paronayak?

hepcocuk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2014
362
123
53
Arkadaşlar bundan önceki konumda iki kişi arasında secim yapmakta zorlandığımı belirtmiştim, Biri sosyal medyadan tanıdığım fakat bana karsı bir hissi olup olmadığından emin olmadığım biri, diğeri ise liseden isim olarak sadece bildiğim biri idi. Liseden dediğim kişi bana ulaşmış, benimle ciddi bir yola girmek istediğini söylemiş, ve bu konuda baya da ısrarcı olmuştu, tamam deyip tanımaya yoluna girdim.daha ilk zamanlardan kıskanc olduğunu sezmiştim ama dozunu cözememiştim. Bu kişi benim lisede iken çıktığım kişinin de arkadaşı idi, bu da kafama takılan bir konu idi yani bu meseleyi yüzüme vurur mu diye...Nitekim yanılmadım bana guvenemedi bir türlü, ve bunu hep de hissetirdi. bu surecte bir ayrıldık bir barıştık ama artık son hamlesinde kesin bir karar ile nokta koydum. Olay şöyle ; ben instagram hesabımda kendi resmimi paylaşmıyorum genelde şiir sarkı vs resimlerim varsa da arkadan,yandan felan dolayısıyla tanımadığım insanların da takibine izin veriyorum. ilk kavgamız bundan doğdu tanımadığım erkekler nasıl beni beğenebiliyormuş,takip edebiliyormuş? ben de acıkladım umumi paylaşım yapıyorum kendi özel resimlerim yok ki şeklinde...Bu sefer başladı ben seni böyle bilmiyordum da falan da filan da . küslük oldu sonra geri geldi yine ikna etti beni. her seyime kulp buldu sabrettim. en son bir tlf konusmasında bir iki ismi sordu bana instagramdan. o isimlerden biri benim her gönderimi beğenen ama hiçbir yanlış hareketini görmediğim biri idi. bana sordu acıkladım sonra ben bu cocuga mesaj atıcam "bi daha bu kızı beğenirsen ağzını burnunu kırarım" diye. Üsluba bakar mısınız? Ben de sinirlendim neden insanlara potansiyel sapık muamelesi yapıyorsun diye. Ne derse beğenirsiniz: "niye korkuyorsun, ne var aranızda?" ben de sinirlenip sevgilim konuşuyoruz ! dedim. bu sözlerimi ciddiye alıp yüzüme kapattı bu sefer ben aradım ve kendisine imada bulunduğumu söyledim, sonra bana guvenmeyen biriyyle yapamam deyip kapattım. mesaj atmış ne diyor biliyor musunuz= demek cıkıyordun, yazıklar olsun..Ben tabi daha beter oldum ve ne ara ne mesaj at herkes yoluna baksın dedim. kapanış bu şekilde oldu. Seviyorum diyen güya bu kişiden iki haftadır ses yok. suclu olan o olduğu için ben de bişey yapmadım zaten kafamda yeterince soru işareti bıraktı. bazen sırf alışkanlıktan dolayı atsam mı diyorum sonra emin olmadığın bir yola niye gireceksin deyip frenliyorum kendimi. Bu olaylar bu kişinin paranoyak olduğunun bir belirtsi sayılabilir mi?
uzun oldu biraz okuyan ve yorum yapan herkese cok tesekkürler...Yorumlarınızı bekliyorum

Ben anlamıyorum daha ne olmalı?Göstemiş kendini işte? İlla evlenip hayatından bezip ondan sonra mı ayrılacaksın.

Şu forumda bir gezin kadınların yaşadıklarına bir göz at.3 günlük adam bunu yaparsa evlenince neler yapar?

