Seve seve :)Ayy keşke özelden tariflerini alsam , çok severim bu tür şeylerleri
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seve seve :)Ayy keşke özelden tariflerini alsam , çok severim bu tür şeylerleri
Yumurtasız krema tarifi versene yaaa .Pastane usulü cok yağlı olmasın .Seve seve :)
Akşam yazacagim size detaylı olarak birkaç krema tarifi ama pastacı kreması yumurtasız olmaz başka krema tarifleri veririm :)Yumurtasız krema tarifi versene yaaa .Pastane usulü cok yağlı olmasın .
Hatta güzel bir kremalı pasta versen de yapsam.
Gönderme artık birşey .
Tabikide istemez miyim :)) cook çok sevsinler ama sevsinler diye yollamıyorum
Merhabalar görüştüğüm birine buluştuğumuzda bazen pasta yapıp götürüyorum ama pasta yaptığımı bildiği için götürüyorum ona ozel bir durum degil ben yapıp dağıtmayı çok severim insragramda da görüyor yani msa da pastacılık okudum profosyonel pastalar yapıyorum yani öyle hobi niyetine ve yapıp sevdiklerime güzel kutulara koyup vermeyi çok seviyorum ee herkese veriyorum maalesef elim durmuyor hergun birşeyler deniyorum ve yemiyorum kilo alırım diye bende dağıtıyorum yesemde dağıtırım yanlış olmasın :)) bende iki üç kez ama baya büyük kutularda yolladim yani 5 çeşit falan ama gerçekten hani insan birbirini tanımadan içini bilemez gerçekten hani kendimi beğendirmek amacıyla asla asla değil hatta benim yolladığını lütfen söyleme dışarıdan aldığını soyle lütfen dedim tabi söyledi benim yolladigimi ama yanlış anlarlar mi çok iyi insanlar ama yani pastalarıyla kandırmaya mi çalışıyor diye düşünmezler mi o gün köyümüze gittim o gün dediğim 3 ay oluyor zeytin bahçemiz var yani gerçekten hani herkese sevdiklerimize verdiğimiz hediye ettiğimiz şey 5 kg basılmış zeytin yufka ekmek 5 kg zeytinyağ getirdim tavuklar taze taze yumurtlamıştı yumurta getirdim eve vermek için ama böyle düşünürler diye veremiyorum hani ortada birşey de olmayınca garip düşünürler diye peşkeş çekiyormuş gibi bende yanlış olur diye getirmedim bu kız devamlı birşeyler yolluyor derler dedim gülerek :) ama dolapta getireceğim dedim birgün yani sizin oğlunuz olsa böyle pastalar gelse ne dusunursunuz iyi mi kotu mu mesela o günde ama gerçekten farklı bir ekmek şehirlerde bulunmadığı için göturdum yoksa ekmek gider mi tandır ekmeği tandirda pismis kendisinide dedim seversen getireceğim diye farkli bir ekmek diye yani ya siz ne dusunuyorsunuz cok uzun oldu hakkinizi helal edin
Sevgilinizin ailesinin sizin hakkında fikrini merak ediyorsunuz. Doğru mu anladım?
Özne belirtmeden direk tümlece girmişsiniz 2 defa okudum.
Ben erkek annesiyim ama daha çok küçük bilemedim şimdi
Herhalde "ne kadar verici bir kız ne gerek var bunlara?" diye düşünürüm.
Çünkü 34 senelik yaşantımda insanların kendi fikirlerini karşılarındakine yüklediklerini öğrendim. İyi bakan iyi görür, kötü bakan kötü görür..
Ama insanoğlu nankördür bence bu derece çabalamayın..![]()
e ne güzel işte gelin adayı için de kıymetli ki yapıyor, kıymeti daim işte oğullarınızınAhaha benim oğlumun kız arkadaşı yapsa beğenmem, ne demek kaç yıllık anasından daha mı güzel yapacakmış pastayı(kekten fazlasını yapamıyorum ama gelin adayı deyince bir gözüm seğirdi
kıymetli oğuluşlarımız bizim taam mı
)
hah işte o zman pasta yap asıl, başka zaman da yapma bence artıkPeki bir daha konu açmadan buradan sorayim :) 20 gün sonra doğum günü ne alabilirim önerilerinizi bekliyorum
Işte bu zaman hazır almayı düşünüyorum kendi yapmış masraftan kaçmak için diye düşünür belki hazır alıp birde hediye alacağım ))hah işte o zman pasta yap asıl, başka zaman da yapma bence artık