Ben gerçek aşkımı buldum diye bir şey söylemedim , bir süre konuştuk ve kendisiyle fikir ayrılığı olduğu için görüşmekten vazgeçtim. Hem fbyi hem de onu idare edeyim diye bir düşüncem de yoktu. Bu muhabbet çok baydıBikaç gün önce bu flörtüşkomla gerçek aşkı buldum kızlar kuzum inan hiç beklemediğin anda oluyor diye durumlar yapan birinin bugün fuckbodyimle haldır şaldır ilişkiye girmek istiyorum nasıl yapayım diye konu açtığını görsem ben de yargılarımabsmsj
Anahtar kelimeler32 sayfa yaklaşık 700 yorum. Hepinizi tebrik ediyorum sanırım konu sahibi sevişmek istiyor bence sevişsin ayyorlamam bu kadar
Ayyy buna koptum bacımmmAnahtar kelimeler
#prezervatif #dogumkontrolhapı #flört #muhafazaraile #myhopekisilik #fb (fuckbuddy olan fenerbahçe degil) #hopekaraktertesti #tutarsızkisilik #tesettürlü #instagram #senbenigördünmügız #hanibulamadım #senieklememgerek #ifsaaaaaa #yasanmısfbhikayeleri #saskınlık #yenideninstadönüs #kapanıs
Bunu yeni gördüm kusura bakmaUyudun muMune abla böyle de sevgilisine mesaj atan biri gibi oldu
konumu kapatabilir misin , önlerde görünmesini istemiyorum , tanıdık, akraba kuzen çıkması ihtimaline karşın.
Kızlar siz de yorum yazmayın lütfen rica ediyorum. Herkese iyi geceler dilerim.
Sarper??? NdndndAah ah ben bir kisinin gelini olsam yeter
İşedim fenalık geçirdimAnahtar kelimeler
#prezervatif #dogumkontrolhapı #flört #muhafazaraile #myhopekisilik #fb (fuckbuddy olan fenerbahçe degil) #hopekaraktertesti #tutarsızkisilik #tesettürlü #instagram #senbenigördünmügız #hanibulamadım #senieklememgerek #ifsaaaaaa #yasanmısfbhikayeleri #saskınlık #yenideninstadönüs #kapanıs
Yazma diyo okumuyon mu dayanamıyorum zaten Allah Allahİşedim fenalık geçirdimndndhdh
Ay napalım be Mune gelene kadar konuşabilirizYazma diyo okumuyon mu dayanamıyorum zaten Allah Allah
Bacım ben 16.syfdn başlayarak okudum şuan sol gözüm seyiriyo hafiftenBurada ne olmuş diye meraktan bu kadar sayfayı okudum kafamı hissetmiyorum
Ya cidden olay nedir bir özet geçsen ilk 15 sayfa yok bende jahhaAy napalım be Mune gelene kadar konuşabiliriz
Ben geldim konu mu kapanıyor, yazıklar olsun.Ay napalım be Mune gelene kadar konuşabiliriz
Heee tamam o zamanAy napalım be Mune gelene kadar konuşabiliriz
O esnada sarperÖff ortaokulda aşık oldugum cocuk yakin arkadasima aşıktı.
Erkeklere bir gunde kusmedik Sarper. Okuyorsan sen kaybettin oğlum.
Ooo izleme fantazisiSeviş ben arkandayım.my hope
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?