- 16 Şubat 2011
- 5.286
- 2.585
- 248
- Konu Sahibi sevdasinemalarda
-
olmayan penisimi nasıl büyüteyim yazsanaşekerim bana da aferdersin penis büyütücü mesajları geliyor ben ne yapayım ?takılmayın öyle şeylere arzular okşanlar sitelerinden bana da geliyor mesaj
bana da geliyo
ilaç fiyatları falan
ha bi de dertköşesi diye bi yerden geliyo
yazcam da ters birşey yazarlarsa diye korktumolmayan penisimi nasıl büyüteyim yazsana
ben hıc derdımı anlatmadımha onun gibi bişiymiş buda sırdaşkızlar dertlerini dinliyormuş beylerin
ben de onu dıycektım aynenolmayan penisimi nasıl büyüteyim yazsana
ne anlatıyolar acabaha onun gibi bişiymiş buda sırdaşkızlar dertlerini dinliyormuş beylerin
geçen denk geldim tekrar izledim tekrar aynı kafayı yaşadımyazcam da ters birşey yazarlarsa diye korktumbeyler ağalar istanbul ne tarafta vakası yaşamayalım sonra
ayy bi bana gelmiyor o mesajlardanben hıc derdımı anlatmadımüye falan da olmadım ama geliyor
tesadufen gitmiştir eşine
ben de onu dıycektım aynen
fiyatları bıle yazıyo
aynen aynen sağları solları belli olmaz hem babamın göğüs büyütücüyü halledim benimkine sonra bakarız ikisine de para yetmez şimdigeçen denk geldim tekrar izledim tekrar aynı kafayı yaşadım
gelll biz sana gösterelim yazarlar herhal
alıcam bı gun inadına en ucuzundan hahahaayy bi bana gelmiyor o mesajlardan
benim penisim olabileceği ihtimalini düşünmüyorlar mı acep
ne anlatıyolar acaba
kayınvalidemi hiç sevmiyorum kayınçom bildiğiniz gibi değil ne fesat ne fena
ayy o ne öyle gergedan ne alakaaynen aynen sağları solları belli olmaz hem babamın göğüs büyütücüyü halledim benimkine sonra bakarız ikisine de para yetmez şimdiay bir de gergedan set var
işte çok etkiliymişayy o ne öyle gergedan ne alaka
erkek olmadığın anlaşılır ahahahalıcam bı gun inadına en ucuzundan hahaha
karşıdakiler de ne dinliyorlardır ya onlarıhiç sanmam belaltı konuşuyorlardır bence
bilmem artık orasınınapıyomuş?
şaha mı kaldırıyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?