- 30 Kasım 2010
- 9.600
- 19.268
- 448
- Konu Sahibi elifnurbeyza
-
Ya o kadar karışık anlatıyorsun ki haklıysan bile biz seni haksız zannediyoruz.Öyle demeyin
Kuzenden kiskanmiyorum erkek zaten kız nişanlısı ile eşimin ailesinin evine gidiyor dip dibeler ondan rahatsız oldum
Onların yetiştirilme tarzı büyüdükleri kültür farklı olabilir. Bu yüzden davranışları sana farklı gelmiş olabilir. Herhangi biri olsa kiskanmakta haklısın derdim ama kuzeninin nişanlısıymış gözünle bir şey görmediysen kafana takma derim.Yalniz gittigi de oluyor.Nisanlisi olmuyor kaynanası ile geziyor.Beni ilgilendirmez.Bende Ankara'dayim.Geliyor yatılı nişanlımın evinde kalıyor.Yada gece 1 e kadar sohbet muhabbet oturuyorlar.Ee eşime hadi sen evine birak.Yahu kizin nişanlısı var kayınpederi.Olmadi bir sokak ötede kendi nişanlısına göre babası erkek kardeşi var onlar alsın.Neden eşim bırakıyor.Cildirdim birde annesi anlatıyor bunu eşimin.Madem saat geç oldu erkenden kalksın gitsin.Yada o kadar erkek varken niye nişanlım evine birakiyor
Maidenin altın günü filmindeki akraba sıralaması geldi aklıma.Eşimin kuzeninin nişanlısının didisini niye kıskanıyoruz? (Zincirleme isim tamlamasi vişşş...)
Saka bi yana güvenmediğiniz adamla olmayın bacım
Onların yetiştirilme tarzı büyüdükleri kültür farklı olabilir. Bu yüzden davranışları sana farklı gelmiş olabilir. Herhangi biri olsa kiskanmakta haklısın derdim ama kuzeninin nişanlısıymış gözünle bir şey görmediysen kafana takma derim.
Takilmayacak gibi değil.Esim mesafeli yani görüşüyor normal düzeyde benim yanımda da öyle.Hatta kız da benim gibi Ankaralı.Bizde biraz hoş karsilamazlar.Esim İzmirli.Onların yetiştirilme tarzı büyüdükleri kültür farklı olabilir. Bu yüzden davranışları sana farklı gelmiş olabilir. Herhangi biri olsa kiskanmakta haklısın derdim ama kuzeninin nişanlısıymış gözünle bir şey görmediysen kafana takma derim.
Güvenme değil çok iç içeler.Maidenin altın günü filmindeki akraba sıralaması geldi aklıma.
Matruşka mi bunlar?Güvenme değil çok iç içeler.
Güvenme değil çok iç içeler.
Esimle nisanliyken bir ay kaldı bir de düğüne.Rahat rahat gidip kendi nişanlısı yokken bile benim nişanlımın evine yatiliya gelecek potansiyele sahip.Matruşka mi bunlar?
Bence söyle kıskandığını. Hatta KV ara ona da söyle. böylece düğün olmadan ayrılırsınPartneriniz kuzenleriyle çok geziyor siz ondan uzak mesafedesiniz.3 bayan 3 erkek birisi de kuzeninin nişanlısı.Biz bu bayram gorusemeyecegiz.Bayramdan bir hafta sonra görüşeceğiz.Kiskandim benim eşimin ailesiyle bile iç içe bir kız.Kuzeninin nişanlısı.
Birde kuzenlerden birinin önünde viski şişesi vardı.Votka ile viskiyi tam bilmiyorum.Erkeklerden.Esimin içtiğini biliyorum.Yinede bugün bayram içmeleri hoş değil.Onlerinde bardak yoktu.Kuzenleri aktif içiyor.Ozellikle o 2 erkek kuzeni ile kuzeninin nişanlısı gece hayatı var.Ben alkole karşıyım.Bunu biliyor.Arada içmesine de sesimi cikarmiyorum.Kendisi öyle dedi içerim dedi.Yinede rahatsız oldum özellikle bayram günü iyi eğlenceler yazdım polemiğe girmedim.
Kıskanmakta haksız mıyım ?
Eeee yani ?Esimle nisanliyken bir ay kaldı bir de düğüne.Rahat rahat gidip kendi nişanlısı yokken bile benim nişanlımın evine yatiliya gelecek potansiyele sahip.
Bu kız da kocamköylü olmasın mıydıBence söyle kıskandığını. Hatta KV ara ona da söyle. böylece düğün olmadan ayrılırsın
Daha önce söyledim.Bizim adetimiz bu dediler.Kadin erkek ayrı odalarda uyuyorlar.Tamam ama ben yokum kendi nişanlısı yok nasıl kalmak ister nişanlımın evinde ? Ailesi nasıl gönderebiliyor.?Bence söyle kıskandığını. Hatta KV ara ona da söyle. böylece düğün olmadan ayrılırsın
Size ne? Namus bekçisi misiniz? Kendi önünüzü toplayın ilk önce.Daha önce söyledim.Bizim adetimiz bu dediler.Kadin erkek ayrı odalarda uyuyorlar.Tamam ama ben yokum kendi nişanlısı yok nasıl kalmak ister nişanlımın evinde ? Ailesi nasıl gönderebiliyor.?
Daha düğün olmamış nikah var ama düğün yok.yani evli sayılmazlar. Düğün olmayınca da kocası olmuyorBu kız da kocamköylü olmasın mıydı
Esimle nisanliyken bir ay kaldı bir de düğüne.Rahat rahat gidip kendi nişanlısı yokken bile benim nişanlımın evine yatiliya gelecek potansiyele sahip.
Kadınlara sallamaya bayılıyor Nuran. Hep kadın suçlu onun gözünde.yani kuzenin nişanlısı eşine mi yürüyor?
sevişiyorlar diye mi düşünüyorsun?
eşin kuzeninin nişanlısına yürür diye mi korkuyorsun?
bu hikayede güvennediğin kim tam olarak?
eşin mi? kuzenin nişanlısı mı? kendin mi?
bana sadece kuzenin nişanlısının aile içinde bu kadar kabul görmüş olmasını kıskanıyorsun gibi geldi.
İlişki durumu NişanlıevliDaha düğün olmamış nikah var ama düğün yok.yani evli sayılmazlar. Düğün olmayınca da kocası olmuyor
Partneriniz kuzenleriyle çok geziyor siz ondan uzak mesafedesiniz.3 bayan 3 erkek birisi de kuzeninin nişanlısı.Biz bu bayram gorusemeyecegiz.Bayramdan bir hafta sonra görüşeceğiz.Kiskandim benim eşimin ailesiyle bile iç içe bir kız.Kuzeninin nişanlısı.
Birde kuzenlerden birinin önünde viski şişesi vardı.Votka ile viskiyi tam bilmiyorum.Erkeklerden.Esimin içtiğini biliyorum.Yinede bugün bayram içmeleri hoş değil.Onlerinde bardak yoktu.Kuzenleri aktif içiyor.Ozellikle o 2 erkek kuzeni ile kuzeninin nişanlısı gece hayatı var.Ben alkole karşıyım.Bunu biliyor.Arada içmesine de sesimi cikarmiyorum.Kendisi öyle dedi içerim dedi.Yinede rahatsız oldum özellikle bayram günü iyi eğlenceler yazdım polemiğe girmedim.
Kıskanmakta haksız mıyım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?