üç yıllık bir ilşkim vardo diğer konumdada bahsettim bu şerefsizden..bana yapmadığ kalmadı aldatmak dahil defalarca affettim..yanında n son başka bir kızla gördüm için nasıl yandı cayır cayır..hıçkıra hıçkıra hıçkıra ağladım.o kadar sevmiştim ki..evlenecektik ama hiç çaba göstermedi..dün geceye geleyim gecenin 12 buçuğunda 2 tane cevapsız çağrı ondan.görünce nefesim kesildi oda arkadaşımı uyandırdım o aramış beni diye.arkadaşımda sakın cevap verme dedi.zaten bi daha da aramadı.bende dayanamadım mesaj attım sen beni ne hakla arıyorsun diye.sonra bir mesaj daha attım ben seni başka bir kızla bile gördüm o acıyıda yaşattın bana dedim.sonra bir mesaj daha attım onu ne kadar sevdiğimi hergün ne kadar yandığımı her dk her sn..yine cevap yok..sonra sabah oldu mesaj atmış manyak mısın nesin ben seni aramadım ben seni ölsem de aramam bana gurursuz diyen,aileme laf eden birini niye arıyayım..çek git hayatımdan,benide suçlayıp durma yanımdaki kız pelindi...sonra bir mesaj daha onca yılın hatrı varsa beni bir daha arama seni unutmak için elimden geleni yapıyorum ve unutucam diye.ben bu adamı aramadım ki bana yaptıklarından sonra...neden böyle bişey yaptı telefonu yanlışlıkla mı aradı beni.yoksa ben mi paranoyaklaştım kızlar:SS lütfen yardım edin benim böyle oyunlara aklım ermez neden böyle bişey yaptı ya da bir arkadaşı mı aradı onun telinden..yazın kızlar nolur...