Kendinin farkında yani kaygılı bir yapısı olduğunu, saçma düşünüp saçma davrandığını bunların hepsinin farkında. Mesela kendimi sevmiyorum diyor ama kendimi sevmiyorum diye konu açan birine kendine değer ver terapi al diye akıl veriyor. Önceden bir yıla yakın terapi almış ama terapi bitince başa sarmış. Değişmeye çok dirençli. Bir psikolojik durum mu onu böyle davranmaya itiyor yoksa kendi seçimi mi bilmiyorum ama ilaçla çözülecek bir durumu yok. İşinin ehli birinden terapi almak zorunda. Dört ay önce iki çocuk hayalim var diyen biri şimdi çocuk istiyor diye flörtümü reddettim demesi aşırı hızlı değişimdirRisk alma davranışı ve güvenli olmayan ilişki bunu değerlendirmek bana düşmez ancak bazı pskiyatrik rahatsızlıklarda görülebildiğini biliyorum. Depresyonla bağdaştıramadım, antidepresan içmene de şaşırdım.
Gayet de bunu kastettin. Sevdiğim bir üyesin ama bu yorumun hiç hoşuma gitmedi bunu bil. Ne görüştüğün biri var, ne seviştiğin biri var ,bir yere gitmeyeceksin, kimseyi de kendini de kandırma yazdın,cümlen gayet açık, anlamı da belli.Ben sana yalan söylüyorsun demiyorum ki işte silkelen de bir daha böyle yapma kendin ol diye yorum yapıyorum anlıyo musun yoksa inan ki umrumda değil yani az çok herkes birbirini çözdü burda
Yapma yapma kendin ol
Evet 4 ay evvel çocuk hayali ,düşüncesi aklıma gelmişti ama bu sadece düşünceden ibaretti. Düşüncelerim, davranışlarım anlık ruh halime göre değişebiliyor. Fakat cinsellik konusunda içimden geldiği gibi yaşamak istiyorum. İnsanların saçma sapan yorum yapıp beni yargılaması " aaa ama sen kapalısınn puu ayıp günah" demesi de rahatsız edici. Herkesin sevabı,günahı kendine.Kendinin farkında yani kaygılı bir yapısı olduğunu, saçma düşünüp saçma davrandığını bunların hepsinin farkında. Mesela kendimi sevmiyorum diyor ama kendimi sevmiyorum diye konu açan birine kendine değer ver terapi al diye akıl veriyor. Önceden bir yıla yakın terapi almış ama terapi bitince başa sarmış. Değişmeye çok dirençli. Bir psikolojik durum mu onu böyle davranmaya itiyor yoksa kendi seçimi mi bilmiyorum ama ilaçla çözülecek bir durumu yok. İşinin ehli birinden terapi almak zorunda. Dört ay önce iki çocuk hayalim var diyen biri şimdi çocuk istiyor diye flörtümü reddettim demesi aşırı hızlı değişimdir
Bir mekanda yemek yersem beni izleyeceklerini düşünürüm huzursuz olurumBu bana enteresan bir yaklaşım geldi ve konu sahibinin diğer yorumuyla birleştirince ben de psikolojik bir şey olabilir mi diye düşündüm. Yani oldukça muhafazakar evden çıkmayan kapalı bir yaşantıdan cinsellik duskunu fuckbuddy kavramını yaşayan bir insana dönüşmek veya öyle davranmak.
Ben şov olduğunu düşünuyorum daha çokYa bende hissetmiyorum acaba bende mi sorun var diye düşündüm.
yazdıklarınıda hiç görmüyorKendinin farkında yani kaygılı bir yapısı olduğunu, saçma düşünüp saçma davrandığını bunların hepsinin farkında. Mesela kendimi sevmiyorum diyor ama kendimi sevmiyorum diye konu açan birine kendine değer ver terapi al diye akıl veriyor. Önceden bir yıla yakın terapi almış ama terapi bitince başa sarmış. Değişmeye çok dirençli. Bir psikolojik durum mu onu böyle davranmaya itiyor yoksa kendi seçimi mi bilmiyorum ama ilaçla çözülecek bir durumu yok. İşinin ehli birinden terapi almak zorunda. Dört ay önce iki çocuk hayalim var diyen biri şimdi çocuk istiyor diye flörtümü reddettim demesi aşırı hızlı değişimdir
Hay ağzına sağlık, kendimi ifade edemedim ama bundan bahsediyorum.Bu kötü bir şey değil tabi ama bu cinsellik dürtüsü ile ilişki konularında saf düşündüğü için başına bir şey gelmez umarım
Ahhh Ceyo ahhhhGayet de bunu kastettin. Sevdiğim bir üyesin ama bu yorumun hiç hoşuma gitmedi bunu bil. Ne görüştüğün biri var, ne seviştiğin biri var ,bir yere gitmeyeceksin, kimseyi de kendini de kandırma yazdın,cümlen gayet açık, anlamı da belli.