Kurtulmuşsun yürü yoluna önüne bak

kafama dank etsin diye özellikle gelip buradaki konulara, yorumlara bakıyorum. çok haklısınız

Sevgilin çok saçma biri
Anlamadığım sen başkasını düşünürken mi bu barzoyla takılıyordun :)
Sen çocuktan korkuna mı kendi resmini paylaşmıyorsun bu da değişikmiş

Biri kalkacak benim sosyal hesabıma kadar karışacak,yok o kim bunu ne yaptın niye öyle yaptın yok onu arayacağım yok aranızda bişey var mı diyeceğim......sonra da alışkanlık mesaj atsam mı beni seviyodu bla bla bla.Karşındaki insan sen ne kadarına izin verirsen o kadar terbiyesizleşir.

daha önce aldatilmis olduguna adim gibi eminim komplekse girmis resmen yada kisi herkesi kendi gibi bilirmi demeliyim bilemedim yerinizde olsam ne ararim ne sorarim inanim bi sure sonra cekilmiyolar kahir oluyolar dert oluyolar bune baskicilik be benim kocam bile daha instagramimi facemi acip bir kere bu kim demedi saygisiz sey

Sevgilin çok saçma biri
Anlamadığım sen başkasını düşünürken mi bu barzoyla takılıyordun :)
Sen çocuktan korkuna mı kendi resmini paylaşmıyorsun bu da değişikmiş
evet aklımda biri varken yani kafam karışıkken en son bunun ısrarcılığından dolayı bunu tanımaya yöneldim bu devirde böyle peşimden koşanı bulamam diyerekten...sonra böyle oldu işte.bir yandan iyi ki oldu diğeri ile yani o kafamı karıştıran diğer kişi ile ilgili de net yargılara vardım onunla arkadaşlıktan öte bişey olmayacağına da kanaat getirmiş oldum.
resim konusuna gelince de ben daha evvelden de paylaşmıyordum zaten daha cok edebi paylaşımlar yapmaya, içimi dökmeye yönelik

sacma sapan bi iliski kusura bakmayin..yok o seni nasil takip eder,agzini kirarim..ne bu koskoca adam mi ergen mi?
bence hazir gitmisken bidaha hortlatmayin bu iliskiyi..
adam paranoyak mi? bence degil.
kendine ve size guveni olmayan biri sadece.

eski sevgilisi ile ayrılışları da bir kıskançlık meselesinden olmuş hatta kıza vurmuş da...ama kim haklı bilmiyorum. her ne olursa olsun kıza vurmamalıydı, yetmemiş gidip o kıskançlığa sebep olanı da dövmüş o zaten bunları anlattığında ben bir soğudum işte zamanla zaten söküldü herşey tek tek. ve dediğine göre buna ragmen kız onun peşini bırakmamış felan da filan. ilk başlarda bu kadar ayrıntıya girmezden evvel eski sevgilim çok rahattı demişti. sonra baktım ki rahatlık anlayısı baya farklı imiş cunku bana da sırf bunlardan dolayı ne kadar rahatsız dediği olmuştu

Arkadaşının eski sevgilisine ulaşıp ciddi düşünüyorum seninle derken iyi sonra vay sen lisede arkadaşım ile çıktın.. daha tanıma aşamasında şunu yap bunu yapma.. Bırakın böyle tipler uzak olsun sizden.. ne koy olur ne kasaba..

adamda fobi olmus paranoyakliga donmus bende aldatilmistim uzun sure bende ayni seyleri yaptim maalesef insan yemedigi seyin tadini bilmez ya buda oyle bisey tatmadigi duygunun kaygisini buladar cekmezdi bence ama bu artik olayi asmis is siddete kadar varmis size neler yapacak kim bilir bence birdaha allahin selamini bile vermeyin

Vurmuş eski sevgilisine?
Ayrılmanız bence doğru bir karar olmuş.
Böyle biriyle bir hayat istemiyorsanız barışmamalısınız.

aslında bişey daha var söylersem oohooo daha neyin peşindesin diyeceksiniz..ilk kavgamızda ben btisin dediğimde iyi keyfin bilir demiş, sonra sabahında (o gün sehirdışına gidcektim) bana mesaj atmıştı sabaha kadar uyuyamadım içim yandı gidişin olur dönüşün olmaz gibi bişeyler yazmıştı. sonradan barıştığımızda sinirden dedim demişti. ama ne olursa olsun bir insan sevdiği birine kıyamaz diye düşünüyorum sözde dahi bunu söyleyemz yanılıyor muyum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…