Partneri kuzeninden kıskanmak normal mi ?

Kim dedi teste götürdü diye olay şöyle oldu benim adetimin son günüydü yada karıştırdim elime kan gelince ürktüm ne olduğunu bilemedim doktora kendim gittim doktor adettir o dedi

Kiz sen daha regl gununu bilmiyorsun bir de hemen cocuk istiyorum diyordun Allahim sana geliyorum.

Siz evli misiniz yoksa nişanlı mısınız? Bir yorumda eşim bir yorumda nişanlım demişsiniz acaba hangisi ?
İşyerinden tazminat alabilmek için nikah yaptı diye biliyorum. Resmi olarak evli ama hep nişanlım yazıyordu artık eşi olduğunu kabul etmiş. Bana göre ortada evlilik hatta nişanlılık bile yok, aynı şehirde değiller. Uzak mesafe ilişkisi var. Ayrıca adam kafasına göre bekar gibi takılıyor.

birlikte büyümüşlerdir muhtemelen biz de öyleyiz buraya da yazdım evlenene kadar erkek-kız tüm kuzenlerimle aynı odada yatardım içlerinden biri yada bir kaçı ziyarete geldiğinde. yaw kardeşim onlar benim. sizinki için de öyledir. siz bizim gelin olsaydınız benim saçımı başımı yolardınız herhalde

edit: yeni anladım kuzeninin nisanlısından kıskanıyorsun gereksiz kıskanclık. nisanlısı da yanında cunku yatılı da kalsalar

Ben seni nişanlı biliyordum

Yatılı gidiyor evleri 2 oda.Biz kardeşiz diye mesafeli de davranmiyorlar.Kardes dediğin ozkardesindir kuzeninle kardeş gibi buyursun.Ama kuzenin nişanlısı nedir ?
Kendinizle sorunlarinizi millete yansıtmayın. Bu kiskanclik değil hastalık kuzen, kuzen eşi kardeştir net... Nokta

Siz evli misiniz yoksa nişanlı mısınız? Bir yorumda eşim bir yorumda nişanlım demişsiniz acaba hangisi ?
Siz nurpembeciğimi tanımıyorsunuz anlaşılan. Ben açıklayayım bildiğim kadarıyla. Kendisi resmiyette evli, düğünsüzlükten nişanlı. Düğününü bekliyoruz sanıyorum ki yazın olacak. Ondan sonra hem resmiyette hem de düğünde evli olacak. Şuanda evli-nişanlı.

En altta yazandan ötürü doğrusu o.Yinede insanı şüpheye düşürecek kadar samimi kız.Ona sinir oluyorum
O samimiyeti bana göstermiyor nuranka, eş-nişanlına gösteriyor. Demek ki onu da bir sorgulaman lazım kızdan önce. Ama sen şimdi o yüz veriyor diye kızında samimi mi olması gerekir dersin. Her türlü kadın suçlu değil mi?

Ayrıca ne münasebet ya. Burda hepimiz insanlara ne yakıştırdığının farkındayız. Kız nişanlı senin seni koruyamayan bir türlü mutlu edemeyen sümsük eş-nişanlına mı kaldı?

Alkol konusuna gelince de doğrudur yanlıştır diyemem. Ama eş-nişanlın için doğrusu bu olduğuna ve sende onu seçip evlendiğine göre sana laf düşmüyor artık. Neticede böyle kabul etmişsin.

Nişanlı/ eş kişisine sordunuz mu bunu ?

Tuhaf ve bence kuzenin nişanlısının rahat olmasını kıskanıyor çünkü profildeki mesajlarından anlaşılan kendi hiç rahat değil.

Evet haksızsınız. Bu konularda yıl gerçekten 2023 mü diye şaşırıyorum. Alkole karşı olmanız sadece sizi ilgilendirir. Karşıysanız siz içmezsiniz o kadar. Kıskançlık bir ruh hastalığıdır, tedavi olmadan evlenmeyi düşünüp kimsenin başını yakmayın.

Takilmayacak gibi değil.Esim mesafeli yani görüşüyor normal düzeyde benim yanımda da öyle.Hatta kız da benim gibi Ankaralı.Bizde biraz hoş karsilamazlar.Esim İzmirli.
Kız İzmirli olsa sorun yoktu yani?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…