Pasta,börek,çörek önerisi istiyorum...

hostessbus

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2012
142
2
66
Bacılar eski sevgilimle barışmak üzere gibiyiz.. Annesi de beni çok sever.. Sık sık yemeğe çağırır.. Yarın sabah kahvaltıya davet ettim bende annesini.. Ne yapacağımı bilmiyorum..

Kadın ilk defa evime gelcek. Nasıl ağırlasam ne yapsam hiç bir fikrim yok.. Bana bi kaç pasta börek çörek önerisinde bulunabilir misiniz? Ne yapmalıyım acaba? Öğrenci olduğum için pek bilemiyorum ne yapmam gerektiğini.. Hadi bakalım akşam 12 ye kadar vaktim var.. Önerilerinizi 4 gözle bekliyorum...

Duyun sesimi...

kahvaltiya cagirmissin
borek falan ne ugarasacaksin
standart kahvaltilik iste
zeytin peynir recel vs
doldur ama masayi cesit olsun
omlet yap soyle guzel patatesli mesela pasta gibi kalin olsun
krep yap nutella sür rulo yap onuda dilim dilim kes koy masaya nefis olur:)
daha baska ne yapacaksin
pasta börek hic ugrasma derim

kahvaltiya cagirmissin
borek falan ne ugarasacaksin
standart kahvaltilik iste
zeytin peynir recel vs
doldur ama masayi cesit olsun
omlet yap soyle guzel patatesli mesela pasta gibi kalin olsun
krep yap nutella sür rulo yap onuda dilim dilim kes koy masaya nefis olur:)
daha baska ne yapacaksin
pasta börek hic ugrasma derim

hamarat gelin makbuldür:1:

açmicak ya böreği

sarıversin canım nolcekk:27::52:

canım sen temizliğe öncelik ver en iyisi...ter temiz mis gibi oda parfümü veya vernel kokulu bir ev..

mutfakta fokur fokur kaynayan bir çay

az ve öz bir kahvaltı:49:

anuuuuuuuuuuum daha temizlik var yaa nasıl yapcam bilmiyorum valla.. hayvan gibiyim ben zaten sürekli tüy döküp duruyorum her yerde saçım var offf.. Çok zor işmiş kızlar bunlar.. Ayın ortasına geldik bide cepte para yokki hazır bişeler alalım mecbur böyle börek falan yapcam..

Peynirli poğaça
patatesli yumurta
sigara böreği
kahvaltılık bişeyler falan mı yapsam diye düşünüyordum bende.. :S

canım sen temizliğe öncelik ver en iyisi...ter temiz mis gibi oda parfümü veya vernel kokulu bir ev..

mutfakta fokur fokur kaynayan bir çay

az ve öz bir kahvaltı:49:

Az önce tuvaleti banyoyu falan temizledim.. O kadar çamaşır suyu dökmüşüm ki bayılıyordum içerde.. Gözümden yaş geldi... Umarım yarına kadar çıkar o koku :D

ZCanım öncelikle kumaş masa örtüsü kullan,bir çeşit börek olabilir sigara böreği yada paçanga tarzı birşeyler,akşamdan sararsın sabah kızartırsın,klasik zeytin peynir,reçel, bal vs...kare ekmeklerden tost yapıp üçgen olarak dilimleyip tabağa koyabilirsin,omlet yada menemen yaparsan yeter..Fazlaya genek yok ha birde simit acma falan alıp 2 ye 3bölersin ekmek le birlikte daha ne olsun :56:kahvaltıdan sonrada köpüklü bir kahve :7:süper canım..hadi bakalım kolay gelsin..

Kadın birde şeker hastası bütün reçel ihtimallerimi kaldırıyorum o yüzden menüden.. :(

Az önce tuvaleti banyoyu falan temizledim.. O kadar çamaşır suyu dökmüşüm ki bayılıyordum içerde.. Gözümden yaş geldi... Umarım yarına kadar çıkar o koku :D

Koku :S :1: bence normal bir kahvalti hazirla...bOrek,corek hic gerek yOk gibi :S

ZCanım öncelikle kumaş masa örtüsü kullan,bir çeşit börek olabilir sigara böreği yada paçanga tarzı birşeyler,akşamdan sararsın sabah kızartırsın,klasik zeytin peynir,reçel, bal vs...kare ekmeklerden tost yapıp üçgen olarak dilimleyip tabağa koyabilirsin,omlet yada menemen yaparsan yeter..Fazlaya genek yok ha birde simit acma falan alıp 2 ye 3bölersin ekmek le birlikte daha ne olsun :56:kahvaltıdan sonrada köpüklü bir kahve :7:süper canım..hadi bakalım kolay gelsin..

Evet tostu da eklemiş bulunmaktayım menüye..

Teşekkürler..
Masa örtüsü çatal bıçak peçete hepsi hazır.. Yuppi yuppi yuppi.. Umarım kendimi temizlemeye de zamanım olur.. :D

:9:kolay gelsin canım,saçların dökülüyorsa mutlaka saçlarını topla gece yatmadan önce dökülmüş saçlarını topla sabah zor olur...
Evet tostu da eklemiş bulunmaktayım menüye..

Teşekkürler..
Masa örtüsü çatal bıçak peçete hepsi hazır.. Yuppi yuppi yuppi.. Umarım kendimi temizlemeye de zamanım olur.. :D

karışık kızartma,haşlanmış yumurta,kahvaltılık, puaça ve ya sigara böreği ya da milföy hamurundan börek yapabilirsin yanınada güzel bir çay demle oldu bitti işte

Nereli ise, o yöreye ait bir tat, siz nereli iseniz sizin yörenize ait bir tatta eklemyi unutmayın.

temizlige dikkat eder kesin d

Tipik kaynana )
Canim kahvaltiligin yanina
Sucuklu pacanga boregi,ptatesli omlet
Yapabilirsin bide tost.boreklle ugrasmam dersen firindan hazir hamur al arasina peynir koy kizart.
Eve cicek kokan oda parfumlerinden sik.
Mutfaga girerken sacini bagla...
Yoresel bisey yap
Mesela karadenizliyse kuymak yapabilirsin
Hadi kolay gele cnm )

Back
X