Bende 29 gün sonra tekrar adet geldi, 40 gün sonra pataloji raporundan ogrenmistik durumu. Beta hcg 5 teydi. Sonra da sifirlandi ve her ay kan verip takip ettik. Yalnız ben kurtaj olduktan 2 gün sonra tekrar kontrole gittigimde parça kalmış tekrar kurtaj olman lazım demişti doktor tekrar kurtaj oldum ve yine 2-3 gun sonra korka korka kontrole gittiğimde rahim duvarı temizdi. Molar hücre olduğu icin tekrar olusum gerçekleşmiş sanırım sonradan anladım. Bi usg kontrolüne gidin derim. Gerçi degeriniz baya düşmüş muhtemelen sıfırlandiginda bi kac gune adetiniz gelir.. Cok gecmis olsun tekrardan..Meraba peki kurtaj olduktan sonra ne kadar surede adet oldunuz ? Benim 42 gün oldu hala adet olmadim en son hcg degerimde 38 idi bi daha da baktrmadm sizin nasıldı?
Aslinda adet belirtilerim iki gundr var ama beklemicm yarin bi hastaneye gitcm bakalim ne dicklr bilgilern icinde tesekkur ederim canmBende 29 gün sonra tekrar adet geldi, 40 gün sonra pataloji raporundan ogrenmistik durumu. Beta hcg 5 teydi. Sonra da sifirlandi ve her ay kan verip takip ettik. Yalnız ben kurtaj olduktan 2 gün sonra tekrar kontrole gittigimde parça kalmış tekrar kurtaj olman lazım demişti doktor tekrar kurtaj oldum ve yine 2-3 gun sonra korka korka kontrole gittiğimde rahim duvarı temizdi. Molar hücre olduğu icin tekrar olusum gerçekleşmiş sanırım sonradan anladım. Bi usg kontrolüne gidin derim. Gerçi degeriniz baya düşmüş muhtemelen sıfırlandiginda bi kac gune adetiniz gelir.. Cok gecmis olsun tekrardan..
Rica ederim. Seni cok iyi anlıyorum. Her zorluğun sonu daha guzeldir. Rabbim sağlıkla hamile kalıp yavruna kavuşmayı nasip etsin canım..Aslinda adet belirtilerim iki gundr var ama beklemicm yarin bi hastaneye gitcm bakalim ne dicklr bilgilern icinde tesekkur ederim canm
Amin canm cok teşekkür ederimRica ederim. Seni cok iyi anlıyorum. Her zorluğun sonu daha guzeldir. Rabbim sağlıkla hamile kalıp yavruna kavuşmayı nasip etsin canım..
Çok sevindimAmin canm cok teşekkür ederimbu arada adet oldum sonunda rahatladım cok mutluyum
Ayy canım bende sevındm gözün aydınAmin canm cok teşekkür ederimbu arada adet oldum sonunda rahatladım cok mutluyum
Ne yaptn canm gittin mi hastaneye?Hamıle klmak ıcın bende doktorla konscm rısklerı ogrencm ben dayanamıyrm sinirim bozuldu
Düşmüş çok sükür benm ilk adetmde 11 di senın daha dusuk . Inaallah yukselmez daha sürekli 0 gösterırNe yaptn canm gittin mi hastaneye?
Ben bugun sağlık ocağında kan verdm hcg 7 cıktı doktor korkck bi sey yok kadın doguma tekrar git ddi
Bnce senn sıfırlanmıştr insallah yukselmez canm yaDüşmüş çok sükür benm ilk adetmde 11 di senın daha dusuk . Inaallah yukselmez daha sürekli 0 gösterır
Öncelikle cok gecmis olsn canm senn doktorn ne dedi ve beta hcg ne zmn sıfırlandı ?Merhaba kızlar ben de kasımda parsiyel molden kürtaj oldum. 6 ay oldu ama hala güvenemiyorum. Doktorumda 1 yıl dedi. Kimisi 6 ay diyor. Çok sabırsız bir süreç
Bnm doktorm da 1 yıl diyo ama bi kac doktorla görüştm 6 ay diyen oldu ama ben o kadar bile beklemek istemiyrm ne yapcgmi bilmyrmBenim değerlerim 1,5 ayda düştü. Çok şükür artmadı daha da. Doktorum 1 yıl diyor. Birçok sorduğum, sordurttuğum doktor, prof ,doç 6 ay dedi. Kimisi 1 yıl. Şaşırdım kaldım
Nasil yani kendinz mi kürtaj olmak istediniz?Ben öğretmenim, birgün okuldan eve başağrısıyla geldim.lavaboya girdiğimde pembemsi kanamam vardı. Az az gelmeye başladı. Hiç çok kanamam olmadı. Kürtaj olmaya karar verdiğim gece de çok mide bulantım ve kusmam oldu. Artık midesuyumu kusuyodum birşey kalmadığı için. Hcg değerim 15510du kürtaj olurken. Aslında hiç belirti yoktu. Normal hamilelik belirtisiydi hepsi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?