Paronaya mi? Gecmisin izleri mi? Hakli mıyım?

Aslinda aldatıldığımi ogrendikten 1 ay sonra terapiye başladım. Yani bu şu an görüştüğüm kişiyle belki 10. Bulusmamiz falandır. Öncekilerde hic bir şüphe ya da yakındı belirtisi göstermedim. Ama bugün 9 ay önceki barbekunun aynısı vardı icimde. Inanılmaz çaresiz hissediyorum. Aldatilmanin acısı bugünku olay birleşti gibi.
Bazen olur öyle yükselmeler kriz anları bunu karsinizdakine yansitmayin. O anlık olduğunu ve geçeceğini düşünün

Kızlar şimdi bir mesaj attı. Aynen şöyle yazmış. Barbekucum uyudun mu bilemedim umarım mesaj sesi rahatsız etmez. Uyku tutmadı. Tavrın beni biraz rahatsız etti. Bu yaşanılan tatsizligi iyi niyetinle kapatmaya çalıştım kendi icimde. Hafif bir kıskançlığın var farkındayım, az çok huyunu öğrendim. Böyle bir duruma üzülmen beni de üzdü fakat verdiğin tepkilerin yersiz ve aşırı olduğunu düşünüyorum. Kendine biraz zaman tanı, seni bir kaç yıldır tanisaydimuzun zamandır beraber olsaydık yasanmisliklarimizin hatrina huyu böyle diyerek kapatabilirdim açıkçası biraz da gücendim bu tavrına. veda etmek de değil bu kendine biraz zaman tanı sadece. Ben düşündüğün gibi biri olsaydım bu kadar süre seninle vakit geçirmezdim tahmin edersin ki. Supheciligin bir tık üzerini yaşadığını düşünüyorum. Yalova dönüşü sen de istersen yüz yüze gelir tekrar konuşuruz. Iyi geceler

Kızlar bu mesajindan sonra aradım ve açmadı. Ne yapicam çok üzgünüm

Aynı şeyleri yaşadım bende bir fotoğraftan bir bakıştan hemen nem kapacak duruma geldim gerçekten psikolojim altüst olmuştu. O yüzden sevgilimi asla kız arkadaşlarımla tanistirmiyordum fotoğraf atacaksam o kızın benden çirkin olduğunu bile düşünsem illa yüzünü kapatıp atiyodum. Ki zaten hep kendimden daha çirkin kızlarla arkadaşlık yapmaya başlamıştım. Psikolojimin çok bozuk olduğu zamanlardi ozguvenim zedelenmisti baya. Ama ayrılınca başka çiftlere bakınca aslında bunlari karşımdaki karaktersiz yüzünden yaşadığımı anladim. Gerçekten seven insanın gozu senden baskasini görmüyor. Bir zamanlar güvenin zedelenmiş olabilir ama şimdiki beyefendiye sil baştan guvenmek zorundasın. Ayrıca yaptığı harekette hicbisey yok takılıp dusunme için rahat olsun. Çocuk fotoğrafı bana at demedi ya gerçekten senin için bakmıştır. Bir de güzellik takıntısı da olabilir sende bende oluşmuştu. Her zaman senden daha güzel insanlar olacak ondan da daha yakışıklı insanlar bunu unutma ve dış görünüşe takilma.
Beni anlamışsınız çok teşekkür ederim

Haksızsınız.. Belli ki arkadaşınızın aklndan dahi geçmeyen birşey üzerinden suçlanmak canını sıktı empati yapn arkadaşnzn yernde sz olsanz tepknize karşı nasl bir tepki verirdiniz ? Eğer geçmişi unutamadysanz yeni bir ilişki için kendnze zaman verin...

Ne cevap vermeliyim ona bilemiyorum bana yardımcı olur musunuz
Haklısın bende biraz abarttigimi farkettim özel gunumdeyim ya da başka bir sey yüzünden stresliydim gibi şeyler yaz daha fazla bişey yazma takıntılı gibi görünme istersen konuşuruz tabi gibisinden konuş. Çocuğu korkutmuş olabilirsin ve anormal olduğunu düşündü düşünecek

Haklısın bende biraz abarttigimi farkettim özel gunumdeyim ya da başka bir sey yüzünden stresliydim gibi şeyler yaz daha fazla bişey yazma takıntılı gibi görünme istersen konuşuruz tabi gibisinden konuş. Çocuğu korkutmuş olabilirsin ve anormal olduğunu düşündü düşünecek
Haklısın biraz abarttım ozel gunlerimm biraz sıkıntılı geçiyor. Tabi döndüğünde haber verirsin, iyi geceler. Tekrar özür dilerim.
Olur mu bunu yazsam

Ne cevap vermeliyim ona bilemiyorum bana yardımcı olur musunuz
Bence ne cevap yazacağından önce gerçekten bir ilişkiyi kaldırabilecek misin ? Önceyi tamamen unutup güzel bir ilişki yaşayabilecek misin ? Bunların hesabnı yap.. (Eşimle tanşmadan önceki ilişkimde defalarca aldatılmış ve bu sebepten psikolojik destek almş birisiyim)

Bence ne cevap yazacağından önce gerçekten bir ilişkiyi kaldırabilecek misin ? Önceyi tamamen unutup güzel bir ilişki yaşayabilecek misin ? Bunların hesabnı yap.. (Eşimle tanşmadan önceki ilişkimde defalarca aldatılmış ve bu sebepten psikolojik destek almş birisiyim)
Bana iyi gelmişti biriyle görüşmek. Ama şu N resmen
bana iyi gelmistu gorusmek ama şu an karsimdaki adama aciyorum. Çok saçma bir tepki verdim. Ve herkesin dediği gibi anormal biri oldugumu dusunecek.

