Partnerimle korunmadan cinsellik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendinin farkında yani kaygılı bir yapısı olduğunu, saçma düşünüp saçma davrandığını bunların hepsinin farkında. Mesela kendimi sevmiyorum diyor ama kendimi sevmiyorum diye konu açan birine kendine değer ver terapi al diye akıl veriyor. Önceden bir yıla yakın terapi almış ama terapi bitince başa sarmış. Değişmeye çok dirençli. Bir psikolojik durum mu onu böyle davranmaya itiyor yoksa kendi seçimi mi bilmiyorum ama ilaçla çözülecek bir durumu yok. İşinin ehli birinden terapi almak zorunda. Dört ay önce iki çocuk hayalim var diyen biri şimdi çocuk istiyor diye flörtümü reddettim demesi aşırı hızlı değişimdir

Ben sana yalan söylüyorsun demiyorum ki işte silkelen de bir daha böyle yapma kendin ol diye yorum yapıyorum anlıyo musun yoksa inan ki umrumda değil yani az çok herkes birbirini çözdü burda
Yapma yapma kendin ol
Gayet de bunu kastettin. Sevdiğim bir üyesin ama bu yorumun hiç hoşuma gitmedi bunu bil. Ne görüştüğün biri var, ne seviştiğin biri var ,bir yere gitmeyeceksin, kimseyi de kendini de kandırma yazdın,cümlen gayet açık, anlamı da belli.

Evet 4 ay evvel çocuk hayali ,düşüncesi aklıma gelmişti ama bu sadece düşünceden ibaretti. Düşüncelerim, davranışlarım anlık ruh halime göre değişebiliyor. Fakat cinsellik konusunda içimden geldiği gibi yaşamak istiyorum. İnsanların saçma sapan yorum yapıp beni yargılaması " aaa ama sen kapalısınn puu ayıp günah" demesi de rahatsız edici. Herkesin sevabı,günahı kendine.

Bir mekanda yemek yersem beni izleyeceklerini düşünürüm huzursuz olurum
Toplu yerlerde insanların sesleri mesela otobüste insanların birbirini itmesi falan
Evcimen bir yapım var evde mutluyum arada doğa yürüyüşü birkaç kurs böyle iyiyim diyor. Evde durması biraz da kendi seçimi
Fb amaçlı görüştüğü birileri olduğu doğru. Libidosu aşırı yüksek burada cinsellik geyiği açılsa saatlerce konuşur. Bu kötü bir şey değil tabi ama bu cinsellik dürtüsü ile ilişki konularında saf düşündüğü için başına bir şey gelmez umarım

yazdıklarınıda hiç görmüyor

Bu kötü bir şey değil tabi ama bu cinsellik dürtüsü ile ilişki konularında saf düşündüğü için başına bir şey gelmez umarım
Hay ağzına sağlık, kendimi ifade edemedim ama bundan bahsediyorum.

Ahhh Ceyo ahhhh

Senin konunda günahla yaklaşan kimse yok hope. Sadece seni tanıyoruz yazdıklarını biliyoruz çekindiğimiz şeyleri yazıyoruz.

Ben de ahlak bekçiliği asla yapmam ne haddime. Ama my hope ile bu konuyu konuşmuştum. Çünkü tesettürlü olup bu şekilde fb ilişkiler araması, sürekli libidom yüksek diye gezinmesi. Kendisi de açılmak istediğini söylüyor ama ailesine bunu söyleyemezmiş. Ailesi dövecek mi hayır. İki üç laf yer ondan korkuyor.
Resmen yaşamaktan korkuyor. Kendine ait olmayan bedende yaşıyor. İyileşmek için hareket etmiyor. Açık bir kafes olmasına rağmen o kafesten hala çıkmayan kuşlar gibi. E bu da kendi seçimi

Ben günahtan bahsetmiyorum özgün olmaktan bahsediyorum bu kadar zor demek ki senin için ne diyim allah yolunu açık etsin

Profil yorumlarında çocuğun cok geçe kalamam annem merak eder dediğini yazınca, birçok kisi görüşme vs dedi. Hayır birkez söz verdim vs dedi ,bunun için olmaz dedi. Cocuk fotosunu görünce de sanırım yazanlardan etkilendi. Yani o ilk dediğinde görüşecem filan diyordu. Birde ahlak bekçiliği değil ama fblik hiç hoş birşey değil. Muhafezekar değilim diyor ama başörtüsünu çıkarabilir ikisi aynı noktada buluşmuyor.hamile kalsa aldirmak kolay mi aldirdi diyelim ben evliyken mecburi kürtaj oldum psikolojisi berbat bisey altindan kalkamaz gibi geliyor. Yani fblik cok uç geldi normalde çizdiği profile.

