Partneri kuzeninden kıskanmak normal mi ?

Siz istiyorsunuz ki esinizin kuzeninin nişanlısı sizin gibi davransın, sizin gibi yaşasın, sizin gibi oturup kalksın? Kv en güzel cevabı vermiş bizim kulturumuz bu. Bitti sizin yaptığınız zorbalık, kendi kültürünuzu dikte etmek.
Haaa eşiniz ile kızın arasında birşey olduğunu düşünüyorsanız da muhattabiniz eşiniz.

En altta yazandan ötürü doğrusu o.Yinede insanı şüpheye düşürecek kadar samimi kız.Ona sinir oluyorum

Onu dusunmuyorum.Rahatligina kiziyorum

En altta yazandan ötürü doğrusu o.Yinede insanı şüpheye düşürecek kadar samimi kız.Ona sinir oluyorum
Valla öyle bir şey olabilecek potansiyel varsa önce eşini dehle pardon nişanlını pardon eşini pardon nişanlını.. Neden hep kadınlar suçlanıyor ve sinir olunuyor

Odada yalnız kaldıkları an sevişecekler o kadar eminsin. Öyle olursa seni bırakır kuzeni alır

Son düzenleme:
Bu üye de mimli galibaBenim dışımda kimse ciddi cevap yazmıyor. Bir de Ferhans varmış henüz karşılaşmadım.

Kendisinden guzel evlilik tavsiyeleri aliyoruz diyelim :) tecrubeli oldugu icin tabi sabri falan ogretiyor hep bize sayesinde evliligin ne demek oldugunu sil bastan ogreniyoruz

Ferhans deme kislanir

Son düzenleme:
Cevap vermez işine gelmeyen bir soru

Evlilik öncesi son kontroller onlar. Bunu herkes yapıyor bilmiyor musun? Kadın evlenirken temiz kağıdı almalı mutlaka

Valla öyle bir şey olabilecek potansiyel varsa önce eşini dehle pardon nişanlını pardon eşini pardon nişanlını.. Neden hep kadınlar suçlanıyor ve sinir olunuyor
Eşim başı önünde eğik gezen bir tip.
Kuzeni erkek demi? Sen kuzenin nişanlısindan mi kıskanıyorsun?Kvgille senden samimi bu mu seni rahatsız etti?
Hem samimi hem yılışık benim olmadığım ortamda nişanlımla rahat

Evlilik öncesi son kontroller onlar. Bunu herkes yapıyor bilmiyor musun? Kadın evlenirken temiz kağıdı almalı mutlaka
Kim dedi teste götürdü diye olay şöyle oldu benim adetimin son günüydü yada karıştırdim elime kan gelince ürktüm ne olduğunu bilemedim doktora kendim gittim doktor adettir o dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…