paronayak mı oluyorum:( lütfen yardım edin çok çaresizim

ay canımm bnm ya :))tamam cnm öyle olsunn nasılsın cnm

iyiyim bitanem nasıl olsun sakız patlatıyom :) benim salak geliyo aklıma gene sinirlendikçe sakıza verdım kendimi stres alıyo haa şiddetle öneriyorum :)

muhtemelen öyle oldu cnm mesajı görsen sanki hiç bni aramamş gibiydi..o kadar şaşırdım ki..

bebeğim sahi sen nerde yaşıyosun yakınsak bize gel diyecektim :)

iyiyim bitanem nasıl olsun sakız patlatıyom :) benim salak geliyo aklıma gene sinirlendikçe sakıza verdım kendimi stres alıyo haa şiddetle öneriyorum :)

ay kız süpersin saol cnm bnde alış veriş yaptım güzellik malzemesi aldım..meyve sebze aldım odaya tıkındım bi güzell ohhh..bi de sigara yaktım üstüne..iki gündür sigara içiom yaw:SS

ay kız süpersin saol cnm bnde alış veriş yaptım güzellik malzemesi aldım..meyve sebze aldım odaya tıkındım bi güzell ohhh..bi de sigara yaktım üstüne..iki gündür sigara içiom yaw:SS

hıh bak bunları sevdim bende saçlarıma maşa yaptım bugün oje falan sürdüm ölee :) ama bu sigara işini sevmedim malın biri yüzünden kendini zehirleme içini yaktığı yetmiyomuki bide böyle zarar veriyosun kendine içme boşver ne oluyo sanki derdini mi alıyo insanın bak sakız daha güzel :)

napayım cnm ya:S içtikçe rahatlıo gibi oluom normalde hiç ama hiç içmem zaten ..şu paket bitsin almıcam bi daha sakıza başları belki evet ya çok uzakmış cnmm..:Syakın olsak görüşürdük..bak gelirsen izmire görüşelimm:))

valla belli olmaz canım gelirsem muhakkak haberin olur merak etme seninde yolun düşerse ben beklerim :)

valla belli olmaz canım gelirsem muhakkak haberin olur merak etme seninde yolun düşerse ben beklerim :)

saol nergiscimmm:))gelirim tabi çok sıcak kanlısın maşallah bnde öyleyimdir e saflıkta çok öle olunca da böle ağlıoz işte biraz çakal olmak lazım

saol nergiscimmm:))gelirim tabi çok sıcak kanlısın maşallah bnde öyleyimdir e saflıkta çok öle olunca da böle ağlıoz işte biraz çakal olmak lazım

kıız adım nergis değil merve :) onu ben yazmadım forum yazmış. bende çok safım kıız salak bile sayılabilirim el ele verip çakallıkta öğrenicez artık hayat neler öğretiyo insana.

cananımm bak yeni bi slogan buldum ikimize GİDEN GİTMİŞTİR GİTTİĞİ GÜN BİTMİŞTİR

kıız adım nergis değil merve :) onu ben yazmadım forum yazmış. bende çok safım kıız salak bile sayılabilirim el ele verip çakallıkta öğrenicez artık hayat neler öğretiyo insana.

tamam tatlımm mervecim yanii:))öğreniriz ya napalım başka çaremiz mi var insanlar artık eskisi gibi diil..sen kaçlısın cnmm merak ettim

insanları önemsemicen yawrum değer verdikçe kendilerini bişey sanıyolar.91 liyim ya ben :) sen?

insanları önemsemicen yawrum değer verdikçe kendilerini bişey sanıyolar.91 liyim ya ben :) sen?

88 liyim tatlım:))üç yaş varmış bakk sen daha şanslısın bn senden daha yaşlıyım ve gerçekleri yeni yeni görüyorumm..gözüm daha yeni açıldı..:s

88 liyim tatlım:))üç yaş varmış bakk sen daha şanslısın bn senden daha yaşlıyım ve gerçekleri yeni yeni görüyorumm..gözüm daha yeni açıldı..:s

amaaan ben o gerçekleri çoktan gördümde atlattım bile bebeğim hayat bize erken gülümsedi :)

hayırlısı cnm ya napalımm:)bak neşem yerine geldi biraz

sen benim yanımda olsan varyaa ohoo :)daha nasıl neşemiz yerine gelirse iştee burdan anca bu kadar oluyo..napalım kız arada deliliğe vurmayınca atılmıyo stres

sen benim yanımda olsan varyaa ohoo :)daha nasıl neşemiz yerine gelirse iştee burdan anca bu kadar oluyo..napalım kız arada deliliğe vurmayınca atılmıyo stres

aynen tatlm ya..hayat çok zor bi erkeğe kendini aslı ezdirmicenn..asla..ama var ya işte annelerden mi neyden cefa çekmeyi öğreniyoruz sonra da böle çekiyoruz cnm..ama bundan sonra asla şunu hayırlısıyla bi atlatalım herşey daha güzel olcakk..kız biz daha evlenmedik bile..seçenek çok aslındabiri olmazsa biri olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…