Partnerimle korunmadan cinsellik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kimse küçük insanların örnek malzemesi değil. Küçük insanlar bir zahmet kadın sitesinde cinsellik bölümüne girmesin, aileleri ilgilensin baksın. Biz suçlamadan hope'un iyiliği için konuşuyoruz.
küçük dediğim 30 yaştan küçükler yanlış yaptığını söylüyorsun ve suçlamıyorsun

Bunu yazacaktım. Çok üyeli bi sitede ismimiz cismimiz belli değilken birileri de bizi örnek almasın. Kaldı ki bu devrin çocukları senden benden fenalar her konuda. Onlar bize örnek olurlar ancak djfjdxje
örnek alsın diye demiyorum ister istemez görüyorlar

küçük dediğim 30 yaştan küçükler yanlış yaptığını söylüyorsun ve suçlamıyorsun
Birinin yanlış yaptığını düşünmek uyarmak onu suçlamak değilki sen şöylesin diye parmak mı salladım? Hayır. Çarpıtmayın bence.

Söylediğim gibi
Çoğunlukla evde. Evde sorumlulukları fazla. Ev işi, yeğen bakımı. Bi heyecanı libido muhabbeti ya da flört, fb yaparak hayatına biraz renk katmaya çalışıyor. Aynı durumda olan biri sosyal aktiviteler yaparak hayatına renk getirmeye çalışır ama kendisi sosyalliğe kapalı. Geriye bi aktivite bunu bulmuş kendine

Aynen öyle tabiki hiç kimse fb kadar kendini kaybetmemiştir diye düşünüyorum
Ya olay kendini kaybetmek değil ki libidolu insan sevişir zaten senelerce neden beklesin (o yüzden çok libidoluyum şöyleyim böyleyim ama 3 senedir kimseyle sevişmiyorum olayları bana ıhh geçmiyor) bunun bu kadar dert etmeye gerek yok ben etmem ama bir çok kişi bunu dert eder

Evet ya evet işte bu yani ıhh geçmiyor dediğin yerde insan bi durup düşünür tam olarak bu işte

Şort mini etek giyincede aynı laflar söyleniyor "normalleştirme". Birilerinin zaten normali olduğunu anlayamıyorsunuz tıpkı cinsellik gibi.
Şort mini olayı beni ilgilendirmez herkes özgür ne giyip giymeyeceğini kendisi bilir beni o konulara sokmayın konuyu saptırma please

Ay yazmim diyorum dayanamıyorum neyi normalleştirmeyecek bekarken sevişmeyi mi? bundan kime ne bunun neresi anormal sevişmek gayet normal bir davranış konu zaten bu değil
hayır işte bibi bunu değil bir kaç kişiyle görüşmesi biriyle cinsellik biriyle görüşme

Evet ya evet işte bu yani ıhh geçmiyor dediğin yerde insan bi durup düşünür tam olarak bu işte
Bu sevişme dediğin olayda her dk yapabilceğin şey öyle uzun uzun ne düşunmeye ne hazirlanmaya ne şova gerek var en azından benim için öyle bu bir ihtiyaç gerisini ben bilmem

Ben my hope un durumunu çok içselleştirdim onun durumuna baya kafa yordum. Siteye ilk üye olduğumda konularını görmüştüm. Aile evindeyim, yeğen bakımı ev işleri beni çok zorluyor diye konuları vardı. Bir iş bul, ev ortamından biraz uzaklaşırsın denmişti. İş bulacağım demiş.
Sürekli aynı konuları açıp tekrar tekrar fikir almış. Konularının çözümü iş bulması, sosyal ortamlara karışması, işinin ehli birinden terapi alması. Ki bunların hepsi de iş bulmasına çıkıyor ailenin verdiği parayla terapi de sosyal ortamlara girmek de zor olur. Ki ikinci kere evlenirse mesleği ona altın bilezik olurdu. Bu sefer aile evine dönmek yerine eşine rest çekip ayrı yaşayabilirdi.
Onun durumuna söylediklerimden daha farklı bir tavsiye yok yani. İnsanları tanıması için de iş gibi kalabalık bir ortama girmesi lazım.
Birine tavsiye ya da fikir verseniz yok yapamam benlik değil der ama kendisi yaparım deyip kesinlikle yapmıyor.
İşte ilkel güdü libidosu ile cinsellik yaşayarak hayattan geçici şekilde haz almayı tercih ediyor. Hayatı için köklü değişimler yapmaya kapalı. Kapısı açık bir kuş kafesinde ama ısrarla uçmayan, yerinde kalan ve kafesten çıkmadığı için dertlenen biri sadece

Şort mini olayı beni ilgilendirmez herkes özgür ne giyip giymeyeceğini kendisi bilir beni o konulara sokmayın konuyu saptırma please
Saptırmadım zaten örnekti. Herkes özgür ne giyeceğince/giymeyeceğinde. Cinsellik yaşamakta/yaşamamakta. Siz kendiniz beni sokmayın o konuya diyorsunuz ama konunun başından beri yargılıyorsunuz kim bilir daha kaç kişi olmuştur deyip beni ilgilendirmez herkes özgür demeniz pleasee lütfen yapmayınnnn

Ayrıca burada psikolog arkadaşlar da var konuya denk gelirlerse isterlerse yazsınlar. Onay alma ihtiyacı olduğu için verilen tavsiye ve fikirlere tamam diyor. Gün içinde pek bir faaliyet yapmıyor ama mesela gel beraber oyun girelim ya da şu yemeği dene ben yaptım çok güzeldi deseniz size katılır. Kendi başına aktivite yapmayı ya da hayatta bir şeyler yapmayı kendine layık görmüyor. Ama başkalarına kendi yapmadığı konularda çok güzel tavsiyeler verir. İnsanın kendini bu kadar geri plana atması asla mantıklı değil. Bu psikolojik bir bozukluk ise acilen tedavi edilmeli.

Benim konumla mini etekle ne alakası var Allah aşkına belki çevrende bir kaç kişiyle birlite olanlar var normal görmen ondan normal olabilir benim olmadi hiç benimde bu normalim ne yapalım
Bibibella senin içinde diyorum

Burda çoğunuz evli insanlarsınız. Yaklaşık 2 sene cinsellik olmadan kim yaşasa düz duvara tırmanırsınız eminim.
Ayrıca herkes iki yıl ilişki yaşamayınca kendini dağlara taşlara vurmuyor. Tek başına bir sürü alternatif var. Dini hassasiyeti olmayan insanlar bile yeri geliyor bunu tercih ediyor. Tesettürlü değilim, eşimle de evlenmeden önce aynı evde yaşadığımız bir dönem oldu. Bunu kınadığım düşünülmesin. Konumuz bu değil ama başında o örtüyle böyle şeyler yaşamak sakil ve riyakâr duruyor. 30 yaşında kadınsın, belli ki böyle mutlu değilsin. Açıl kurtul. Tesettürün de bir haysiyeti var.

Sorun etmiyorsun ee ceyoda neyi yanlış görüyorsun ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…