Merhaba parsiyelde kanser olmuyor. Bende parsiyel mol gecırdım 6 ay korun dedı bıde kantahlılı verıyorsn sıfırlancak degerın benım 2 ay oldu bakalım 8 haftalıktı bebek bellıydı bende senınde belli miydiMerhaba arkadaşlar ben 4 hafta önce kürtaj oldum patoloji sonucumdada parsiyel mol olduğu çıktı ne yapacağımı şaşırmış durumdayım internetten araştırdığım kadarıyla kansere kadar gidiyormuş çok üzgünüm bu durumu yaşayan var mı ?
Evet belliydi kalp atışını bile duydum ama bi sonraki kontrolumde kalbinin atmadığını ogrendm 1 ay oldu kürtaj olalı iki haftadir kan veriyrm ilk hcg degerim 40.9 ikinci beta hcg degerim 32.8 senn değerlerin nasil ? Birde adet de olmadim henüz cok tedirginimMerhaba parsiyelde kanser olmuyor. Bende parsiyel mol gecırdım 6 ay korun dedı bıde kantahlılı verıyorsn sıfırlancak degerın benım 2 ay oldu bakalım 8 haftalıktı bebek bellıydı bende senınde belli miydi
Ben kürtajdan 28 gün sonra adet oldum sonra parsiyel yani kısmi mol oldgnu ögrendm adetken kan verdıgımde 11 cıktı betahcg smdı 4 gün sonra ikinci adetim olcak ondan snra yıne kontrole gitcem doktor 6 ay korun dedi rahmin içine baktı işte bişey varmı dıye yok dedı kist olusmus işte bu ay onun ıcın gitcem kan vercm sıfır olmustr ınsallah değerimde. Ben 6 ay beklemeyı dusunmuyorum psikolojım çöktü. Seninde değerin düşüyor korkma bı haftaya kadr en fzla adet olursun olmassan 5 haftaya kadr doktoruna sor sen canm korun ama bısure bende cok zorlandm ılk ay bak ıkıncı aya gırınce daha rahatlıyorsn zaman bıtıyor cnku ınaallah bıdaha yasamayızEvet belliydi kalp atışını bile duydum ama bi sonraki kontrolumde kalbinin atmadığını ogrendm 1 ay oldu kürtaj olalı iki haftadir kan veriyrm ilk hcg degerim 40.9 ikinci beta hcg degerim 32.8 senn değerlerin nasil ? Birde adet de olmadim henüz cok tedirginim
Benimde bir ay bekle dedı taaa ki genetık sonucu cıkana kadar sonra hüsran cok ağladım suanda kötüyüm aslında ama iyi olmaya calısıyorum sadece belli etmıyorm etrafa cok zor 6 ay cok uzun ben doktorla konuscm eğer risk yoksa tekrar dusuncm 6 ayı beklemedenInsallah yasamayiz canmBen doktora gittim bu hcg degerleriyle zor adet olursun dedi o yuzden korkuyrm pek ümitli degilim ben testler normal cikar diye umit etmistim o yuzden pek beklemicektim ama sonuc bekledigim gibi olmadi cocuk sahibi olmak istiyrm bu sure bana fazla geliyo korkuyorumda napcm hic bilmiyrm
Bildigim kadariyla hcg degeri sıfırlanmadan cocuk yapmak riskli tekrar riske atma bnce bi daha ayni seyleri yasayabilirsn o yuzdn sıfırlanmasını ve doktorun önerdiği zamanda hamile kalmayi bekle. 6 ay banada cok uzun bi süre geliyo ama tekrar riske atmayi goze alamiyrmBenimde bir ay bekle dedı taaa ki genetık sonucu cıkana kadar sonra hüsran cok ağladım suanda kötüyüm aslında ama iyi olmaya calısıyorum sadece belli etmıyorm etrafa cok zor 6 ay cok uzun ben doktorla konuscm eğer risk yoksa tekrar dusuncm 6 ayı beklemeden
