- 16 Eylül 2017
- 7.441
- 13.762
- 248
- Konu Sahibi pasa annesi
-
Bende onu düşünüyorum.Kim yazmiş peki
Zaten sorun bizim anlamamız değil. Muhtemelen tanıdık birileri olması ihtimali varNickini degistirip profilini gizlesen kimse hatirlamazdı bile seniBunlara bile gerek yok bir daha konu yazmasan olur biterdi inanın ki kimsenin umurunda değil konunuz
Yıllarca girmedigi için sifresini de birilerinin bulması zor gibiBende onu düşünüyorum.
Yıllarca girme ama düşmanın intikamı soğuk sever misali yıllar sonra fake konu açsın...
Yersek...
Hiç inandırıcı degil.
Ya sadece o konuda yazdigindan bu anlasilamaz kiZaten sorun bizim anlamamız değil. Muhtemelen tanıdık birileri olması ihtimali var
Bugun ki o cikolatali pasta dilimini de ben yemedim zatenKimseye gerçekten kendimi kanıtlamak zorunda değilim. Hesabımı da kapattıracağım. @Mune Konuyu da kapatırsanız bir daha bu siteyle işim olmayacak. Dün denilen hiç birşeyi ben yaşamadım.
Aslında hepimiz aynı hataya düşüyoruz. Bende bazen gereksiz ayrıntılar veriyorum hayatımla ilgili. Birleştirse birisi aha seni buldum dermi acaba diyorum sonra :)Ya sadece o konuda yazdigindan bu anlasilamaz kiEltisi,görümcesi,arkadasi forumu kullaniyorsa bilemeyecegim tabi
Hele beeen. Herşeyim meydanda. Numaramı da profilime yazacam galibaAslında hepimiz aynı hataya düşüyoruz. Bende bazen gereksiz ayrıntılar veriyorum hayatımla ilgili. Birleştirse birisi aha seni buldum dermi acaba diyorum sonra :)
Hele beeen. Herşeyim meydanda. Numaramı da profilime yazacam galiba
Hım bak doğru dedin. İfşa olmuş olabilir.Yıllarca girmedigi için sifresini de birilerinin bulması zor gibi
Ifşa mı oldu acaba
Hele ben, ayan beyan tanıyan biri bulur beniAslında hepimiz aynı hataya düşüyoruz. Bende bazen gereksiz ayrıntılar veriyorum hayatımla ilgili. Birleştirse birisi aha seni buldum dermi acaba diyorum sonra :)
Ay benim kimseden gizlim saklım yoktur ama genede bulunsa sonuna kadar inkâr ederimAslında hepimiz aynı hataya düşüyoruz. Bende bazen gereksiz ayrıntılar veriyorum hayatımla ilgili. Birleştirse birisi aha seni buldum dermi acaba diyorum sonra :)
Oturduğum şehri, semti çocuk sayımı söyledim mesela. Gerçi zor onlardan bulmakta :) şükür utanacak bir şeyim yok ama eşimin ailesine sağlam sallamışlığım var geçmişte buradaHele ben ,ayan beyan tanıyan biri bulur benigörümcemler bulmada kâfi
Tabi sen bekarsin gizlin saklin olmaz.Ay benim kimseden gizlim saklım yoktur ama genede bulunsa sonuna kadar inkâr ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?