Partnerimle korunmadan cinsellik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İsteyen istediğine inansın umrumda değil. O gün buluşmadım ama sonrasında görüştük ve düzenli olarak görüşmeye karar verdik.

Libidosunun bu kadar yüksek olması ya da bunu bu kadar çok fazla belirtmesi de psikolojisiyle bağlantılı gibi. Benim de libidom çok yüksektr (akrep burcuyum ) sevişmeyi bende severim ama sürekli bi şekilde konuyu buraya getirmem ya da saatlerce cinsellik konuşmam. Ya da mesela bibi de bi zamanlar libidosuyla tanınırdı bu konuda çok gırgır şamata oldu zamanında ama o da her konuyu cinselliğe getirmiyor ya da bu kadar takık değil. Bibiyi forumda kaç senedir tanıyorum ama onun adını gördüğümde aklıma ilk gelen şey libidosu değil çılgınlığı oluyor. Konu sahibinin adını gördüğümde ise -ki kendisini tanımıyorum bile sadece yorumlarda görüyorum- aklıma ilk gelen şey cinselliğe düşkünlüğü oluyor. Bu normal mi şimdi

Şimdi olay şöyle oldu , bu flört olarak konuştuğum kişiyle konuştuğumuzda , eski sevgilimle görüşmedim konuşmadım. Eğer görüşüp elektrik alsaydık, eski sevgilimin numarasını tamamen silecektim. Bana ihanet edilmesinden korkuyorum ve kimseyi de aldatmam, ihanet etmem. Ama o kişi çocuk sahibi olmak istediğini söyleyince ilişkiden beklentimizin aynı olmadığını fark ettim güzellikle konuşmayı kestik.

Bir tespit daha yapmak istiyorum
Evcimen biri. Dışarı çıkmayı pek sevmiyor. Kafe, avm ya da kalabalık ortamlarda pek bulunmuyor
İşe başlamak istemiyor, rezil olma korkusu varmış, iş olursa masabaşı tarzı sakin bir iş olmalıymış. Otuz yaşına kadar hiç iş deneyimi olmamış birinin öyle sakin bir iş bulması da zor.
E günün çoğunluğu evde, evde iş yükü de ağır. Ev işi, yeğenlerine bakıyor.
Bi kafa dağıtmak için kafeye gideyim alışveriş yapayım falan olayı yok.
O da fb ya da flört ilişkileri ile hayatına renk katmaya çalışıyor.

Çok tatlısın. Umarım yazdıklarını sakin kafayla birkaç kez daha okur.

Herkes istediğini yapar da eder de kimsenin başında bekleyecek değiliz dimi veya ahlaken
Ama işte burda herkes seni düşündüğü için iyi olmanı kendin gibi olmanı istiyor ona göre yapıyor ilk zamanlarını hatırla böylemiydin
Hayır tabiki de dön bak bi kendine her zaman diyorum sana ama sana ters geliyor işte sen bu değilsin kimse senin kötülüğün için de yazmıyor

İsteyen istediğine inansın umrumda değil. O gün buluşmadım ama sonrasında görüştük ve düzenli olarak görüşmeye karar verdik.
Tamam bende bunu diyorum bana ne ayrıca konuda önerimi yaptım ama düşüncem belli isteyen hayal aleminde yaşasın isteyen reelde yaşasın bunun bana ne zararı ne yararı var

Burada konusu açıldığında mutlaka yazarım. O regl takvimi olayı bende hiçbir işe yaramadı. Adetin bittiği gün, geri çekilmeli ilişkide kızıma hamile kaldım. Yumurtlama günüm de değildi, gayet düzenlidir günlerim. Bilirim ne zaman olduğunu ağrı ve akıntıdan. Ayrıca mesele sadece hamilelik de değil, ne idüğü belirsiz tiplerle sağlıklı ilişki yaşadığından nasıl emin olabilirsin? Başka ilişkim olmadı demesi yeterli mi? Değişik kafalar ya.

Ki sadece eski sevgiliyle mi birlikte oldun bir kaç kişi daha yok yani?

Çok tatlısın. Umarım yazdıklarını sakin kafayla birkaç kez daha okur.
Sağol canım da kendisi burada. Ben onunla önceden baya konuşmuştum. Gerek ilişki tavsiyesi gerek iş bul, topluluğa karış. Evde dur dur bunalırsın ona günlerce tavsiye vermiştim. Hepsine tamam mantıklı yaparım demişti ama asla icraat yok. Bunu da onay alma ihtiyacı olduğu için yapıyormuş ki bunu da kendi söylemiş zaten. Ben ne olduğunu dün denk gelince öğrendim. Sen bana bir tavsiye, fikir versen bana uymazsa "yok ya yapamam" derim. Ama o evet haklısın, yapacağım deyip hiçbir şey yapmamayı tercih ediyor.
Bir yıla yakın terapi almış, terapide işe girme korkusu, topluluğa karışma korkusu gibi şeyler konuşulmuş. Terapi bitince başa sarmış.
Bu durumu işinin ehli bir terapist ile aşması lazım. Ama değişmek istiyorsa.
Ona çok dedim. İş deneyimin yok, arkadaş çevren yok. İnsanları nasıl tanıyacaksın? Haklısın iş bulacağım falan yaptı da anca lafta işte.

