Parmaklıklar Ardında - Atv

bence tansel hanımın osmana gönlünü kaptırması saçmaydı.daha da saçma olanı bunu dile getirmiş olması abisine.
böyle bir kadından bunları duymak çok garip.
abisi de babası gibi duruyordu bence
.

bence tansel hanımın osmana gönlünü kaptırması saçmaydı.daha da saçma olanı bunu dile getirmiş olması abisine.
böyle bir kadından bunları duymak çok garip.
abisi de babası gibi duruyordu bence
.

yok bee güzelim o kadınında yaşı var bayaaa görmüyomusun botokstan yüzü patlıyacak sanki :1closedeyes:

tanselin abisiyle ziynet arasnda bişeymi olduki pek bakıştılar süzüştüler

tanselin abisi ziyneti tanıyor gibi geldi banada. çünkü o da pek tekin biri değil gibi. bu arada ahmet bey gitti gider galiba.

yok bee güzelim o kadınında yaşı var bayaaa görmüyomusun botokstan yüzü patlıyacak sanki :1closedeyes:

sende haklısın.savcı hanımın gerçek yaşı 50 den fazlaymış,ama çok bakımlı bir kadın.
belkide ben daha genç bir abi bekliyordum.

Ziynette bir çok marifet varmış ya...:mymeka:
Tanselin abiside hapse girmiş çıkmış pek sağlam ayakkabı değil yanii..
mutlaka biryerlerde karşılaşmışlardır..
ya da olmayan kanları çekmiştirrr iki kansızz..alsanaalsanasmile

Acaba Ekremin başgardiyan Berna ile ne zoru var..
Siz bişey anladınız mıııı...bilmiyorumkismile
ıstifa edicem diyor izin vermiyor ama soruşturma açıp attırmak istiyor meslekten...akannehir

kutsiyenin kızı babasındanm gebe kalmış

Yok kızı açıkmış Kutsiyenin oda baskı yapmış kapan örtün diye meğer kızı evli bi adama aşıkmış ondan hamile kalmış Kutsiyenin kocası ondan daha beter biriymiş artık Kutsiye böyleyse kocası nasıl bişeydir sizin hayal gücünüze bırakıyorum orayı Kutsiyede öldürmüş kızını babasından korumak için boshayallersmile

Acaba Ekremin başgardiyan Berna ile ne zoru var..
Siz bişey anladınız mıııı...bilmiyorumkismile
ıstifa edicem diyor izin vermiyor ama soruşturma açıp attırmak istiyor meslekten...akannehir

kendisine karşı çıkılmasını,itiraz edilmesini gururuna yediremedi.
o her dediği yapılan ve itiraz istemeyen biri.ve ilerde başına iş açabilir diye düşündü.bence sebep bu.
kendim açımdan düşününce çok garip ama,olaya ekremin gözüyle bakınca böyle :roflol:

bende ilk başta babasından gebe kalmış anladım :1shok:
ama sonra gerçeği anladım.
ayrıca baskı denilince neden illaki başının kapatılması anlatılır onuda anlamadım ve buna vurgu yapılmasını da kızdımlmaz:

En sevdiğim dizi..
Kibariyenin car car söylediği; güzelim Aldırma Gönül şarkısını berbat ettiği jenerik müziğinin uzun süredir çalmaması da çok olumlu..

Ahmetle-Hilal gideliden beri izlemiyorum protesto ediyorumkaydirigubbakcemile3

bu gün gene kavga var sanırm kutsiye meryemin katilini söyiycek ah hepsi bir olup ekremi dövseler

kutsiyenin kızı babasındanm gebe kalmış
yok canım değil babasından değil evli barklı bir adamdan dedi kutsiye...
sanırım baştan oda öyle zannetmişş ve ondan öldürmüş kızını...:sinifsinif:

Berna Ekremin yolunda ilerlemeye başladı bu akşamdan itibaren..
sanırım bir taktik buu..bilmiyorumkismile

Bu arada yeni gardiyanımız Kemal hayırlı uğurlu olsun..delikafadulden
Fena sayılmaz bence kızlar sizce nasılllaklinialirimsmile
en azından nemrut Ekreme beş basar...:mymeka:
Sanırım yeni bir aşk hikayesi ile başbaşa kalıcazz..
ÖZGE VE KEMAL AŞKI...:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…