annesi olacakları biliyorr...:hulya:

Tanselin eline müthiş bir koz geçti değerlendirmeden edemeyecektir..
Ahmet beyde altın tabakta sundu bunu eline..
Aaaaaaaa bu adama da sinir olmaya başladım ama yaaaa...klava:
Yasemininde meryemin öldürülmesinde parmağı çıkacak galiba...:uhm:

superisi resimler çok güzelll teşekkür ederim...opuyorumnanaktan
ama biraz küçülterek koyarsan çok memnun olrum çok büyük ve sayfayı sağa sola kaydırmaktan bir hal oluyorumm...mafoldumben

superisi resimler çok güzelll teşekkür ederim...opuyorumnanaktan
ama biraz küçülterek koyarsan çok memnun olrum çok büyük ve sayfayı sağa sola kaydırmaktan bir hal oluyorumm...mafoldumben

reimler netten alıntı küçültme işini bilmiyorumki

Bu Ekrem'le Savcı karısı ne kadar iğrençler ya ölmüş insanların arkasından prim yapıyolar zevk alıyolar klava:

arkadişler,cengiz acaba dönecekmi diziye,sonunda beray bi umutla bekliyodu,.acep ne olcıkCADIARZU CADIARZU CADIARZU CADIARZU CADIARZU

gelmicek sanırım burda da bir arkadaş yazmıştı diziden çıkmış, çocuğu bırakıp gitti gibi göstercekler bence.

arkadaşlar savcı ve ekrem çok iş çeviriyo araya adalet bakanlığı girmiyomu hem bu kadar kolaymı iş çevirmek

Ben seyredemedim dün gece küçük bir özet yapabilecek arkadaşlar var mıııııı...:hulya:

DÜn geceki bölümün sonunu kaçırdım....
O gereksiz ekremin de kevsere tecritte bağırdığı o sahnelerde çok kötü oldum..:sinifsinif:
Adam baya iyi yansıtıyor karekteri..

ben bu ahmete gitgide daha çok sinirleniyorum
ya nie gidip bi mahkumlarla konuşmuo
maşallah savcı kadın hep orda
ahmette dışarlarda sürtsün herşeyden bi haber
anası zaten ayrı bi olay habire savcı kadına dert yanıo
berayında en sonunda benide dışarıya çıkar demesine çok şaşırdım
yuhhh dedim yaaaakannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…