Bilmiyorum bi kez kan verdm adet bıtınce doktora gitcm o zamn verırım sanırım. Ama hcg sıfırdır hamılelk testı yapmstm ıkı gun once negatf cktıÇok sevindim senn içinkeske bende bi an önce olsam. Bi şey sorcm hcg düştü mü senn şuan degerin kac ?
Anladm canm ilk adet oldugunda degerlerin yüksek miydi ?Bilmiyorum bi kez kan verdm adet bıtınce doktora gitcm o zamn verırım sanırım. Ama hcg sıfırdır hamılelk testı yapmstm ıkı gun once negatf cktı
Yok yüksek degıldı adet günümde kan verdm 11.93 tü smdı düşmüştür heraldeAnladm canm ilk adet oldugunda degerlerin yüksek miydi ?
Benm adet olmama sebebim hcg olabilr mi diye düşünüyrm en son 38 idi bi daha kan vermedm korkyrm açıkçasıYok yüksek degıldı adet günümde kan verdm 11.93 tü smdı düşmüştür heralde
Ben adetken 11. 93 tü oldum ama . Kacıncı günün bugun?Benm adet olmama sebebim hcg olabilr mi diye düşünüyrm en son 38 idi bi daha kan vermedm korkyrm açıkçası
41 gün olduBen adetken 11. 93 tü oldum ama . Kacıncı günün bugun?
45.de doktora git canım sen. Ha birde hamıle olma ıhtımaln yok dmi41 gün oldu
Aslında benım doktorum 5 haftayı gecersen gel demışti45.de doktora git canım sen. Ha birde hamıle olma ıhtımaln yok dmi
45 günü gecince gitcm bakalim belki olurum bir umutAslında benım doktorum 5 haftayı gecersen gel demışti
Olda kurtul canm ya ben varya birinlw konustm doktoru 3 ay bekle demiş45 günü gecince gitcm bakalim belki olurum bir umut
Adet olmak icin mi yoksa tekrar hamile kalmak icin mi canmOlda kurtul canm ya ben varya birinlw konustm doktoru 3 ay bekle demiş
Hamıle klmak ıcın bende doktorla konscm rısklerı ogrencm ben dayanamıyrm sinirim bozulduAdet olmak icin mi yoksa tekrar hamile kalmak icin mi canm
Hak veryrm sna ama en dogru zamani bekle canımHamıle klmak ıcın bende doktorla konscm rısklerı ogrencm ben dayanamıyrm sinirim bozuldu
İlk cocugn mu senindeHak veryrm sna ama en dogru zamani bekle canım
Evet ilkti cok kotu bi durum allah kimseye yasatmasinİlk cocugn mu seninde
Meraba peki kurtaj olduktan sonra ne kadar surede adet oldunuz ? Benim 42 gün oldu hala adet olmadim en son hcg degerimde 38 idi bi daha da baktrmadm sizin nasıldı?Geçmiş olsun, benim de ilk bebegim persiyel moldü, 6 ay korunduk sonra tekrar hamile kaldim oğlum var cok şükür simdi de ikinciye hamileyim. İcinizi karartmayin. 2000 de 1 ihtimal geldi bizi buldu. Kötü şans diyelim..
Valla benımde ilk ya cok kötüyz burda teselli oldu yazmanız bıdaha ıns basımıza gelmez .Geçmiş olsun, benim de ilk bebegim persiyel moldü, 6 ay korunduk sonra tekrar hamile kaldim oğlum var cok şükür simdi de ikinciye hamileyim. İcinizi karartmayin. 2000 de 1 ihtimal geldi bizi buldu. Kötü şans diyelim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?