Pasta yapıp yollamam hoş olmayan bir durum mu

Alys Alys ya katılıyor arttırıyorum :KK70:

Oğlum daha aşırı minnak hayal edemiyorum gelin adayını:KK53:

Erkek kardeşim var sevgilisi her geldiğinde hediye getirir bazen kardeşimle gönderir
Şal, kahve çeşitleri , farklı kolonyalar, mutfak araç gereçleri, oğluma kıyafet oyuncak daha aklıma gelmeyen bir sürü şey
Ponçik gelini iyi tandığım için kötü düşünmedim hiç
Sadece altta kalmayalım diye ne alacağımızı şaşırıyoruz bazen o_O

Belirttim daha önceki yorumlarda her buluşmamış da yemeğe götürüyor yetmez mi :)

Yemek derken pahalı bir yemek mi nasıl mesela? Hayır efendim yetmez,sen böyle habire pasta yap dur, yetmedi tüm köyü taşı, 20 günde bir adam seni yemeğe çıkarıyormuş...

Canım bak erkekler para harcadığı şeye değer verir 2 kere 2 4, burda bu kadar kadın anlatıyor ama sen kendin yaşamadan inanmayacaksın sanırım, ben anlatayım da günah benden gitsin.

Bu kadar şeyin üzerine bir de şimdiden doğumgününe ne yapayım diyorsun , yavrucum senin başka işin gücün yok mu hayat telaşın , amacın vs tek amacın bu adama ve aileye kendini sevdirmek mi? Seni sen olduğun için sevmeli birisi, bunları yapıyorsun diye değil.

Pasta olabilirde 5 kilo zeytin 5 kilo yağ çok çok abartı:)
Pasta yapıyorsunuz fazla fazla onu gönderiyorsunuz bu makul ama diğer saydıklarınız bence olmaz .

siz belki paylaşımcı sevecen cömert bir insan olabilirsiniz ama yaptığınız şeyi yanlış buldum. henüz nişanlı değilsiniz evli değilsiniz, karşı taraf için bu kadar verici olmak sizin değerinizi düşürür, kıymetiniz kalmaz. bir kerelik yollanarak jest yapılabilirdi. bu sürekli tekrarlanırsa tekrar söylüyorum bu sizi değersizleştiren bişey, karşı tarafın gözünde. farklı düşünen olabilir. ben benim inandığım şekilde yazdım. tecrübeyle sabit. kendim nişanlımın ailesine her gidişimde bütün evdekilere hediyeler alarak gidip yine özel bir günde elim kolum doldu dolu gidip de bana ufacık bişey bile almadıklarını gördüğümde yaşadığım hayal kırıklığı bana bunu öğretti.

Yemek derken pahalı bir yemek mi nasıl mesela? Hayır efendim yetmez,sen böyle habire pasta yap dur, yetmedi tüm köyü taşı, 20 günde bir adam seni yemeğe çıkarıyormuş...

Canım bak erkekler para harcadığı şeye değer verir 2 kere 2 4, burda bu kadar kadın anlatıyor ama sen kendin yaşamadan inanmayacaksın sanırım, ben anlatayım da günah benden gitsin.

Bu kadar şeyin üzerine bir de şimdiden doğumgününe ne yapayım diyorsun , yavrucum senin başka işin gücün yok mu hayat telaşın , amacın vs tek amacın bu adama ve aileye kendini sevdirmek mi? Seni sen olduğun için sevmeli birisi, bunları yapıyorsun diye değil.

:KK9::KK9::KK9::KK9:

Ömür boyu yapacaksan sorun yok,yok yapmayacaksan köprüyü geçene kadar...olursun.
Sen vermek iste yeter ki,verecek insan mı yok,ben bu yıl yaptığım aşureyi üniversite öğrencilerine götürdüm konu komşuya dağıtmak yerine,nasıl mutlu oldular.

Pastacı gelinler kışt kışt:olamaz:
,kilo verirken canım çıkıyor,bişeycik istemem,taam hamaratsınız anladık:işsiz:
Not:2 oğlan anası :-)

Anaaaa :KK70: :KK70: :KK70: I ipekyc kızım kaç kaç... oğlan anneleri gümbür gümbür geliyor :)))) Yaaa çok özendim ya böyle oğlan annesi olmaya bir an... Ne güzel ya, daha olmayan geline bile çemkirecek kadar hanımsultanlar :KK200: Ben de istedim bir an, Allah hepinizin oğullarını bağışlasın... Bana da dua edin de Rabbim bana da nasip etsin (söz ben iyi kayınvalide olacağım ama pastacı gelin bulacağım hatta oğluma, birlikte semimiriz :dondurma: )

İyi kayınvalidelerin nesli tükendi, yetişemedin.
Devir bizim devrimiz :rapci:

Şakayı kaka yapmadan ciddileşeyim :)
Gönlünden ne geçiyorsa o olur umarım. Ben gelin diye bakmam tabi ki oğullarımın kız arkadaşlarına, zamanı gelince evlenmek isteyen evlensin, benim beklentim ne kendileri ezilsinler ne de birini ezsinler.