özgün olmaktan bahsediyorum
Bununla da alakalı yazayım
Konu sahibi gibi her lafa atladım ama tespitlerimi yazıyorum
Onay alma ihtiyacım var demişti. Ben de o nedir bilmiyordum dün bir gönderide gördüm. Onay görmek, kabul edilmek için çoğunluğun yaptığı aktiviteleri yapmak. Ya da mesela biz tavsiye veriyoruz. Tamam yapacağım diyor. Yok yapamam bana uymaz demiyor çünkü o zaman uyum sağlayamaz. Kendinin acayip şekilde farkında aslında. Onay alma ihtiyacı olduğunu bile biliyor. Ama ısrarla harekete geçmiyor. Bu psikolojik bir durum da olabilir orasını bilemem tabiki

aa tesettürlü mü?

Aslında tam olarak fb gibi değiliz. Normal bir sevgili gibi yemeğimizi yiyor kahvemizi içiyoruz. Tek farkı her gün samimi şekilde sohbet etmiyoruz. Görüşmek istediğimizde haberleşiyoruz yani. Ona karşı eskisi gibi duygum yok , yani kendisine aşık değilim. İkimiz de yetişkin insanlarız sonuçta. Görüşüp keyfimize bakıyoruz o kadar.

Ben de seninle ilgili bazen böyle düşünüyorum. İnsan yaşadığı hayatla bu kadar mı çelişir? Hayaller Pelinsu, hayatlar Emine. Yaşın küçük değil, cahil değilsin. Sırf zevk için korunmasız ilişki yaşama derdine düşecek profilde biri misin cidden, böyle bir lüksün var mı o aile ortamında? İnanmamakta haklı. İyi ki ailen muhafazakarmış, olmasa ne olurdu düşünemiyorum.

Sana çok katılmakla birlikte artık hiç sallamıyorum bu durumları yorumumu yapıp geçiyorum çünkü banlanan biz oluyoruz sonunda misal Lyanna Mormont bilir ki günlerce +18 de sevgilisiyle buluşacağıyla ilgili yazdı çizdi ağdalar falan son anda da vazgeçti direk yazdım gitmeyeceğinu biliyordum diye :) yani demem o ki artık istediği gibi takılsın banane

Hay ağzına sağlık, kendimi ifade edemedim ama bundan bahsediyorum.
Sevgili yapmak istememesi şuanki durumu için çok mantıklı, çünkü burada başkalarına ilişki ya da psikolojik olarak çok mantıklı tavsiyeler verse de kendi için kesinlikle mantıklı düşünüp yaşamıyor.
Libidosu gerçekten yüksek, saatlerce cinsellik geyiği yapılsa sıkılmaz onu biliyorum. Fb arayışı olması bu kadar cinsellik güdüsü ile ve mantıksız düşünceleri ile. Umarım başına bir iş açmaz
Kürtaj gerekirse olurum demişti o olaya basit bakıyor da, ameliyat ameliyattır. Ayrıca virüs bile kapabilir param var tedavimi olurum diyor. Bu kadar rahat düşünmesi bence hiç mantıklı değil. Ailesinin kulağına gitmeden başına bir şey gelirse nasıl atlatacak acaba. İlkel güdülerine göre hareket etmek istiyor. Sonu hayrolsun.

Yanlış anlamayın ama iki gun öncesine kadar baska biriyle buluşma planlari vardi yani o varkende bununla mi ilişki yaşıyordunuz.

Seni iyi niyetli görüyorum yani üzülmeni istemem. Mesela cocuk icin diyorsun ki onun baska ilişkisi yok neden denilen herşeye güveniyorsun. Atıyorum sende biriyle görüşüyordun, buluşacaktin belki onlada bişey olacaktı bu çocuktan nasil emin olabiliyorsun. Herkese cok çabuk mu güvenmiyorsun bilmiyorum
Başına birşey gelmez umarım

Burda çoğunuz evli insanlarsınız. Yaklaşık 2 sene cinsellik olmadan kim yaşasa düz duvara tırmanırsınız eminim. Ben sürekli, uzun süreli korunmasız ilişkiyi kastetmiyorum. Hamile kalmaktan korkarım , regl takvimime , doğurganlık dönemine her şeye bakıyorum. Ki zaten ilk görüşmede prezervatif kullandık. Sonrasında zaten doktora gidicem doğum kontrol hapı da kullanırım düzenli olarak. Kafayı siyirmadim iyiyim yani.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…