- 15 Aralık 2009
- 9.470
- 23.591
- 873
Teşekkür ederimNe güzel, sevindim sizin adınıza. Ama yine de düzenli, aynı saatte kullanmakta fayda var yorumda arkadaşların da yazdığı gibi. Evliliğinizde mutluluklar ve güzel, renkli bir cinsel hayat dilerim sizin için.
Herhangi bir hastalığım yok çok şükür. Psikiyatriye ilaç dozu hakkında konuşmak için gidicem zaten. Başka hastalık belirtisi derken neyi kastettin , aklına gelen bir şey var mı?ceyo göz göre göre bu riskleri almana şaşırdım. Psikiyatri ile tekrar görüş antidepresan konusunu bence. Belki libido sandığın durum başka bir hastalık belirtisidir.
Yok ya duygusallaştırmıyorum sadece daha fazla hissetmek istiyorum aramızda bir lateksli plastik olması fazlalık geliyor bana.Preli presiz ne farkı varmış yahu her boku duygusallaştırdığınız gibi bunu da yapıyorsunuz ya neysedoğum kontrol hapı (iğneside var aylık 3 aylık gibi) kullansanda ki en az bi ay kullanmış olman lazım diye biliyorum içine boşalmasına izin vermiceksin inşallah onuda düşunüyorsan düşük gebelik zamanına denk getiriceksin bide dua ediceksin
Neden sordun bunu?kız oralda yapıyor musunuz merak ettimndndnd
Ben hiç öyle plastik birşey hissetmiyorum genelde bunu uyduranlarda erkekler zatenYok ya duygusallaştırmıyorum sadece daha fazla hissetmek istiyorum aramızda bir lateksli plastik olması fazlalık geliyor bana.İçe boşalma olmadan, en azından hevesimi alayım, sonra prezervatifle devam ederiz yine.
Ben yapmıyorum, o bana yapıyor.
Neyseki değilsin boşver, bize kadınlık yakışıyorSenle sevişmezdim ben neyse ki erko değilim
ŞükürNeyseki değilsin boşver, bize kadınlık yakışıyorben de seninle sevişmezdim
Senle sevişmezdim ben neyse ki erko değilim
Sevişmen guzumNeyseki değilsin boşver, bize kadınlık yakışıyorben de seninle sevişmezdim
Sevişmiyoz korkmaSevişmen guzum
Sevişmiyoz korkma
Muhafazakar değilim sadece ailemin zoruyla küçük yaşta kapanmıştım. Allah'a inancım var ama bu benim muhafazakar olduğumu göstermez. Evden doğru düzgün çıkarmıyorlar diye bir şey yok. Haftada 1 ya da 2 haftada 1 çıkarım. Evcimen bir yapım var sadece. Daha evvel açtığım konuda öyle yazmıştım ama düşüncelerim değişti bu konuda. Çünkü cinsellik olmadan yaşamak istemiyorum artık. Cinsellik benim için önemli. Saçma sapan erkeklerle uğraşıp sevgili olmaktansa cinsellik yaşayıp hayatıma bakayım daha iyi.Cidden merak ediyorum, evlilik dışı cinsellik cidden yaşıyor musun? Muhafazakar bir insansın. Ailen aşırı tutucu. Yani seni evden bile doğrı düzgün çıkarmıyorlar. Neden böyle konular açtığını merak ettim? Acaba trollmüsün?
Daha önce evlilik dışı cinselliğe karşıyım muhafazakr bir insanım vs vs yazmıştın ve öyle devam etmiştin.
Ben seni hala hiç çözemedim.
Bulunmasına hiç gerek yok sex dedin mi oral olurşuan ona oral yapmıyorum ama ileriki zamanlarda onunla denemek istiyorum. Ön sevişmeyi uzun tutmak dışında,onun zevk alacağı şeyleri deniyorum. Erkekler oral seksi çok seviyor bundan zevk alıyorlar farkındayım. Kendisi bana oral yapmak istedi ve benden oral yapmam için bir talepte bulunmadı. Yine de yapsam daha güzel olur tabi.
Doğum kontrol hapımı düzenli kullanırken hamile kaldım..Evet önceden kullanmaya baslicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?