Senin konunda günahla yaklaşan kimse yok hope. Sadece seni tanıyoruz yazdıklarını biliyoruz çekindiğimiz şeyleri yazıyoruz.Evet 4 ay evvel çocuk hayali ,düşüncesi aklıma gelmişti ama bu sadece düşünceden ibaretti. Düşüncelerim, davranışlarım anlık ruh halime göre değişebiliyor. Fakat cinsellik konusunda içimden geldiği gibi yaşamak istiyorum. İnsanların saçma sapan yorum yapıp beni yargılaması " aaa ama sen kapalısınn puu ayıp günah" demesi de rahatsız edici. Herkesin sevabı,günahı kendine.
Ben de ahlak bekçiliği asla yapmam ne haddime. Ama my hope ile bu konuyu konuşmuştum. Çünkü tesettürlü olup bu şekilde fb ilişkiler araması, sürekli libidom yüksek diye gezinmesi. Kendisi de açılmak istediğini söylüyor ama ailesine bunu söyleyemezmiş. Ailesi dövecek mi hayır. İki üç laf yer ondan korkuyor.Yani zorla kapanmış olabilirsin küçük yaşta ama fuckbuddy olan bir insan da kapalılığı sürdürmesin bence. Ahlak bekçiliği yapmayın deyip durmayın bazen yapmak gerekiyor, hele ki karşıdaki kişinin sağlıklı düşünemediğini farkedince. Bir insan ya göründüğü gibi olur ya da olduğu gibi görünür. Tamamen buradaki konuşmalardan etkilenip cinselliği olması gerekenden fazla önemli bir yere koymak, küçücük yaşta evlenmişsin ve tekrar evlenmek isterken yorumları okuyup vazgeçmek vs biraz özgün ol gerçekten. Ailenin de neden haftada bir veya iki haftada bir saldığını buradaki yorumlarını okuyunca anladım. Benim kızım olsaydın ben de seni salmazdım. Başkalarının düşüncelerini bu seviye kopyalıyorsan yorumları okuma belli ki sana zarar veriyor.
Ben günahtan bahsetmiyorum özgün olmaktan bahsediyorum bu kadar zor demek ki senin için ne diyim allah yolunu açık etsinEvet 4 ay evvel çocuk hayali ,düşüncesi aklıma gelmişti ama bu sadece düşünceden ibaretti. Düşüncelerim, davranışlarım anlık ruh halime göre değişebiliyor. Fakat cinsellik konusunda içimden geldiği gibi yaşamak istiyorum. İnsanların saçma sapan yorum yapıp beni yargılaması " aaa ama sen kapalısınn puu ayıp günah" demesi de rahatsız edici. Herkesin sevabı,günahı kendine.
Yani zorla kapanmış olabilirsin küçük yaşta ama fuckbuddy olan bir insan da kapalılığı sürdürmesin bence. Ahlak bekçiliği yapmayın deyip durmayın bazen yapmak gerekiyor, hele ki karşıdaki kişinin sağlıklı düşünem
Profil yorumlarında çocuğun cok geçe kalamam annem merak eder dediğini yazınca, birçok kisi görüşme vs dedi. Hayır birkez söz verdim vs dedi ,bunun için olmaz dedi. Cocuk fotosunu görünce de sanırım yazanlardan etkilendi. Yani o ilk dediğinde görüşecem filan diyordu. Birde ahlak bekçiliği değil ama fblik hiç hoş birşey değil. Muhafezekar değilim diyor ama başörtüsünu çıkarabilir ikisi aynı noktada buluşmuyor.hamile kalsa aldirmak kolay mi aldirdi diyelim ben evliyken mecburi kürtaj oldum psikolojisi berbat bisey altindan kalkamaz gibi geliyor. Yani fblik cok uç geldi normalde çizdiği profile.Kendinin farkında yani kaygılı bir yapısı olduğunu, saçma düşünüp saçma davrandığını bunların hepsinin farkında. Mesela kendimi sevmiyorum diyor ama kendimi sevmiyorum diye konu açan birine kendine değer ver terapi al diye akıl veriyor. Önceden bir yıla yakın terapi almış ama terapi bitince başa sarmış. Değişmeye çok dirençli. Bir psikolojik durum mu onu böyle davranmaya itiyor yoksa kendi seçimi mi bilmiyorum ama ilaçla çözülecek bir durumu yok. İşinin ehli birinden terapi almak zorunda. Dört ay önce iki çocuk hayalim var diyen biri şimdi çocuk istiyor diye flörtümü reddettim demesi aşırı hızlı değişimdir
Bununla da alakalı yazayımözgün olmaktan bahsediyorum
aa tesettürlü mü?Ben de ahlak bekçiliği asla yapmam ne haddime. Ama my hope ile bu konuyu konuşmuştum. Çünkü tesettürlü olup bu şekilde fb ilişkiler araması, sürekli libidom yüksek diye gezinmesi. Kendisi de açılmak istediğini söylüyor ama ailesine bunu söyleyemezmiş. Ailesi dövecek mi hayır. İki üç laf yer ondan korkuyor.
