Gecmez malesef dedm ya o aslında malesef adetken agladıgım ıcın üzüldm bayadır adet olmuyordm ya o ılk adetimde canm sıkılmstınondanGecmez canım malesef
tamam düşer o yükselmezmiş daha eger parca olusmamısaa bıdaha olusmuyorms ilk aydan snra
Doktor oyle demedi ama yükselebilirmiş pek umut vermiyolrGecmez canım malesef
tamam düşer o yükselmezmiş daha eger parca olusmamısaa bıdaha olusmuyorms ilk aydan snra
Doktor oyle demedi ama yükselebilirmiş pek umut vermiyolr
Yok canm korkma her ay düşecek sıfırlancak sonucta kötü olan mol degıl buDoktor oyle demedi ama yükselebilirmiş pek umut vermiyolr
Umarim oyle olurYok canm korkma her ay düşecek sıfırlancak sonucta kötü olan mol degıl bu
Kötü düşünmek yok doktora sasırdm ama neyse sen folik asit içmeye devam et akısına bırak herseyıUmarim oyle olur
Folik asidi bıraktımcunku hap ictigim zaman adetimi hep geciktiriyo adet olasıya kadar icmiyim diye
naptın canım oldunmu ?Folik asidi bıraktımcunku hap ictigim zaman adetimi hep geciktiriyo adet olasıya kadar icmiyim diye dusundum
Bnde 2.yi olmadm dha 2 gündür gecıktı bakalım demekki daha duzen tutturamadkHayır malesef olmadım
Duzensiz olmasi normal insallah olursunBnde 2.yi olmadm dha 2 gündür gecıktı bakalım demekki daha duzen tutturamadk
Normal dmi ya korkuyorm herseydn ☹Duzensiz olmasi normal insallah olursun
Bildigim kadarıyla normal takma kafaya kiminn duzene girmesi uzun sürüyor ama doktorada bi sor istersen icin rahatlasnNormal dmi ya korkuyorm herseydn ☹
Tamam canımBildigim kadarıyla normal takma kafaya kiminn duzene girmesi uzun sürüyor ama doktorada bi sor istersen icin rahatlasn
Nurgul naptn adet oldn mu benden bugun kahve rengı camur gbı geldı yarın olurum . İlkinde de öyle geldiydi korkmustm .Bildigim kadarıyla normal takma kafaya kiminn duzene girmesi uzun sürüyor ama doktorada bi sor istersen icin rahatlasn
Hayr malesef olmadim beklyrm işteNurgul naptn adet oldn mu benden bugun kahve rengı camur gbı geldı yarın olurum . İlkinde de öyle geldiydi korkmustm .
Doktoruna sor istersen bende de bi sıkıntı var galıba camur gbı gelıyor hala olmadmHayr malesef olmadim beklyrm iştesenn adına sevindim canım
4 gün daha beklcm ondn sonra gitmeyi düşünüyrm. Senn neden oyle oldu anlamdm ilk ki de oyle miydi ?Doktoruna sor istersen bende de bi sıkıntı var galıba camur gbı gelıyor hala olmadm ☹
Evet ilkide böyleydi sukur sabah olmusum psikolojık sanırım . Her ay stres yasıcaz demekki4 gün daha beklcm ondn sonra gitmeyi düşünüyrm. Senn neden oyle oldu anlamdm ilk ki de oyle miydi ?
Çok sevindim senn içinEvet ilkide böyleydi sukur sabah olmusum psikolojık sanırım . Her ay stres yasıcaz demekki ☹
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?