Paronayak mıyım sizce?

prograsia

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2016
12
3
1
28
8 aydır birlikte yaşıyoruz 8 ay içinde cok kavga dövüş yasandı ve bır ay once onu terk ettım. Daha sonra pişmanlığını cok dıle getırınce kıyamadım barıstım. Ama son bir aydır yolunda gıtmeyen seyler var.
ben gıttıgım ıcın benı suclu buluyor onu bıraktıgım ıcın. Eskiden benımle vakıt gecırmeye bayılırdı ama nerden baksanızz son 2 aydır hıc bırlıkte dısarı cıkmadık benım gıttıgım tek yer annem o da haftada bır. Sureklı arkadaslarıyla bırlıkte dısarı cıkıyor yada arkadaslarını eve cagırıyor benıde mustakeel kayınvalıdemın evıne gonderıyor ve bu haftanın 4 5 gunu boyle oluyor. benı sevdıgını soyluyor ılgılenıyomus gıbı yapıyor ama sankı zorakıymmıs gıbı yuuzune soyleyınce asla oyle bırsey olmayacagını benı hep sevegını soyluyor sızce paranoyakmıyım kuruntu mu yapıyorum

evet sadce evli değiliz bır sokak otemde oturuyor mustakbel kayınvalıdem dedım zaten ailesiyle içli dıslıyız sureklı beraberız tek sey suan evlı değiliz

8 aydır birlikte yaşıyoruz 8 ay içinde cok kavga dövüş yasandı ve bır ay once onu terk ettım. Daha sonra pişmanlığını cok dıle getırınce kıyamadım barıstım. Ama son bir aydır yolunda gıtmeyen seyler var.
ben gıttıgım ıcın benı suclu buluyor onu bıraktıgım ıcın. Eskiden benımle vakıt gecırmeye bayılırdı ama nerden baksanızz son 2 aydır hıc bırlıkte dısarı cıkmadık benım gıttıgım tek yer annem o da haftada bır. Sureklı arkadaslarıyla bırlıkte dısarı cıkıyor yada arkadaslarını eve cagırıyor benıde mustakeel kayınvalıdemın evıne gonderıyor ve bu haftanın 4 5 gunu boyle oluyor. benı sevdıgını soyluyor ılgılenıyomus gıbı yapıyor ama sankı zorakıymmıs gıbı yuuzune soyleyınce asla oyle bırsey olmayacagını benı hep sevegını soyluyor sızce paranoyakmıyım kuruntu mu yapıyorum
Belki de o da erkekler kulübünden taktik almıştır :)
Ya sizi geri dondurdugune pişman, yine gidin diye hayattan bezdirmeye çalışıyor.
Ya da gittiğiniz için kendince sizi cezalandırıyor.
İlkiyse artarak devam eder, ikincisi ise sonunda vazgececektir.

bakın evli olmadan beraber yaşamaya vs karşı değilim

ben de yaşadım da

kv ye neden gönderiyor ve neden gidiyorsunuz

siz tüm gün evde mi oturuyorsunuz

bir de neden evli değilsiniz diyeceğim; paşa gönlünüz istediği için mi yoksa adam ya da siz başkası ile nikahlı olduğunuz için mi

Evde arkadasları varken tek bayan olmaz diye gönderiyor bende mecbur gidiiyorum. Evet butun gun evdeyım calısmama veya herhangı bı arkadas gorusme gıbı bı durum soz konusu olamazmıs onun ıcın ancak onun sectıgı arkadas varsa o oda daha hic olmadı. O evlenmek ıstıyor ama ben korkuyorum onunla evlenmekten

belki siz tekrar gittiğinizde ya da kendisi gitmek istediğinde fazla acı çekmeyeceği bir ortam oluşturmaya çalışıyprdur. bence artık size güvenmiyor. onu terk edebileceğiniz gördü. kendi hayatına bakması gerektiğini düşündü.

Evde arkadasları varken tek bayan olmaz diye gönderiyor bende mecbur gidiiyorum. Evet butun gun evdeyım calısmama veya herhangı bı arkadas gorusme gıbı bı durum soz konusu olamazmıs onun ıcın ancak onun sectıgı arkadas varsa o oda daha hic olmadı. O evlenmek ıstıyor ama ben korkuyorum onunla evlenmekten

o nasıl bir şey yani sizi eve mi kapattı? mesleğiniz nedir? daha önce çalışıyor muydunuz?

Aklıma gelmeyen secenek değil lakiin öyle bir seye ihtiyacı olacak bırı dıye dusunmuyorum ıstemıyorsa gıt der direk alt yapıya ıhtıyacı yokmus gıbı gelıyor bana ya da hayatım tamamen ondan ıbaret oldugu ıcın ben bu sekılde dusunuyorum bılmıyorum

Aklıma gelmeyen secenek değil lakiin öyle bir seye ihtiyacı olacak bırı dıye dusunmuyorum ıstemıyorsa gıt der direk alt yapıya ıhtıyacı yokmus gıbı gelıyor bana ya da hayatım tamamen ondan ıbaret oldugu ıcın ben bu sekılde dusunuyorum bılmıyorum

henüz git diyecek cesareti yoktur ve bu tipte bi adamsa gurur yapmıştır muhtemelen. siz bu durumu nasıl kabullendiniz asıl mesele onun ilgisizliğinden ziyade bu olmalıydı bence. adama nasıl bu kadar güvenip işinizi gücünüzü bıraktınız.

Bir anşık birşey aslında. Annem cok duygusuz oldugumu asla aıleye saygım olmadıgını soyluyordu bır gun kavga etık ve bende evı terk edıp ona gıttım seytan tuyu mu var nedır anlamadım hayatıma sokmayacagım benım karekterıme psıkolojıme tamamen ters bırıyken onsuz hayat soz konusu olamamaya basladı bı aıle kurdugumu hıssettım ve ıspatladım etrafımdakı herkes cok saskına dondu kımse benden bu sekılde bir sey beklemezdı. Artık psikolojim o kadar bozuldukı hıc aarkadasım kalmadı anneme anlatamam cok uzulur sans eserı bu sıteye denk gelınce paylasmak ıstedım

estafurullah bende hergun kendıme yuhluyorum ama asıll mesele herseyın bu kadar farkındayken gıdemıyorum ayrılamıyorum olaya dısardan bakabılıyorum ama ne ayrılmak nede gıtmek ıcımden gelmıyor

size kendinizden başka kimse yardım edemez. arkadaş yok iş yok. adam dışarıda gezip tozuyor. siz de onunla aile olduğunuza kendinizi inandırmışsınız. durumunuz çok vahim. iş bulun çalışmaya başlayın bir an önce. normal ilişkiler nasıl oluyor gözlemleme fırsatınız olur belki. kafanızı kuma gömmüşsünüz. kendinize layık gördüğünüz hayat bu mu?

Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama dilerim bu saçmalığı çok genç olduğunuz için sürdürüyorsunuzdur.
Zira insan gençken yaptıklarını daha kolay unutuyor.
Rica ederim kendinize gelin.
Potansiyel ruh hastası bir sevgiliniz var. Çalışmanızı ve arkadaşınızla görüşmenizi yasaklayan bir adamla olamazsınız, olmayın.
Öyle ki şu an onun istediği gibi davrandığınız için sağsınız ve sağlıklısınız.
Onaylamadığı bir harekette bulunduğunuzda siz de potansiyel maktul olursunuz.
Kendinizi kurtarın.

Back
X