Paronayak mı oldum

Tabanakuvvet

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2016
161
85
13
Eşim bugün günübirlik istanbula iş için gitti arkadaşıyla gittiler aynı sektörden gece aradı arkadaşı sabah 6 da kalkalım dediler 6 buçukta rvden çıktı gün içinde 2 3 kez aradı beni. Saat 9 da eve geldi yemek yedi ve yattı uyudu. Fakat yemek yerken bütün gün ..... arkadaşınlamı gezdiniz heryeri hep berabermiydiniz dedim evet dedi. Olcak ki telefonunu karıştırdım 1 buçuk 2 saat arayla hep o arkadaşıyla telefon görüşmesi yapmış. İnsan yanındakiylr niye yelefonda göeüşür

Ayni sehirdemi is yaptilar ayni ortandami ? Baska gorusme kayitlari varmi msj. Felan

Himm pis kokular geliyor. Seniuzmek degil amacim ama iyice ogren uyanik gecinmesin kocan.

Eşim bugün günübirlik istanbula iş için gitti arkadaşıyla gittiler aynı sektörden gece aradı arkadaşı sabah 6 da kalkalım dediler 6 buçukta rvden çıktı gün içinde 2 3 kez aradı beni. Saat 9 da eve geldi yemek yedi ve yattı uyudu. Fakat yemek yerken bütün gün ..... arkadaşınlamı gezdiniz heryeri hep berabermiydiniz dedim evet dedi. Olcak ki telefonunu karıştırdım 1 buçuk 2 saat arayla hep o arkadaşıyla telefon görüşmesi yapmış. İnsan yanındakiylr niye yelefonda göeüşür
2 saat ara az değil. Lavoboya gıtmıştır, nerdesınıx dıye cıkınca aramıstır. Namaz kılar mı? Cami cıkısı buluşma ıcın aramustır. Ne bileyim. Ben de arkdslar bulustugumda zaman zaman aydılırız ve sobra haberlesıp toplanırız bı noktada

2 saat ara az değil. Lavoboya gıtmıştır, nerdesınıx dıye cıkınca aramıstır. Namaz kılar mı? Cami cıkısı buluşma ıcın aramustır. Ne bileyim. Ben de arkdslar bulustugumda zaman zaman aydılırız ve sobra haberlesıp toplanırız bı noktada
Nmaz kılmıyo ama bilmiyorum yapmaz heralde

Tefonuna, telefon gorusmelerini kayit eden program yukleyebilirsin. Ama telefonun ustunde bildirimi geliyor onunda. Sukadar kayitiniz var diye. Belki o bildirimide kaldirirsin.
O kayit etme programi esiminde benimde telefonumda var bazen is gorusmesi yada doktorlarla gorusme yaptigimizda. Anlamadigimizda tekrar dinliyoruz daha iyi anliyoruz. Cunku doktorlarimiz filan 2 kere aciklama yapmasını sevmiyorlar. Insan 2 kerede soramiyor. Cok sabirli milletimiz olmadigindan tekrar dinleyip anlayabiliyoruz.
Birbirimizi kontrol etmek icin degil tabiki. Esim hic bakmaz ama ben onu kayitlarina bakarim bazen :)

Paranoyaklık değil bu bence açıkca sor. Belki kısa süreliğine ayrılıp birbirlerini bulmak için aramışlardır

Kaç dakika konuşmuşlar?
Kısa ise, ayrılıp tekrar buluşmuşlardır.
Biz de öyle yaparız. Farkli mağazaya girip ya da eş zamanlı işler halledip tekrar buluşuruz bazen arkadaşlarla
Hele de zaman kisitliysa.

Aynen bi terslik var gibi bende olsam supelenirdim:eek: brz dha uzerine dus arastirma yap derm bnce kocan elden gidiyo olablr:skandal:

Back
X