Benm gecen ay 11 falandı baktıracam işte bu ay düşmüştür büyük ihtimal Soracam doktorada zaten bi tanıdığım var bursada bır doktor 3 ay yeter demıs parsiyel için içinde parca dalan kalmadıysa ya da üreme falan olmuyorsa demıs kan değeri onunda sıfırlandı . 6 ay beklemıcm ben zaten ha deyınce olan bısey degl ki bu diğer adetim bitsin 3 ay olcak o zaman gerısını bırakcm bende hocamada sorayım da rahim durumuna göre söylerBildigim kadariyla hcg degeri sıfırlanmadan cocuk yapmak riskli tekrar riske atma bnce bi daha ayni seyleri yasayabilirsn o yuzdn sıfırlanmasını ve doktorun önerdiği zamanda hamile kalmayi bekle. 6 ay banada cok uzun bi süre geliyo ama tekrar riske atmayi goze alamiyrm
Birdenkısmette varsa yine olur pozitif düşüncem bundan snra 1000 de bir olan bişey bu ınsallah bıdaha tekrarlamazda teselli yi öyle buluruzBenm gecen ay 11 falandı baktıracam işte bu ay düşmüştür büyük ihtimal Soracam doktorada zaten bi tanıdığım var bursada bır doktor 3 ay yeter demıs parsiyel için içinde parca dalan kalmadıysa ya da üreme falan olmuyorsa demıs kan değeri onunda sıfırlandı . 6 ay beklemıcm ben zaten ha deyınce olan bısey degl ki bu diğer adetim bitsin 3 ay olcak o zaman gerısını bırakcm bende hocamada sorayım da rahim durumuna göre söyler
Anladım canım hersey gönlünce olsun insallahBenm gecen ay 11 falandı baktıracam işte bu ay düşmüştür büyük ihtimal Soracam doktorada zaten bi tanıdığım var bursada bır doktor 3 ay yeter demıs parsiyel için içinde parca dalan kalmadıysa ya da üreme falan olmuyorsa demıs kan değeri onunda sıfırlandı . 6 ay beklemıcm ben zaten ha deyınce olan bısey degl ki bu diğer adetim bitsin 3 ay olcak o zaman gerısını bırakcm bende hocamada sorayım da rahim durumuna göre söyler
Olursun 5 haftaya kadar olunuyor zaten ben normalde 21 günde adet olurdum 28.gün olmustum yani normal rutınlerının dısında gecıkme olur korkma normal erkwn olursa kötüyms 5 haftayıda gecerse doktoruna sor .Anladım canım hersey gönlünce olsun insallahbi sey merak ediyrm bnm icimde parca falan kalmamis ama hala adet olmadm ve bnce degerim yuksek bi bilgin var mı?
Pardon 29.günde oldum ben bazıları 45 .günde oluyorms doktorlr erken olunmaz zaten dedi iki doktor görüyor beni biri prof normal canm endıselenme olursun birbhafta ıcındeOlursun 5 haftaya kadar olunuyor zaten ben normalde 21 günde adet olurdum 28.gün olmustum yani normal rutınlerının dısında gecıkme olur korkma normal erkwn olursa kötüyms 5 haftayıda gecerse doktoruna sor .
Kac hcg senınBenimde normalde 28 günde oluyo gecikti ama olmamaktan korkuyrm hcg ile alakasi var mi? Çünkü doktor bu degerle zor olursun demisti
Tamam ıste bır hafta gecıkır normal benmde rutınımden bır hafta gecıktm korkma hcg ıle alakasınolsa ben adetken kan verdm yuksektı hamılelk testınde de adetken hamıle görunuyordmKac hcg senın
Gecmez canım malesefInsallah canım yaa33 gün oldu benm 45gunu gecmez ınsallah
tamam düşer o yükselmezmiş daha eger parca olusmamısaa bıdaha olusmuyorms ilk aydan snraEn son carsamba baktrdm 32.8 cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?