Buradaki her üyeye soruyorum. Günün çoğunluğu evdesiniz, kafe avm gibi kalabalık ortamlarda bulunmayı sevmiyorsunuz. Otobüste insanların birbirini itmesi mesela öyle şeyler de sizi rahatsız ediyor. İş desek rezil olma korkunuz var ve kalabalık iş olmamalı ki insanların sesleri hareketleri rahatsız ediyor. Siz böyle bir durumda insanları tanıyabilir, gerek ilişki seçimi gerek arkadaşlık seçimi doğru hamleler yapabilir misiniz? Hayatını değiştirmediği sürece her adımını burada sormak zorunda ki yanlış kararlar almasın. Bunları ona kaç defa söyledim biliyor. Ama hareket sıfır. Yani böyle bir hayatta ilişki yaparak hayatını renklendirmeye çalışıyor. Öbür fikirlere kapalı çünkü. Değişime kapalı

Yoo ben kimsenin iyiliğini falan düşünmüyorum 30 yaşında koca kadın kendi düşünsün
geçen yeni tanıştığıyla buluşacaktı biz bile heyecanlandık bana göre dedi mutluydu hepimiz yanında olduk bende senin gibi düşünüyorum ama ya ban yeriz yada suçlu biz oluyoruz

Yaklaşık 2 sene cinsellik olmadan kim yaşasa düz duvara tırmanırsınız eminim.
Yoo uzun yıllardır cinsellik yaşamıyorum hiçte düz duvara tırmanmadım. Cinsellik yoksa p,rno var masturbasyon var. Yaşamamamın sebebide inanç ahlak falan değil.

Ya aşgım bende bende söyledim defalarca hatta her konusuna yazdım olması gerekeni ilk geldiği zaman dan bu yana hatta o sadece burda bi kaç kişi var bence onlara kendini kanıtlamak için yapıyo bunu yoksa isteyen istediğini yapabilir ben bugüne kadar kimseye bu denli konuşmuş insan da değilim banane der geçerim ilgilendirmez yani ben işin goygoy kısmına bakıyorum her zaman ama Ceyo hala inatla ısrarla şöyleyim böyleyim cinsellik aşagı cinsellik yukarı yok bilmem ne aslında reelde böyle biri de değil yani
Ama artık gerçekten bişey demek istemiyorum yaa yoruldum ona karşı konuşmaktan

iyi bir örnek teşkil etmiyorsun kimse yaptıklarını benimsemiyor Ceyo eski sevgilin diye hem başkalarıyla görüşüp hem onla birlikte olman doğru değil bu bir özgürlükte değil bu saçma buraya senden küçük bir sürü insan giriyor senin nezdinde doğru olabilir ama hepimizin değil tuhaf olan biz miyiz sen misin ?!

Yoo uzun yıllardır cinsellik yaşamıyorum hiçte düz duvara tırmanmadım. Cinsellik yoksa p,rno var masturbasyon var. Yaşamamamın sebebide inanç ahlak falan değil.
Aynen öyle tabiki hiç kimse fb kadar kendini kaybetmemiştir diye düşünüyorum

sevişmeyi bende severim ama sürekli bi şekilde konuyu buraya getirmem ya da saatlerce cinsellik konuşmam.
Seninle sohbet etsek bugün dışarıdan şunu aldım, biri bana böyle diyor gibi bana sosyal yaşamla ilgili bir şeyler söylersin. Bir şekilde muhabbet kurarız. Ama o dediğim gibi çoğunlukla evde, kalabalık ortamlara girmeyi tercih etmiyor. Sohbet edebileceği konular da çok kısıtlı olduğu için biraz tekrara düşüyor

Kimse küçük insanların örnek malzemesi değil. Küçük insanlar bir zahmet kadın sitesinde cinsellik bölümüne girmesin, aileleri ilgilensin baksın. Biz suçlamadan hope'un iyiliği için konuşuyoruz.

Kimse küçük insanların örnek malzemesi değil. Küçük insanlar bir zahmet kadın sitesinde cinsellik bölümüne girmesin, aileleri ilgilensin baksın. Biz suçlamadan hope'un iyiliği için konuşuyoruz.
Bunu yazacaktım. Çok üyeli bi sitede ismimiz cismimiz belli değilken birileri de bizi örnek almasın. Kaldı ki bu devrin çocukları senden benden fenalar her konuda. Onlar bize örnek olurlar ancak djfjdxje

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…