Resmen yaşamaktan korkuyor. Kendine ait olmayan bedende yaşıyor. İyileşmek için hareket etmiyor. Açık bir kafes olmasına rağmen o kafesten hala çıkmayan kuşlar gibi. E bu da kendi seçimi
Aslında tam olarak fb gibi değiliz. Normal bir sevgili gibi yemeğimizi yiyor kahvemizi içiyoruz. Tek farkı her gün samimi şekilde sohbet etmiyoruz. Görüşmek istediğimizde haberleşiyoruz yani. Ona karşı eskisi gibi duygum yok , yani kendisine aşık değilim. İkimiz de yetişkin insanlarız sonuçta. Görüşüp keyfimize bakıyoruz o kadar.Profil yorumlarında çocuğun cok geçe kalamam annem merak eder dediğini yazınca, birçok kisi görüşme vs dedi. Hayır birkez söz verdim vs dedi ,bunun için olmaz dedi. Cocuk fotosunu görünce de sanırım yazanlardan etkilendi. Yani o ilk dediğinde görüşecem filan diyordu. Birde ahlak bekçiliği değil ama fblik hiç hoş birşey değil. Muhafezekar değilim diyor ama başörtüsünu çıkarabilir ikisi aynı noktada buluşmuyor.hamile kalsa aldirmak kolay mi aldirdi diyelim ben evliyken mecburi kürtaj oldum psikolojisi berbat bisey altindan kalkamaz gibi geliyor. Yani fblik cok uç geldi normalde çizdiği profile.
Ben de seninle ilgili bazen böyle düşünüyorum. İnsan yaşadığı hayatla bu kadar mı çelişir? Hayaller Pelinsu, hayatlar Emine. Yaşın küçük değil, cahil değilsin. Sırf zevk için korunmasız ilişki yaşama derdine düşecek profilde biri misin cidden, böyle bir lüksün var mı o aile ortamında? İnanmamakta haklı. İyi ki ailen muhafazakarmış, olmasa ne olurdu düşünemiyorum.Gayet de bunu kastettin. Sevdiğim bir üyesin ama bu yorumun hiç hoşuma gitmedi bunu bil. Ne görüştüğün biri var, ne seviştiğin biri var ,bir yere gitmeyeceksin, kimseyi de kendini de kandırma yazdın,cümlen gayet açık, anlamı da belli.
Sana çok katılmakla birlikte artık hiç sallamıyorum bu durumları yorumumu yapıp geçiyorum çünkü banlanan biz oluyoruz sonundaDaha ne kadar bu şekilde insanları ve kendini kandırmaya devam edeceksin çok merak ediyorum iflah olmuyorsun asla ya asla
Hoş şaşırmıyorum artık da
Ne biriyle sevişiyorsun nede gideceksin boş yere kendini tatmin etmek için böyle şeyler yapıyorsun
Tek bildiğin cinsellik cinsellik cinsellik onuda burda kendini bi kaç kişiye kanıtlamak göstermek için yapıyorsun ne gerek var yani insanlar sana sadece çük düşkünü gözüyle bakıyor ve sen inatla hala aynı şekilde devam ediyorsun üzülüyorum senin için gerçekten sen bu değilsin ya
Sevgili yapmak istememesi şuanki durumu için çok mantıklı, çünkü burada başkalarına ilişki ya da psikolojik olarak çok mantıklı tavsiyeler verse de kendi için kesinlikle mantıklı düşünüp yaşamıyor.Hay ağzına sağlık, kendimi ifade edemedim ama bundan bahsediyorum.
Yanlış anlamayın ama iki gun öncesine kadar baska biriyle buluşma planlari vardi yani o varkende bununla mi ilişki yaşıyordunuz.Aslında tam olarak fb gibi değiliz. Normal bir sevgili gibi yemeğimizi yiyor kahvemizi içiyoruz. Tek farkı her gün samimi şekilde sohbet etmiyoruz. Görüşmek istediğimizde haberleşiyoruz yani. Ona karşı eskisi gibi duygum yok , yani kendisine aşık değilim. İkimiz de yetişkin insanlarız sonuçta. Görüşüp keyfimize bakıyoruz o kadar.
Burda çoğunuz evli insanlarsınız. Yaklaşık 2 sene cinsellik olmadan kim yaşasa düz duvara tırmanırsınız eminim. Ben sürekli, uzun süreli korunmasız ilişkiyi kastetmiyorum. Hamile kalmaktan korkarım , regl takvimime , doğurganlık dönemine her şeye bakıyorum. Ki zaten ilk görüşmede prezervatif kullandık. Sonrasında zaten doktora gidicem doğum kontrol hapı da kullanırım düzenli olarak. Kafayı siyirmadim iyiyim yani.Ben de seninle ilgili bazen böyle düşünüyorum. İnsan yaşadığı hayatla bu kadar mı çelişir? Hayaller Pelinsu, hayatlar Emine. Yaşın küçük değil, cahil değilsin. Sırf zevk için korunmasız ilişki yaşama derdine düşecek profilde biri misin cidden, böyle bir lüksün var mı o aile ortamında? İnanmamakta haklı. İyi ki ailen muhafazakarmış, olmasa ne olurdu düşünemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?