- 7 Ağustos 2016
- 972
- 951
- 53
- Konu Sahibi pasa annesi
-
Şifrenizi bilen var mıydı?Arkadaşlar merhaba, uzun süredir sitede yoktum, belki de yıllar geçti.Sabah eski mailime gelen bildirimle neye uğradığımı şaşırdım. Dünkü yazılar bana ait değildir!!! Ahh bu sitede ne arkadaşlarım var benim... Şoklardayım. Hesabımı kapattırıp gerekli işlemleri yapacağım. Çok çok özür diliyorum herkesten!
Kimseye gerçekten kendimi kanıtlamak zorunda değilim. Hesabımı da kapattıracağım.Ya hu bari sallıyorsun mantıklı olsun senin yerine kim yazmış olabilir ki burasi ananın yazdığımız nickimizin ve şifremizin sadece bizde olduğu bir platform.
Dün beddua loading di bugün özür dileyip kapanış mi olucak
Tamam öyledir kesin o halde milyonlarca yürek akıllarda tek bir soru var ben sorayimKimseye gerçekten kendimi kanıtlamak zorunda değilim. Hesabımı da kapattıracağım.Mune Konuyu da kapatırsanız bir daha bu siteyle işim olmayacak. Dün denilen hiç birşeyi ben yaşamadım.
Niye açtınız bu konuyu o zaman?İster inanın isterseniz inanmayın. Siz bilirsiniz.
Haberdar ederim sizi de çok merak ettiyseniz. Böyle birşeyle karşılaşacağımı düşünmemiştim.ay hesabi kapattirmayin ya yasal surecten bize de bahsedin
olurrrr bana yazin ben de hanimlari bilgilendiririm.Haberdar ederim sizi de çok merak ettiyseniz. Böyle birşeyle karşılaşacağımı düşünmemiştim.
Vajinismus+ tüp bebekle çocuğu olmuş+ evli.Konu ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?