Konu sahibi verici olmak istiyorsa bence verici olmaya devam etsin, ama kendi bu kadar verici diye karşısındakinin başına kakacaksa veya aynı vericiliği talep edecekse mutsuz olur. Genelde verici insanlar şanssız oluyorlar bir de, umarım konu sahibi şanslılardandır da kıymeti bilinir.

Belirttim daha önceki yorumlarda her buluşmamış da yemeğe götürüyor yetmez mi :)
Nasıl yani o kadar pasta ekmek zeytinyağı vs den sonra aile sadece Teşekkür mu yolluyor. Anladigim kadarıyla çocukta bugüne kadar hediye filan almadı. Senin davranışın çok ince ama karşındakiler hakediyor mu emin olamadım bak şimdi

Alys Alys ya katılıyor arttırıyorum :KK70:

Oğlum daha aşırı minnak hayal edemiyorum gelin adayını:KK53:

Erkek kardeşim var sevgilisi her geldiğinde hediye getirir bazen kardeşimle gönderir
Şal, kahve çeşitleri , farklı kolonyalar, mutfak araç gereçleri, oğluma kıyafet oyuncak daha aklıma gelmeyen bir sürü şey
Ponçik gelini iyi tandığım için kötü düşünmedim hiç
Sadece altta kalmayalım diye ne alacağımızı şaşırıyoruz bazen o_O

Hep dert ya :KK70::KK70::KK70:
Derdimizi sevsinler :KK71:

Pastacı gelinler kışt kışt:olamaz:
,kilo verirken canım çıkıyor,bişeycik istemem,taam hamaratsınız anladık:işsiz:
Not:2 oğlan anası :-)

:cry:
Kilo demeyeydin iyiydi.
Bugün iskenderler pastalar derken kk sağolsun açık olan iştahım kendini aştı, akşam yemeğinde fena gömülcem:KK72:

Veririz ama dimi deniz, veririz de:KK61:

Çok paylaşmak istiyorsaniz Bana da gonderebilirsiniz.. Bu tür hediyelesmeler için lütfen talep bekleyin yada küçük te olsa bi karsilik..

:cry:
Kilo demeyeydin iyiydi.
Bugün iskenderler pastalar derken kk sağolsun açık olan iştahım kendini aştı, akşam yemeğinde fena gömülcem:KK72:

Veririz ama dimi deniz, veririz de:KK61:
Veririz tabi,ekmeksiz pırasa yedim 5te vallahi,halbuki canım neleeer neler istiyordu:-)
O saydıklarını yemedin di mi:olamaz:

Jest neden jesttir? Neden güzeldir?
Beklenmeyen anda ve nadiren yapıldığı için.

Sizinki jest olmaktan çıkmış, çok abartı. Ve bakın demişsiniz ki tabi ki çok sevsinler istiyorum. Farkında olmadan içten içe sevilme arzusuyla yapıyorsunuz bunu. Ha bunda da gram yanlış yok. Bu hayatta karşılıksız bir şey yoktur. İyice indirgeyecek olursak sokak çocuğuna yapılan iyilik bile iyilik yapma huzuru,vicdan rahatlığı için yapılır çünkü.

Yemeğe çıkarıyor yetmez mi demişsiniz. Bu kadar iyi niyet ve beklentisizlikle bu güne nasıl geldiniz :) Yetmez tabi ki. Parka oturup simit kemirecek haliniz yok tabi ki yemek yiyeceksiniz buluşunca. Çiçek, hediye alması lazım. Ne zamandır berabersiniz ve hiç mi almadı?

Oyyy keske yakinimda olsaniz da bana da gonderseniz :D pasta gonderen insandan zarar gelir mi ya. Walla oglum olsa seni alirim hemen :D.

Bence cok tatlisiniz. Bozmayin kendinizi. Dunyada keske sizin gibi insanlar cogalsa.

Yanlış anlasilabilir yerinde olsam etrafta maddi durumu iyi olmayanlari araştırır onlara verirdim.erkek arkadaşının ailesi bi iki kere neyse de surekli olursa yanlış dusunebilirler

İyi kayınvalidelerin nesli tükendi, yetişemedin.
Devir bizim devrimiz :rapci:

Şakayı kaka yapmadan ciddileşeyim :)
Gönlünden ne geçiyorsa o olur umarım. Ben gelin diye bakmam tabi ki oğullarımın kız arkadaşlarına, zamanı gelince evlenmek isteyen evlensin, benim beklentim ne kendileri ezilsinler ne de birini ezsinler.

Konu sahibi verici olmak istiyorsa bence verici olmaya devam etsin, ama kendi bu kadar verici diye karşısındakinin başına kakacaksa veya aynı vericiliği talep edecekse mutsuz olur. Genelde verici insanlar şanssız oluyorlar bir de, umarım konu sahibi şanslılardandır da kıymeti bilinir.

Ya evet ya o nedendir hiç anlamam? Verici insanlar şanssız olur ekseriya... Ne ilginç ama doğru bir tespit :KK76:

Back
X