- 30 Mart 2023
- 3.370
- 9.950
- 78
- Konu Sahibi elifnurbeyza
-
En altta yazandan ötürü doğrusu o.Yinede insanı şüpheye düşürecek kadar samimi kız.Ona sinir oluyorumyani kuzenin nişanlısı eşine mi yürüyor?
sevişiyorlar diye mi düşünüyorsun?
eşin kuzeninin nişanlısına yürür diye mi korkuyorsun?
bu hikayede güvennediğin kim tam olarak?
eşin mi? kuzenin nişanlısı mı? kendin mi?
bana sadece kuzenin nişanlısının aile içinde bu kadar kabul görmüş olmasını kıskanıyorsun gibi geldi.
Onu dusunmuyorum.Rahatligina kiziyorumSiz istiyorsunuz ki esinizin kuzeninin nişanlısı sizin gibi davransın, sizin gibi yaşasın, sizin gibi oturup kalksın? Kv en güzel cevabı vermiş bizim kulturumuz bu. Bitti sizin yaptığınız zorbalık, kendi kültürünuzu dikte etmek.
Haaa eşiniz ile kızın arasında birşey olduğunu düşünüyorsanız da muhattabiniz eşiniz.
Valla öyle bir şey olabilecek potansiyel varsa önce eşini dehle pardon nişanlını pardon eşini pardon nişanlını.. Neden hep kadınlar suçlanıyor ve sinir olunuyorEn altta yazandan ötürü doğrusu o.Yinede insanı şüpheye düşürecek kadar samimi kız.Ona sinir oluyorum
Odada yalnız kaldıkları an sevişecekler o kadar eminsin. Öyle olursa seni bırakır kuzeni alırEn altta yazandan ötürü doğrusu o.Yinede insanı şüpheye düşürecek kadar samimi kız.Ona sinir oluyorum
Kültürü rahat. Siz de saygı duymak yerine kızı eleştirip duruyorsunuz. Sizin koca hikayede laf söyleyebileceğimiz tek kişi eşiniz. Bu samimiyet, onu eve senin bırakman beni huzursuz ediyor dersiniz.Onu dusunmuyorum.Rahatligina kiziyorum
Seni göz ardı etmiş zağarSen beni engelledin mi kız hiç bana cevap yazmıyon aşkolsun.
Henüz karşılaşmamışsın. Karşılaşsaydın devrelerin tam yanmış olurdu.Bu üye de mimli galibaBenim dışımda kimse ciddi cevap yazmıyor. Bir de Ferhans varmış henüz karşılaşmadım.
Bu üye de mimli galibaBenim dışımda kimse ciddi cevap yazmıyor. Bir de Ferhans varmış henüz karşılaşmadım.
Cevap vermez işine gelmeyen bir soruE elifnurbeyza ben senin bir konunda yorumlarda hos olmayan seyler okumustum. Mesela esin seni teste goturmus ve oyle evlilige ikna olmus gibi dogru mu hatirliyorum? Nedir bu isin asli? Simdi de esinin rahatligindan yakiniyorsun. Sen bence bizi saglam trolluyorsun.
Benim devreler bir bosanacagim, bir kvdemi arayacağım, bir annemi, bir babamı diyen luciferin konusunda yandı zaten. Bir de idare etmeye çalışmisimHenüz karşılaşmamışsın. Karşılaşsaydın devrelerin tam yanmış olurdu.
Evlilik öncesi son kontroller onlar. Bunu herkes yapıyor bilmiyor musun? Kadın evlenirken temiz kağıdı almalı mutlakaE elifnurbeyza ben senin bir konunda yorumlarda hos olmayan seyler okumustum. Mesela esin seni teste goturmus ve oyle evlilige ikna olmus gibi dogru mu hatirliyorum? Nedir bu isin asli? Simdi de esinin rahatligindan yakiniyorsun. Sen bence bizi saglam trolluyorsun.
Cevap vermez işine gelmeyen bir soru
Eşim başı önünde eğik gezen bir tip.Valla öyle bir şey olabilecek potansiyel varsa önce eşini dehle pardon nişanlını pardon eşini pardon nişanlını.. Neden hep kadınlar suçlanıyor ve sinir olunuyor
Hem samimi hem yılışık benim olmadığım ortamda nişanlımla rahatKuzeni erkek demi? Sen kuzenin nişanlısindan mi kıskanıyorsun?Kvgille senden samimi bu mu seni rahatsız etti?
Evlilik öncesi son kontroller onlar. Bunu herkes yapıyor bilmiyor musun? Kadın evlenirken temiz kağıdı almalı mutlaka
Kim dedi teste götürdü diye olay şöyle oldu benim adetimin son günüydü yada karıştırdim elime kan gelince ürktüm ne olduğunu bilemedim doktora kendim gittim doktor adettir o dediEvlilik öncesi son kontroller onlar. Bunu herkes yapıyor bilmiyor musun? Kadın evlenirken temiz kağıdı almalı mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?