paronayak mı oluyorum:( lütfen yardım edin çok çaresizim

cnn24

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2012
387
3
48
İzmir
üç yıllık bir ilşkim vardo diğer konumdada bahsettim bu şerefsizden..bana yapmadığ kalmadı aldatmak dahil defalarca affettim..yanında n son başka bir kızla gördüm için nasıl yandı cayır cayır..hıçkıra hıçkıra hıçkıra ağladım.o kadar sevmiştim ki..evlenecektik ama hiç çaba göstermedi..dün geceye geleyim gecenin 12 buçuğunda 2 tane cevapsız çağrı ondan.görünce nefesim kesildi oda arkadaşımı uyandırdım o aramış beni diye.arkadaşımda sakın cevap verme dedi.zaten bi daha da aramadı.bende dayanamadım mesaj attım sen beni ne hakla arıyorsun diye.sonra bir mesaj daha attım ben seni başka bir kızla bile gördüm o acıyıda yaşattın bana dedim.sonra bir mesaj daha attım onu ne kadar sevdiğimi hergün ne kadar yandığımı her dk her sn..yine cevap yok..sonra sabah oldu mesaj atmış manyak mısın nesin ben seni aramadım ben seni ölsem de aramam bana gurursuz diyen,aileme laf eden birini niye arıyayım..çek git hayatımdan,benide suçlayıp durma yanımdaki kız pelindi...sonra bir mesaj daha onca yılın hatrı varsa beni bir daha arama seni unutmak için elimden geleni yapıyorum ve unutucam diye.ben bu adamı aramadım ki bana yaptıklarından sonra...neden böyle bişey yaptı telefonu yanlışlıkla mı aradı beni.yoksa ben mi paranoyaklaştım kızlar:SS lütfen yardım edin benim böyle oyunlara aklım ermez neden böyle bişey yaptı ya da bir arkadaşı mı aradı onun telinden..yazın kızlar nolur...

üç yıllık bir ilşkim vardo diğer konumdada bahsettim bu şerefsizden..bana yapmadığ kalmadı aldatmak dahil defalarca affettim..yanında n son başka bir kızla gördüm için nasıl yandı cayır cayır..hıçkıra hıçkıra hıçkıra ağladım.o kadar sevmiştim ki..evlenecektik ama hiç çaba göstermedi..dün geceye geleyim gecenin 12 buçuğunda 2 tane cevapsız çağrı ondan.görünce nefesim kesildi oda arkadaşımı uyandırdım o aramış beni diye.arkadaşımda sakın cevap verme dedi.zaten bi daha da aramadı.bende dayanamadım mesaj attım sen beni ne hakla arıyorsun diye.sonra bir mesaj daha attım ben seni başka bir kızla bile gördüm o acıyıda yaşattın bana dedim.sonra bir mesaj daha attım onu ne kadar sevdiğimi hergün ne kadar yandığımı her dk her sn..yine cevap yok..sonra sabah oldu mesaj atmış manyak mısın nesin ben seni aramadım ben seni ölsem de aramam bana gurursuz diyen,aileme laf eden birini niye arıyayım..çek git hayatımdan,benide suçlayıp durma yanımdaki kız pelindi...sonra bir mesaj daha onca yılın hatrı varsa beni bir daha arama seni unutmak için elimden geleni yapıyorum ve unutucam diye.ben bu adamı aramadım ki bana yaptıklarından sonra...neden böyle bişey yaptı telefonu yanlışlıkla mı aradı beni.yoksa ben mi paranoyaklaştım kızlar:SS lütfen yardım edin benim böyle oyunlara aklım ermez neden böyle bişey yaptı ya da bir arkadaşı mı aradı onun telinden..yazın kızlar nolur...

kızlar cvp:((( çok yalnızımm

Bu çocuğu gerçekten unutmak istiyorsan onun yaptıklarıyla ilgilenme.
Kendisi mi aramış arkadaşı mı aramış,boşver!
Duyma,görme,bakma!
Çok zorlanıyorsan hattını değiştir. Böylece sana ulaşamasın.
Yazık etme kendine.

arkadaşının yerinde olsam telini elinden alıp ona msj atmanı engellerdim keşke atmasaymışsın yaa hemen tepene binmiş manyak mı ne. bence aradı sonra da pişman oldu sana böyle şeyler söyledi.. yaa bırak şunun iiçin yıpratma kendini artık.numaranı değiştir bence artık umudun kalmaz araması için

evet cnm kullanıo hemde çok bnden sonra iyice çoğaldı

kesin alkollüdür ne yaptığının farkında değil. bırak ya ne kendini üzüyon alkolik bi manyak için hiç değmez unut gitsin artık.. bana diyenede bak diyeceksin :) ama elimizden geleni yapmamız gerekiyor biz onlarsız da güçlüyüz onlarsız da yaşayabiliriz. boşveer ne hali varsa görsün. asıl paranoyak o bence

arkadaşının yerinde olsam telini elinden alıp ona msj atmanı engellerdim keşke atmasaymışsın yaa hemen tepene binmiş manyak mı ne. bence aradı sonra da pişman oldu sana böyle şeyler söyledi.. yaa bırak şunun iiçin yıpratma kendini artık.numaranı değiştir bence artık umudun kalmaz araması için

anlayamıyorum cnm dün çok kötü oldum..şok oldum görünce aradığını..

Aramışsa aramış hiç ilgilenme

Dikkatini onun üzerinden çek, neden mesaj atıyorsun arka arkaya

İstemiyorum diyorsun ama bir yandan sevgini anlatan mesajlar atıyorsun

Yoklamış seni, sende duymak istediklerini bir bir yazmışsın

Bırak arkadaşım, bin kerede arasa ses etme, neden yalvarır gibi onu sevdiğini yazıp duruyorsun, dik dur biraz

Zaten gitmiş, yok olsun hayatından, çek bir çizgi yoluna bak, düşünmek bile hata, niye kendini hırpalatıyorsun, yazık değilmi sana, mesajlarına cevap vermiş işte, daha mı iyi oldu bunları duymak.