Haklısın biraz abarttım ozel gunlerimm biraz sıkıntılı geçiyor. Tabi döndüğünde haber verirsin, iyi geceler. Tekrar özür dilerim.
Olur mu bunu yazsam
Yaz gitsin. Bu sürede de kendine zaman tanı. Özgüven sorununu aşmaya çalış gerekirse bir uzmana başvur. Bu hayat böyle geçmez çünkü illa birisi olacak hayatinda. Ve bu durum en çok seni yipratacak

Yaz gitsin. Bu sürede de kendine zaman tanı. Özgüven sorununu aşmaya çalış gerekirse bir uzmana başvur. Bu hayat böyle geçmez çünkü illa birisi olacak hayatinda. Ve bu durum en çok seni yipratacak
Teşekkür ederim yazicam bunu umarım düzelirim

Bana iyi gelmişti biriyle görüşmek. Ama şu N resmen

bana iyi gelmistu gorusmek ama şu an karsimdaki adama aciyorum. Çok saçma bir tepki verdim. Ve herkesin dediği gibi anormal biri oldugumu dusunecek.
Kendini yeni bir ilişkiyle iyileştirmek yerine kendine zaman tanıyıp sosyal çevrenle vakit geçirip tam anlamyla bir ilişkiye hazr olduğunda başlamalısın yeni bir ilişkiye.. Aksi takdirde ne yazık ki güvensizlik şuan bulunduğunuz duruma düşürecek sizi hep. Üzüldüm açıkçası.. Kendnizi toplamalısınız açık olaym arkadaşınıza hak verdim belli ki korkmuş ..

Kendini yeni bir ilişkiyle iyileştirmek yerine kendine zaman tanıyıp sosyal çevrenle vükit geçirip tam anlamyla bir ilişkiye hazr olduğunda başlamalısın yeni bir ilişkiye.. Aksi takdirde ne yazık ki güvensizlik şuan bulunduğunuz duruma düşürdü sizi.. Üzüldüm açıkçası.. Kendnizi toplamalısınız açık olaym arkadaşınıza hak verdim belli ki korkmuş ..
O kadar pişman oldum ki bunu yaptığıma. Gerçekten hic hazır değilim bir ilişkiye de birine guvenmeye de

O kadar pişman oldum ki bunu yaptığıma. Gerçekten hic hazır değilim bir ilişkiye de birine guvenmeye de
Üzme kendini bir süre kafanı dinle ve geldiğinde görüşün.. belki bu durum kendini toparlamana zemin hazırlar..

Barbeku eski konularından hatırlıyorum seni. Sen sana yapılan ihaneti affetmeyip kendine olan saygını yitirmeden hareket etmiş çok güçlü bir kızsın. Ama bu konuda bende seni haksız bulanlardanım. Ama ilişkilerde olabilir bu tür kıskançlıklar demekki onu gerçektende sevmeye sahiplenmeye başladın ve kaybetmekten korkuyosun. Çocuk çok düzgün, mantıklı mesajlar yazmış sana. Sanırım düzgün akıllı birisi. Bence onu kaybetmemeye çalış. Yanlış yaptığını kabullendiğini belli edersen ona bence aranız düzelir. Korkma senden vazgeçebileceği bi durum değil bu. En fazla seni kaybetmekten korktum. İlişkimize çok özeniyorum sana çok değer veriyorum. İster istemez saçma bir kıskançlığa girdim üzdüysem özür dilerim de. Bir daha olmayacağının sözünü ver. Bence yeniden devam edersiniz. Bana burdan çok düzgün beyefendi bir adam gibi bi profil çizdi. Bide açıkçası aklımdaydın ne zamandır ne yaptı acaba diye düşünüyodum inan çok ama çok sevindim senin adına. İnşallah hak ettiğin mutluluğu bu adamda bulursun.

bence bir psikologa gitseniz iyi olur.

Barbeku eski konularından hatırlıyorum seni. Sen sana yapılan ihaneti affetmeyip kendine olan saygını yitirmeden hareket etmiş çok güçlü bir kızsın. Ama bu konuda bende seni haksız bulanlardanım. Ama ilişkilerde olabilir bu tür kıskançlıklar demekki onu gerçektende sevmeye sahiplenmeye başladın ve kaybetmekten korkuyosun. Çocuk çok düzgün, mantıklı mesajlar yazmış sana. Sanırım düzgün akıllı birisi. Bence onu kaybetmemeye çalış. Yanlış yaptığını kabullendiğini belli edersen ona bence aranız düzelir. Korkma senden vazgeçebileceği bi durum değil bu. En fazla seni kaybetmekten korktum. İlişkimize çok özeniyorum sana çok değer veriyorum. İster istemez saçma bir kıskançlığa girdim üzdüysem özür dilerim de. Bir daha olmayacağının sözünü ver. Bence yeniden devam edersiniz. Bana burdan çok düzgün beyefendi bir adam gibi bi profil çizdi. Bide açıkçası aklımdaydın ne zamandır ne yaptı acaba diye düşünüyodum inan çok ama çok sevindim senin adına. İnşallah hak ettiğin mutluluğu bu adamda bulursun.
Çok teşekkür ederim yorumunuz için duygulandım. Ondan hoşlanıyorum ve kaybetmekten korkuyorum gerçekten. Ama bu sabah uyandığımda aynı kaygılarla uyandım, sanki yine aldatilmisim gibi bir acıyla kendimi çok yalnız hissediyorum. Yakın arkadaşlarımı da eski sevgilimin planına uydukları için hayatımdan çıkardım ve anlatıp konuşabileceğim kimse yok. Buraya yazınca biraz daha iyi hissettim ama bu sabah yine aynıyım.

Back
X