Parmaklıklar Ardında - Atv

cok merak ettim simdi acaba kim yapti göstermediler galiba buda öldürülen gardiyan vardiya onun gibi baya bi meraklandiracakar

kimin öldürdüğünü göstermedilerde meryemi oraya gönderen yasemindi.

Kızlaar bence meryem karayı gardiyan ekrem öldürdü..
O dangalak herif meryemin elindeki uyuşturucuyu görünce dayanamadı öldürüp onu aldı..
O külüstür arabasını da öyle bir kumpasla almıştı..
zavallı elmas pisi pisine gitti..:umursamaz:
dizi devam ediyor şu anda ama yazmadan edemedim..
Bu işi Ahmet bey çözer...:lepi:

Son düzenleme:
yasemin öldürmüş gibi bakışlarını gösterdiler
bence yaseminin o bakışları meryemi oraya gönderenin kendisinin olduğunun ortaya çıkmasından dolayı
bu işi yapsa yapsa ekrem yapmıştır her daim elinden düşürmediği jopuyla kafasına vurmuştr meryemin

ıtirafnameyi zorla elmasa imzalatmasından belli oldu zaten..
Ahmet beyin yokluğundan istifade yaptı bu işi....

akşam güzeldi ama ya. yazık oldu elmasa. şu ahmet beyide hiç anlamıyorum cezaevinde ne zaman büyük olay olsa dışarı çıkıp hava alıyor, hilalin yanında alıyor soluğu. ya arkandan nasıl iş çevirdiklerini biliyosun bi dur yerinde de bişi olmasın.

ben sonunu görmedim ne oldu en son elması tabuta kapatıyodu ekrem salagı orda kaldım elmasa sonra ne yaptılarki itiraf etti öldürdügünü

elmas yapmadığı halde onun üstüne attı canım ekrem. zorla korkutarak falan imzalattı. tecrite koydu kadını o da çok korktu baskıyla imzaladı. koğuşa elmasın intihar ettiğini söyledi savcı kadın, ama ziynet inanmadı bunda bir iş var olayın peşini bırakmıcam dedi kutsiyeye baktı orda da bitti.

%90 meryemi ekrem öldürdü,.hem niçin zorla imzalattırsınki elmasa dilekçeyi,.ah ekremmmm,yine yaptın yapacağınııııııklava: klava: klava:

bence yasemin öldürdü bakışlardan belliydi suçu elmasa attılar ahmetede sinir oluyıminsan bi arar dimi tansel baş gardiyan sevtapıda açığa aldı gün doüdu ekreme

geçisi süreliğine koğuş ağası olan kişi selme günerimi annem ona benzetti bence dilberay olmadı tam olurdu

yaseminle ekrem anlaştı ve bencede ekrem arkadan sopayı indirmiş olabilir iyi oldu çok kaşınıyodu o uyuz meryem or... anasına güvenip herkese sataşıyodu olan zavallım elmasa oldu herşeylerine göz yumdu ve sonundada astı kendini :çok üzgünüm:nisan bebek bencede geri gelmeyecek ama belki cengiz yumuşayabilir bu arada meryemin anası ziynete acayip sinir oluyorum :mymeka: kendini bişey sanıp millete istediğini yaptırıyo hele o kevser elması sattıya yazıklar olsun dedim :mymeka:yani o kadar kızdım bende üzülüyodum çocuklarından ayrı diye iyi yapmış kocası ona :mymeka: öff insanı hayattan bezdiriyo bu dizi yaa herkes bi gıcık bu arada balıkçı güzeli evlenmekten vazgeçecek sanırım müfettişin anasının yüzünden yapamayacak gibi.:teselli:.

kızlar parmakklılar ardı fana üy e oldum bakın neler buldum

Ogun Kaptanoglu yazdı
18:20'da
Sevgili dostlarım herkese merhaba;
Bir süre önce geçirdiğim bir kaza sonucu birkaç haftadır yatarak dinleniyorum ve sizlere meraklarınız doğrultusunda cevap veremedim kusura bakmayın.
Biliyorum ki en büyük merakınız P.A ya devam edip etmeyeceğim.P.A nın bu seneki kadrosunda geçtiğimiz haftaya kadar vardım ve devam edicektim,anlaşmamıza rağmen,yapımcılar son anda değiştirdikleri kararla dizide olmamama karar verdiler,keyifle oynadığım gardiyan cengiz karakteri böylece diziden çıkarıldı.

Göstermiş olduğunuz ilgiye,hepinize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum...
Hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum,
hoşçakalın.

Ogün Kaptanoğlu
sonunda merak edilen sorunun cevabı ogün kaptanoğlu tarafında cevaplandı

Projeden ayrılmama bende sizler kadar üzüldüm,daha öncede bahsettiğim gibi hikayenin devamı konusunda anlaşmamıza rağmen ilk 13 bölüm olmayacağamı öğrenmemle diziden ayrılma kararı aldım,sevmiş olduğunu beray ve cengiz karakterleri bizler tarafından diğil yapımcılar tarafından ayrılmıştır,sonrasında geri dönmem şu an için söz konusu diğil birkaç bölüm için belki evet ama 13bölüm yazılmamamı kabul edemem.yeni projeleri P.A da oynayacağım için reddetmiştim ama son an kararı ile o şanslarıda kaybettim,yakında güzel projelerle tekrar buluşacağımızı ümid ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…