Tatlı Tarifi Pastalar (yaş pastalar, cheescake, profiterol vb.)

En başarılı bulduğunuz Pasta tarifi ;

• Ankete Katılan
    283
  • Anket Kapalı .
Icindeki iyi sese kulak vermek lazim ve ben iyi sesi dinliyorum5 katli dugun pastasi yapacagim :123:dermisim

bi de düğün ayarla olsun bitsin eşinle nikah tazleyin, hazır pasta varken

Son düzenleme:
Seviyorum sizi KK kadınları iyi ki varsınız!
Pastam hayal ettiğimdeki ve ballandıra ballandıra eşime anlattığım gibi olacaksa wayy wayyy waayyy

Bizde seni seviyoruz ayyy cok merak ettim,umarim kafanda canlandirdigin sekliyle cikar ortaya.cikmazsa bile oldugu kadar once emege saygi diyoruz

Bizde seni seviyoruz ayyy cok merak ettim,umarim kafanda canlandirdigin sekliyle cikar ortaya.cikmazsa bile oldugu kadar once emege saygi diyoruz

valla baktım gördüm istediğim gibi olmuyorsa bi daha bi daha yapıp oldururuz evvelAllah

çok ballendirmeyin uleynn, bende cheesecekimin üstüne kat çıkarım yoksa

Son düzenleme:
yok iddialı değilim,her iddialı dediğim yarışmada derece alamadım ucundan döndüm
nasip kısmet canım
valla baktım gördüm istediğim gibi olmuyorsa bi daha bi daha yapıp oldururuz evvelAllah

kız fiziğinize yazık, nereniz eyiyeceğksini o kadar pastayı
hem sen becerikli hatunsun ilk denemde çıkar zannımca

Anlamadimki ben kizlar nasil olcak yaptigimiz pastanin yapilisini kademe kademe burayami aticaz...bugun evdeyim yapayim bende bir pasta

içim kıpır kıpır oldu
pastadan başka birşey düşünmediğim anlarda kendimi obezler gibi hissediyorum
zaten bu gidişle yap ye yap ye sonum o
inşallah bende katılıcam
çok harika şeyler çıkacak eminim
yalnız benimde dikkatimi çekti
hiç bir konuda bu kadar ziyaretçi görmemiştim
daha yarışma başlamadı bile ne bu merak

Anlamadimki ben kizlar nasil olcak yaptigimiz pastanin yapilisini kademe kademe burayami aticaz...bugun evdeyim yapayim bende bir pasta

evet arkadaşım
tüm detaylar fotoğraflanıp tarif ve püf noktalarıyla kendine açtığın bir konuda paylaşılacak

Konu basligi ne olucak peki yani herkesinki kendi topigindemi cikacak
Burada tesekkur ederim canim

konu başlığını kendin belirleyeceksin pastanın adını yazacaksın yani
sonra sunumunu yapacaksın konunda
herkesin topiği ayrı olacak evet
ayrıca rica ederim ne demek

tam da sabırsızlıkla beklediğim kategori açılmış nihayet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…