Iyi aksamlar. Oncelikle belirtmek istiyorum, bir önceki ilişkim ihanet sebebiyle bitti. Ve insanlara guvenmek konusunda sikinti yaşıyorum.
Biriyle görüşüyorum bir süredir. Bugün birbirimizin eski fotoğraflarına bakıyorduk telefondan. Daha önce de birbirimize eski yıllardan fotoğraflarımızı atmıştık. Benim telefonumdan bakarken ben sana Bunlari atmıştım dedim ve bakmaya devam ediyoruz ben bir fotoğraf açtım o da 'bir dk bak bu fotoğrafı görmemiştim hic ne zamandan' dedi ve benim bir kız arkadaşımla olan fotoğrafımı açtı sonra yana kaydı benim tek olan fotoğrafıma bakti 'bu fotoğrafları bilmiyorum bak' dedi. Ben de 'neden özellikle arkadaşımla olan fotoğrafı açtın yanimdaki arkadaşımi mi merak ettin?' diye birşey soyledim.
Sonra sen ne demek istiyorsun falan dedi. Ben de ısrarla savundum söylediğimi.
Beni nasıl bir konuma sokuyorsun sen barbekü ne demek istiyosun gormedigim bir fotoğraftı açtım zaten bakiyoduk dedi. Şaka mi yapıyorsun falan dedi.
Tartışma öyle devam etti. Sonra bir an utandım yaptığıma ama icime öyle bir şüphe düştü bir an. Sacmalamis miyim, haklı miyim?
Az önce telefonda konuşurken de yine aynı konuyu açtım. Bu konusulmayacak kadar basit bir konu ama istersen yüz yüze yine konuşuruz, bunda canını sikacagin takacagin ve özellikle bunu sormak için arayacagin bir durum yok lütfen dedi.
Haklı miyim sizce, ona sordum sen benim yerimde olsan ne tepki verirdin dedim. O da 'tepki vermezdim bir insan bir fotoğrafa bakmaktan nasıl böyle bir şey kurabilir aklım almıyor, ben olsam evet bak atmamışım bu fotoğrafı bu da bir düğünden ben ve arkadasim derdim bu kadar' dedi.
Telefonu kapattık. Uyuyalım barbekü olur da saat 9da yazmamış olursam alarmı duymamışımdır uygun olursun bir arayabilir mısın sabah dedi. Ben de tamam iyi geceler dedim. Uyudu.
Haklı miyim saçma mi bu düşüncem bana bir akıl verin.