- 15 Nisan 2011
- 1.361
- 1.773
- 333
- Konu Sahibi cicibebereis
+Kadın sizdeyken telefonun ses kaydını aç bırak evde
Iki dk arabadan bir sey alip gelicem de (önemli bir seyini bırak arabada)
Bakalım ne samimiyette sen yokken konuşuyorlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
+Kadın sizdeyken telefonun ses kaydını aç bırak evde
Iki dk arabadan bir sey alip gelicem de (önemli bir seyini bırak arabada)
Bakalım ne samimiyette sen yokken konuşuyorlar
Valla eşim bu davranışları yapsa değil rahatsız olmamak bi tarafından kan alırım onun. Kıskanmak değil bu her şeyin bi adabı var nasıl kadınla bu kadar samimi olabilir, o sana yavşadı yavşamadı muhabbeti yapabilir. Ne kadar genişsinizEvet sürekli geliyo numaraları var telefonda konuşmuşlar o usta sana yavşıyo mu muhabbetini işte. Ve evine giderken de hep eşim bırakıyo. Evet onun dertlerine ayrı bi ilgili hatta suratı asıl olunca baya baya ısrarla sorar hatta bi arkadaşımın evinde yıl başında hepimiz beraber vakit geçiriyorduk bu kadın gerekli ilgiyi göremedi ortamda balkonda oturdu bi derdi var gibi en çok eşim ilgilendi onunla ama o zamanlar bu durumlar beni asla rahatsız etmemişti.
Eşin neden sürekli kadına, birinin yavşayıp yavşamadını merak ediyor? Evine gelen arkadaşına böyleyse dışarıda başkalarına kim bilir nasıl. Hem arkadaşınızın hareketlerini hem de eşinizin hareketlerini beğenmedim.Arkadaşlar yine ben lohusalıkta ikimizin birbirinden uzaklaşması benim eşimden sogumamdan mı nedir bazı şeyler gözüme batmaya başladı. Normalde çok kıskanç bi insan asla değilim ama bu ara bişeyler dikkatimi çekiyo. Benim çok samimi bi arkadaşım var yıllardır hemde akrabamız eşimle yaşıt benden biraz büyük bekar ve evli insanlarla daha önce ilişkisi olmuş bi kadın genelde hep bilmiyorum sonradan öğrendim falan diye durumu toparlamaya çalıştı bende genelde ön yargılı olmadım ona doğrusunu anlattım baya bi süre görüşmedik bile sonra tekrar görüşmeye başladık. Bunları bildiğimden mi Rabbim içime böyle bi şüphe düşürdü bilmiyorum ama. Eşimle konuşurken ses tonu değişiyo ve genelde hep kendinin iyi yönlerinden bahsediyo işin tuhaf tarafı eşimde onun dertlerine falan inanılmaz ilgili hep ilgiliydi ama dediğim gibi bu ara gözüme batıyo. Kargocuyla bi sıkıntı yaşamıştı bi kere eşim sana yavşadı yüz vermedin de ondan mı acaba demişti bu ben hamileyken olmuştu yine art niyet aramadım i. Geçenlerde de evine usta gelecekmiş aralarında bi konuşma geçmiş telefonda bana kadın anlattı eşim sana mı yavşıyo gibi bişet sormuş he tüm dünya o kadına yavşıyo bu biraz kadını gözünde büyütmek değil mi ? Kadında bunu bana anlattı. Eşimle konuşmadım bu konu nası konuşur bilmiyorum ortada böyle bişey yoksa ben mi aklına düşürürüm ve bunu konuştuktan sonra o kadının benim evime gelmesi hep gözüme batar bide kadını gözümde büyütmüş gibi mi olurum ? Yada hepsi bu ara yaşadığım duygu durum değişiminden mi az bi sabrım kaldı zaten böyle bişey de hissetsem bile ben bu adamı boşucam galiba birden evliliğimiz nası böyle tersine döndü inanılmaz şaşkınım cidden.
Yapıyorlar bunu evet ben de anlayabilmiş değilim. Reelde var çevremizde böyle biri. Eşini evli bir adamla aldattı ve boşandı. Gayet sosyal, evli bekar arkadaşlarıyla gece gündüz gezmelerde. Bir bana mı garip geliyor anlayamıyorum. İnsanların mesafe koyması için konunun kendi eşlerine dokunması şart mı yani…Bu ne biçim muhabbet ya? Kocan çok cıvık. Evli adamlara dadanan birisiyle ben görüşmem evime de almam, etrafımda ahlaksız insan sevmem. Eşinin telefonu onda niye var niye arıyor usta için? Sen bunu evine ailene neden soktun?
Ben de düşündüm aynı şeyi, yeni üye detayı da cabasıCiddi yorum yapacaktım pantolonu yırtılmıştı seksi iç çamaşırı gözüktü detayından sonra konu benim için gerçekliğini yitirdiinananlar buyursun yazsın
Degil mi? Ben de buraya takildim. Pantolon diyor. Kot olsa yirtilma ihtimali 0. Hadi yaz mevsimiydi keten diyelim, en kotu citlar gerilir kenarlari lif lif olur yine bir sey gorunmez. Bunu da kadin fark etse insan icinde caktirmamaya calisir. Gorunmus bi de. Himm.. Buradan sonra bence de gitti inandiricilik.Ciddi yorum yapacaktım pantolonu yırtılmıştı seksi iç çamaşırı gözüktü detayından sonra konu benim için gerçekliğini yitirdiinananlar buyursun yazsın
Aynen koskoca insanlarız ne kadar kilolu da olsa kimin pantolonu yırtılmış durduk yere. Anca düşeceksin veya aşırı zorlayıp eğilip kalkacaksın da belki. Bir de yırtıldığı yerden iç çamaşırı gözüküyor hem de seksi olduğu belli olacak şekilde ortaya çıkıyor. Hadi es kaza pantolon yırtıldı diyelim arkadaşından eşofman ister kocasına gösterene kadar. Evde ne yapıyorlar da pantolon yırtılıyorDegil mi? Ben de buraya takildim. Pantolon diyor. Kot olsa yirtilma ihtimali 0. Hadi yaz mevsimiydi keten diyelim, en kotu citlar gerilir kenarlari lif lif olur yine bir sey gorunmez. Bunu da kadin fark etse insan icinde caktirmamaya calisir. Gorunmus bi de. Himm.. Buradan sonra bence de gitti inandiricilik.
konuya acaba troll mu diye yaklaşmak yerine konuyu şikayet edebilirsiniz ,sürekli böyle mi diye tartışmak konunun akıcılığını da bozuyor.Degil mi? Ben de buraya takildim. Pantolon diyor. Kot olsa yirtilma ihtimali 0. Hadi yaz mevsimiydi keten diyelim, en kotu citlar gerilir kenarlari lif lif olur yine bir sey gorunmez. Bunu da kadin fark etse insan icinde caktirmamaya calisir. Gorunmus bi de. Himm.. Buradan sonra bence de gitti inandiricilik.