küçük dediğim 30 yaştan küçükler yanlış yaptığını söylüyorsun ve suçlamıyorsunKimse küçük insanların örnek malzemesi değil. Küçük insanlar bir zahmet kadın sitesinde cinsellik bölümüne girmesin, aileleri ilgilensin baksın. Biz suçlamadan hope'un iyiliği için konuşuyoruz.
örnek alsın diye demiyorum ister istemez görüyorlarBunu yazacaktım. Çok üyeli bi sitede ismimiz cismimiz belli değilken birileri de bizi örnek almasın. Kaldı ki bu devrin çocukları senden benden fenalar her konuda. Onlar bize örnek olurlar ancak djfjdxje
E görsünler nolacak kiörnek alsın diye demiyorum ister istemez görüyorlar
Birinin yanlış yaptığını düşünmek uyarmak onu suçlamak değilkiküçük dediğim 30 yaştan küçükler yanlış yaptığını söylüyorsun ve suçlamıyorsun
Söylediğim gibiYa aşgım bende bende söyledim defalarca hatta her konusuna yazdım olması gerekeni ilk geldiği zaman dan bu yana hatta o sadece burda bi kaç kişi var bence onlara kendini kanıtlamak için yapıyo bunu yoksa isteyen istediğini yapabilir ben bugüne kadar kimseye bu denli konuşmuş insan da değilim banane der geçerim ilgilendirmez yani ben işin goygoy kısmına bakıyorum her zaman ama Ceyo hala inatla ısrarla şöyleyim böyleyim cinsellik aşagı cinsellik yukarı yok bilmem ne aslında reelde böyle biri de değil yani
Ama artık gerçekten bişey demek istemiyorum yaa yoruldum ona karşı konuşmaktan
Neyse stemina güzel özetlemiş sadece dediğim normalleştirme ona bunu demek istedimBirinin yanlış yaptığını düşünmek uyarmak onu suçlamak değilkisen şöylesin diye parmak mı salladım? Hayır. Çarpıtmayın bence.
Ya olay kendini kaybetmek değil ki libidolu insan sevişir zaten senelerce neden beklesin (o yüzden çok libidoluyum şöyleyim böyleyim ama 3 senedir kimseyle sevişmiyorum olayları bana ıhh geçmiyor) bunun bu kadar dert etmeye gerek yok ben etmem ama bir çok kişi bunu dert ederAynen öyle tabiki hiç kimse fb kadar kendini kaybetmemiştir diye düşünüyorum
Şort mini etek giyincede aynı laflar söyleniyor "normalleştirme". Birilerinin zaten normali olduğunu anlayamıyorsunuz tıpkı cinsellik gibi.Neyse stemina güzel özetlemiş sadece dediğim normalleştirme ona bunu demek istedim
Ay yazmim diyorum dayanamıyorum neyi normalleştirmeyecek bekarken sevişmeyi mi? bundan kime ne bunun neresi anormal sevişmek gayet normal bir davranış konu zaten bu değilNeyse stemina güzel özetlemiş sadece dediğim normalleştirme ona bunu demek istedim
Evet ya evet işte bu yani ıhh geçmiyor dediğin yerde insan bi durup düşünür tam olarak bu işteYa olay kendini kaybetmek değil ki libidolu insan sevişir zaten senelerce neden beklesin (o yüzden çok libidoluyum şöyleyim böyleyim ama 3 senedir kimseyle sevişmiyorum olayları bana ıhh geçmiyor) bunun bu kadar dert etmeye gerek yok ben etmem ama bir çok kişi bunu dert eder
Şort mini olayı beni ilgilendirmez herkes özgür ne giyip giymeyeceğini kendisi bilir beni o konulara sokmayın konuyu saptırma pleaseŞort mini etek giyincede aynı laflar söyleniyor "normalleştirme". Birilerinin zaten normali olduğunu anlayamıyorsunuz tıpkı cinsellik gibi.
hayır işte bibi bunu değil bir kaç kişiyle görüşmesi biriyle cinsellik biriyle görüşmeAy yazmim diyorum dayanamıyorum neyi normalleştirmeyecek bekarken sevişmeyi mi? bundan kime ne bunun neresi anormal sevişmek gayet normal bir davranış konu zaten bu değil
Bu sevişme dediğin olayda her dk yapabilceğin şey öyle uzun uzun ne düşunmeye ne hazirlanmaya ne şova gerek var en azından benim için öyle bu bir ihtiyaç gerisini ben bilmemEvet ya evet işte bu yani ıhh geçmiyor dediğin yerde insan bi durup düşünür tam olarak bu işte
2side sevgilisi değil ama o yüzden bir sorun yok şimdikilerin olayı bu adını koymadan yaşıyorlar bu beni rahatsız etmez neden etsinki 2 koca insanhayır işte bibi bunu değil bir kaç kişiyle görüşmesi biriyle cinsellik biriyle görüşme
Saptırmadım zaten örnekti. Herkes özgür ne giyeceğince/giymeyeceğinde. Cinsellik yaşamakta/yaşamamakta. Siz kendiniz beni sokmayın o konuya diyorsunuz ama konunun başından beri yargılıyorsunuz kim bilir daha kaç kişi olmuştur deyip beni ilgilendirmez herkes özgür demeniz pleasee lütfen yapmayınnnnŞort mini olayı beni ilgilendirmez herkes özgür ne giyip giymeyeceğini kendisi bilir beni o konulara sokmayın konuyu saptırma please
Benim konumla mini etekle ne alakası var Allah aşkına belki çevrende bir kaç kişiyle birlite olanlar var normal görmen ondan normal olabilir benim olmadi hiç benimde bu normalim ne yapalımSaptırmadım zaten örnekti. Herkes özgür ne giyeceğince/giymeyeceğinde. Cinsellik yaşamakta/yaşamamakta. Siz kendiniz beni sokmayın o konuya diyorsunuz ama konunun başından beri yargılıyorsunuz kim bilir daha kaç kişi olmuştur deyip beni ilgilendirmez herkes özgür demeniz pleasee lütfen yapmayınnnn
Ayrıca herkes iki yıl ilişki yaşamayınca kendini dağlara taşlara vurmuyor. Tek başına bir sürü alternatif var. Dini hassasiyeti olmayan insanlar bile yeri geliyor bunu tercih ediyor. Tesettürlü değilim, eşimle de evlenmeden önce aynı evde yaşadığımız bir dönem oldu. Bunu kınadığım düşünülmesin. Konumuz bu değil ama başında o örtüyle böyle şeyler yaşamak sakil ve riyakâr duruyor. 30 yaşında kadınsın, belli ki böyle mutlu değilsin. Açıl kurtul. Tesettürün de bir haysiyeti var.Burda çoğunuz evli insanlarsınız. Yaklaşık 2 sene cinsellik olmadan kim yaşasa düz duvara tırmanırsınız eminim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?