- Konu Sahibi elifnurbeyza
-
Kim dedi teste götürdü diye olay şöyle oldu benim adetimin son günüydü yada karıştırdim elime kan gelince ürktüm ne olduğunu bilemedim doktora kendim gittim doktor adettir o dedi
Senin bir kocan bir de nişanlın mı var?Eşim başı önünde eğik gezen bir tip.
Hem samimi hem yılışık benim olmadığım ortamda nişanlımla rahat
Hayir 6 gün sürüyor bitti 7 gün adet gördüm sizi yanma gibi birşey olduKiz sen daha regl gununu bilmiyorsun bir de hemen cocuk istiyorum diyordun Allahim sana geliyorum.
Hayir 6 gün sürüyor bitti 7 gün adet gördüm sizi yanma gibi birşey oldu
Ben bunu neden Seda Sayan sesiyle okudum?Ay nuranka sen miydin ya iyi ki nicke bakmisim. Sana da iyi bayramlar bacim ya. Ara sira kaynanayi birakip kuzene falan takil iste boyle sonra bir yerde error verirsin yane.
Ben bunu neden Seda Sayan sesiyle okudum?
Siz evli misiniz yoksa nişanlı mısınız? Bir yorumda eşim bir yorumda nişanlım demişsiniz acaba hangis
Düğünden çok önce nikah yaptık o yüzden
Valla bu konuya yazdığın mesajları okuyorum. Pat pat pat her şeyi söylemişsin. Yani bir tık daha yukarısı o meşhur atar gibi olurTeesuflerimi bildiriyorum :)
İşyerinden tazminat alabilmek için nikah yaptı diye biliyorum. Resmi olarak evli ama hep nişanlım yazıyordu artık eşi olduğunu kabul etmiş. Bana göre ortada evlilik hatta nişanlılık bile yok, aynı şehirde değiller. Uzak mesafe ilişkisi var. Ayrıca adam kafasına göre bekar gibi takılıyor.Siz evli misiniz yoksa nişanlı mısınız? Bir yorumda eşim bir yorumda nişanlım demişsiniz acaba hangisi ?
Ben seni nişanlı biliyordumPartneriniz kuzenleriyle çok geziyor siz ondan uzak mesafedesiniz.3 bayan 3 erkek birisi de kuzeninin nişanlısı.Biz bu bayram gorusemeyecegiz.Bayramdan bir hafta sonra görüşeceğiz.Kiskandim benim eşimin ailesiyle bile iç içe bir kız.Kuzeninin nişanlısı.
Birde kuzenlerden birinin önünde viski şişesi vardı.Votka ile viskiyi tam bilmiyorum.Erkeklerden.Esimin içtiğini biliyorum.Yinede bugün bayram içmeleri hoş değil.Onlerinde bardak yoktu.Kuzenleri aktif içiyor.Ozellikle o 2 erkek kuzeni ile kuzeninin nişanlısı gece hayatı var.Ben alkole karşıyım.Bunu biliyor.Arada içmesine de sesimi cikarmiyorum.Kendisi öyle dedi içerim dedi.Yinede rahatsız oldum özellikle bayram günü iyi eğlenceler yazdım polemiğe girmedim.
Kıskanmakta haksız mıyım ?
Kendinizle sorunlarinizi millete yansıtmayın. Bu kiskanclik değil hastalık kuzen, kuzen eşi kardeştir net... NoktaYatılı gidiyor evleri 2 oda.Biz kardeşiz diye mesafeli de davranmiyorlar.Kardes dediğin ozkardesindir kuzeninle kardeş gibi buyursun.Ama kuzenin nişanlısı nedir ?
Siz nurpembeciğimi tanımıyorsunuz anlaşılan. Ben açıklayayım bildiğim kadarıyla. Kendisi resmiyette evli, düğünsüzlükten nişanlı. Düğününü bekliyoruz sanıyorum ki yazın olacak. Ondan sonra hem resmiyette hem de düğünde evli olacak. Şuanda evli-nişanlı.Siz evli misiniz yoksa nişanlı mısınız? Bir yorumda eşim bir yorumda nişanlım demişsiniz acaba hangisi ?
O samimiyeti bana göstermiyor nuranka, eş-nişanlına gösteriyor. Demek ki onu da bir sorgulaman lazım kızdan önce. Ama sen şimdi o yüz veriyor diye kızında samimi mi olması gerekir dersin. Her türlü kadın suçlu değil mi?En altta yazandan ötürü doğrusu o.Yinede insanı şüpheye düşürecek kadar samimi kız.Ona sinir oluyorum
Nişanlı/ eş kişisine sordunuz mu bunu ?Yalniz gittigi de oluyor.Nisanlisi olmuyor kaynanası ile geziyor.Beni ilgilendirmez.Bende Ankara'dayim.Geliyor yatılı nişanlımın evinde kalıyor.Yada gece 1 e kadar sohbet muhabbet oturuyorlar.Ee eşime hadi sen evine birak.Yahu kizin nişanlısı var kayınpederi.Olmadi bir sokak ötede kendi nişanlısına göre babası erkek kardeşi var onlar alsın.Neden eşim bırakıyor.Cildirdim birde annesi anlatıyor bunu eşimin.Madem saat geç oldu erkenden kalksın gitsin.Yada o kadar erkek varken niye nişanlım evine birakiyor
Tuhaf ve bence kuzenin nişanlısının rahat olmasını kıskanıyor çünkü profildeki mesajlarından anlaşılan kendi hiç rahat değil.İşyerinden tazminat alabilmek için nikah yaptı diye biliyorum. Resmi olarak evli ama hep nişanlım yazıyordu artık eşi olduğunu kabul etmiş. Bana göre ortada evlilik hatta nişanlılık bile yok, aynı şehirde değiller. Uzak mesafe ilişkisi var. Ayrıca adam kafasına göre bekar gibi takılıyor.
Siz evli misiniz yoksa nişanlı mısınız? Bir yorumda eşim bir yorumda nişanlım demişsiniz acaba hangisi ?
Kız İzmirli olsa sorun yoktu yani?Takilmayacak gibi değil.Esim mesafeli yani görüşüyor normal düzeyde benim yanımda da öyle.Hatta kız da benim gibi Ankaralı.Bizde biraz hoş karsilamazlar.Esim İzmirli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?