Parsiyel Mol Gebelik Yaşayan Var mı?

Çok sevindim senn için keske bende bi an önce olsam. Bi şey sorcm hcg düştü mü senn şuan degerin kac ?
Bilmiyorum bi kez kan verdm adet bıtınce doktora gitcm o zamn verırım sanırım. Ama hcg sıfırdır hamılelk testı yapmstm ıkı gun once negatf cktı

Geçmiş olsun, benim de ilk bebegim persiyel moldü, 6 ay korunduk sonra tekrar hamile kaldim oğlum var cok şükür simdi de ikinciye hamileyim. İcinizi karartmayin. 2000 de 1 ihtimal geldi bizi buldu. Kötü şans diyelim..

Geçmiş olsun, benim de ilk bebegim persiyel moldü, 6 ay korunduk sonra tekrar hamile kaldim oğlum var cok şükür simdi de ikinciye hamileyim. İcinizi karartmayin. 2000 de 1 ihtimal geldi bizi buldu. Kötü şans diyelim..
Meraba peki kurtaj olduktan sonra ne kadar surede adet oldunuz ? Benim 42 gün oldu hala adet olmadim en son hcg degerimde 38 idi bi daha da baktrmadm sizin nasıldı?

Valla benımde ilk ya cok kötüyz burda teselli oldu yazmanız bıdaha ıns basımıza gelmez .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…