Barbeku eski konularından hatırlıyorum seni. Sen sana yapılan ihaneti affetmeyip kendine olan saygını yitirmeden hareket etmiş çok güçlü bir kızsın. Ama bu konuda bende seni haksız bulanlardanım. Ama ilişkilerde olabilir bu tür kıskançlıklar demekki onu gerçektende sevmeye sahiplenmeye başladın ve kaybetmekten korkuyosun. Çocuk çok düzgün, mantıklı mesajlar yazmış sana. Sanırım düzgün akıllı birisi. Bence onu kaybetmemeye çalış. Yanlış yaptığını kabullendiğini belli edersen ona bence aranız düzelir. Korkma senden vazgeçebileceği bi durum değil bu. En fazla seni kaybetmekten korktum. İlişkimize çok özeniyorum sana çok değer veriyorum. İster istemez saçma bir kıskançlığa girdim üzdüysem özür dilerim de. Bir daha olmayacağının sözünü ver. Bence yeniden devam edersiniz. Bana burdan çok düzgün beyefendi bir adam gibi bi profil çizdi. Bide açıkçası aklımdaydın ne zamandır ne yaptı acaba diye düşünüyodum inan çok ama çok sevindim senin adına. İnşallah hak ettiğin mutluluğu bu adamda bulursun.