Sal gitsin, pisliğinde boğulsun, ne uğraşıyorusun

ne fark eder ki o aradı veya arkadaşı aradı
belkide yanlışlıkla arandın
kızgın mesajlar atman neysede hala sevdiğini üzüldüğünü söylemen..yapmamalıydın bunu iyice kendini bişey sanıcak
sonuçta nasıl bir insan olduğu ortada seni aldatmış var mı ötesi?
unut lütfen numaranı değiştir gerekirse

Son düzenleme:
anlayamıyorum cnm dün çok kötü oldum..şok oldum görünce aradığını..

boşver ya valla bak aramasın seni daha iyi bebeğim aradıkça sinirini bozuyolar insanın..sen böyle bi varlığı sevemezsin yakışmaz sana senin sevgine layık değil bırak varlığı bile umurunda olmasın..düşündükçe kendine yük ediyo insan düşünme artık nolur :(

kızlar cvp:((( çok yalnızımm

Bence kendini paranoyak mıyım diye sorgulama artık. Bu şekilde unutamazsın.
Defalarca aldatmış, affetmişsin.. bu saatten sonra paranoyak olsan ne yazarr? olmasan ne yazar ??
Kendine daha sadık birini bul canım. Ama sonraki ilişkinde sıfırdan başla.
eski ilişindeki hataların korkusuyla sakın yargılama yeni insanı.
Başka türlü olmaz. çok sevmişsin anlıyorum ama bir ata sözü var;
''Gönül ota da konar..........'' diye.
Nasıl bir insan sevdiğin senin elinde değil ama hayatını nasıl insanla geçireceğin senin elinde.

eminim beş para etmez bi inasndır onu sevginle şımartma. bana herkes söyledi sevginle ona gereğinden fazla değer verme diye bak ne oldu onlar haklı çıktı keşke en başından dinleseydim.. boşver artık adını bile sil hafızandan. ben öyle yapmak için uğraşıyorum. güçsüzlüğümüzü görüp sevinmesinler. onların inadına daha çok gülelim

eminim beş para etmez bi inasndır onu sevginle şımartma. bana herkes söyledi sevginle ona gereğinden fazla değer verme diye bak ne oldu onlar haklı çıktı keşke en başından dinleseydim.. boşver artık adını bile sil hafızandan. ben öyle yapmak için uğraşıyorum. güçsüzlüğümüzü görüp sevinmesinler. onların inadına daha çok gülelim

salak gibi neler dedim mesajda:( üzüldüğümü hergün kahrolduğumu o kızla gördüğümde hıçkıra hıçkıra ağladığımı...ama başımı dik tutcam sana inat dedim hayata inat dedim..güçsüzlüğümü belli ettim mesajlarda görsen cnm bni o halde nasıldm elim ayağım titriyordu..

kuzuum benim el ele verip güçlerimizi birleştirip unutucaz onları tamam mı bak bende aynı durumdayım. en iyi ben anlıyorum seni ama artık gururu ele alma zamanı

kuzuum benim el ele verip güçlerimizi birleştirip unutucaz onları tamam mı bak bende aynı durumdayım. en iyi ben anlıyorum seni ama artık gururu ele alma zamanı

haklısın tatlım saol desteğin için...çok destek oldunuz sen ve diğer kızlar saolun:((

salak gibi neler dedim mesajda:( üzüldüğümü hergün kahrolduğumu o kızla gördüğümde hıçkıra hıçkıra ağladığımı...ama başımı dik tutcam sana inat dedim hayata inat dedim..güçsüzlüğümü belli ettim mesajlarda görsen cnm bni o halde nasıldm elim ayağım titriyordu..

ahh yanında olabilseydim keşke canım ya.. keşke söylemeseydin öyle şeyler tamda duymak istediği şeyleri söylemişsin. neyse olan oldu artık bunda sonra umursamamaya bakıcaz tamam mı kuzum senin akıttığın bir damla göz yaşına değmez o şerefsiz

ahh yanında olabilseydim keşke canım ya.. keşke söylemeseydin öyle şeyler tamda duymak istediği şeyleri söylemişsin. neyse olan oldu artık bunda sonra umursamamaya bakıcaz tamam mı kuzum senin akıttığın bir damla göz yaşına değmez o şerefsiz

haklısın tatlımm da napayım insan engel olabilse duygularına..hani 2 tatlı laf etse o an kanıcam ya o derece..bir de manyak mısın ben aramadım ölsemde aramam çık git hayatımdan demiş..üstüne bir de laf yedim acımasız ya vicdansız

canım benim ne demek her zaman burdayız biz. kimin hayatı dört dörtlük ki herkes az çok böyle şeyler yaşamıştır en yakın yaşayanda benim zaten birbirimize güç vermeliyiz

haklısın tatlımm da napayım insan engel olabilse duygularına..hani 2 tatlı laf etse o an kanıcam ya o derece..bir de manyak mısın ben aramadım ölsemde aramam çık git hayatımdan demiş..üstüne bir de laf yedim acımasız ya vicdansız

anlıyorum bebeğim biliyorum ne demek :(.. terbiyesiz işte biliyo ya üzüleceğini daha fazla üzmek için yapmış seni.. aman bırak ya dünyada ne müthiş insanlar var sevdiğine bakarken içi titreyen.. allah onlardan birini çıkarsın karşına merhametli düzgün terbiyeli içinde allah korkusu olan birini

Back
X